emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #180 -: Май 04, 2011, 21:30:27 » |
Нагоре
|
Аз влизам с 5 лева. Мога да ги пусна по Еконт още утре само ми кажете на лични на кого и офис в който град ще ги пращам.
Чшшшш спрете се бре И за винетка ще трябват
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #181 -: Май 04, 2011, 21:32:10 » |
Нагоре
|
Аз влизам с 5 лева. Мога да ги пусна по Еконт още утре само ми кажете на лични на кого и офис в който град ще ги пращам.
Чшшшш спрете се бре И за винетка ще трябват Амиии на околовръстното шъ имам връзки веки ))))))) Пък и с некой лев повече ша вленем ние двете !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #182 -: Май 04, 2011, 21:34:12 » |
Нагоре
|
Чшшшш спрете се бре И за винетка ще трябват Амиии на околовръстното шъ имам връзки веки ))))))) Пък и с некой лев повече ша вленем ние двете !! Не си е работа. Нема да мина 410 км (отиване и връщане) заради някаква лъжкиня. Това са близо 25 л бензин по 2.50 за литър + 10 лв винетка + разправии с детето + загубено време.........
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #183 -: Май 04, 2011, 21:39:53 » |
Нагоре
|
Ти нали у Варна ще ходиш!? Де ще се връщаш? Ааааааааа, другите да разтовариш. Сетих се ама късно.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #184 -: Май 04, 2011, 21:40:04 » |
Нагоре
|
Майтапа на страни,но аз имам огромното желание да видя за какво иде реч.Имаме много икономичен бус на метан,но в момента е в бокса в Костинброд заради съединител.Иначе 8 човека ги меткам от раз+3 столчета за кола Ако все пак нещо се реши за отиване,ще дойда обеазтелно.Искам да видя що за човек баламосва нета,и то доста неграмотно изписано. С ръка на сърцето казвам,че не съм прочела нито една нейна дума,но от вашите преводи се ориентирах. Не вярвам на нищо от нейното писане...Толкова съвети за подаръка,а дори не каза какво точно е купила. Коя леля ще даде 200лв за БАЛ и ще остави ГЛАДУВАЩО БЕБЕ? ? Вярвате ли си хора?
|
|
« Последна редакция: Май 04, 2011, 21:41:45 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #185 -: Май 04, 2011, 21:42:55 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Май 04, 2011, 21:45:59 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #186 -: Май 04, 2011, 21:43:03 » |
Нагоре
|
Майтапа на страни,но аз имам огромното желание да видя за какво иде реч.Имаме много икономичен бус на метан,но в момента е в бокса в Костинброд заради съединител.Иначе 8 човека ги меткам от раз+3 столчета за кола Ако все пак нещо се реши за отиване,ще дойда обеазтелно.Искам да видя що за човек баламосва нета,и то доста неграмотно изписано. С ръка на сърцето казвам,че не съм прочела нито една нейна дума,но от вашите преводи се ориентирах. Не вярвам на нищо от нейното писане...Толкова съвети за подаръка,а дори не каза какво точно е купила. Коя леля ще даде 200лв за БАР и ще остави ГЛАДУВАЩО БЕБЕ? ? Вярвате ли си хора?
|
|
« Последна редакция: Май 04, 2011, 22:02:50 от eria »
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #187 -: Май 04, 2011, 21:44:48 » |
Нагоре
|
Ти нали у Варна ще ходиш!? Де ще се връщаш? Ааааааааа, другите да разтовариш. Сетих се ама късно.
У Варна ама не с кола А метана си е далавера. Тогава ще може да направим тур дьо Булгар и да минем да сберем и Ериа Аз столче си имам, бус не съм карала ама ако има нужда от втори шофЕр.......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #188 -: Май 04, 2011, 21:50:19 » |
Нагоре
|
Мъжа ми е болен,че ходи на работа с гр.траспорт и не знае как да си чукне картата Още го е яд за бокса.Не знам дали ще се навие да кара на дълъг път с много мами и деца СЛЕД ремонт.Но ако се продължи това баламосване,лично аз ще го накарам да ни закара до там Илияна да си опича акъла какво говори,защото всичко по принцип е подсъдно.Тук има архиви-шефа ще запази темата за органите на реда и т.н.Ако това е вярна история,ще се радвам детето да го приберат социалните-със или без майката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #189 -: Май 04, 2011, 21:56:47 » |
Нагоре
|
Мъжа ми е болен,че ходи на работа с гр.траспорт и не знае как да си чукне картата Още го е яд за бокса.Не знам дали ще се навие да кара на дълъг път с много мами и деца СЛЕД ремонт.Но ако се продължи това баламосване,лично аз ще го накарам да ни закара до там Илияна да си опича акъла какво говори,защото всичко по принцип е подсъдно.Тук има архиви-шефа ще запази темата за органите на реда и т.н.Ако това е вярна история,ще се радвам детето да го приберат социалните-със или без майката Дси аз направо мога да карам, ама как се паркира бус
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #190 -: Май 04, 2011, 22:11:40 » |
Нагоре
|
Мъжа ми е болен,че ходи на работа с гр.траспорт и не знае как да си чукне картата Още го е яд за бокса.Не знам дали ще се навие да кара на дълъг път с много мами и деца СЛЕД ремонт.Но ако се продължи това баламосване,лично аз ще го накарам да ни закара до там Илияна да си опича акъла какво говори,защото всичко по принцип е подсъдно.Тук има архиви-шефа ще запази темата за органите на реда и т.н.Ако това е вярна история,ще се радвам детето да го приберат социалните-със или без майката Дси аз направо мога да карам, ама как се паркира бус По-лесно от кола, Еми. Ти си горе на караулката и виждаш всичко. Има и друг вариант. Сложи си русата коса и пускай аварийните като се наложи.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #191 -: Май 04, 2011, 23:21:36 » |
Нагоре
|
Вие сериозно ли сте решили да ходите на гости на Илияна? Лудетини абсолютни П.П. някой все пак разбра ли, къде всъщност живее Илияна, щом не е от Градница?
|
|
« Последна редакция: Май 04, 2011, 23:46:14 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #192 -: Май 05, 2011, 06:27:40 » |
Нагоре
|
Мисля,че на всички ни стана ясна ситуацията.Няма смисъл от темата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #193 -: Май 05, 2011, 11:51:29 » |
Нагоре
|
Сега ще пиша на Илияна,с молба повече да не публикува теми във форума!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|