Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Май 04, 2011, 14:39:04 » |
Нагоре
|
ИЛИАНА ,ако бебето живее в Козлодуй имам познати там и могат да помогнат
Не се забърквайте, съвет от мен. Нещата явно са много комплицирани. Само адвокат и съответните органи, могат да са полезни в случая.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ILIYANA.V
new user
Неактивен
Публикации: 91
|
|
« Отговор #91 -: Май 04, 2011, 14:39:43 » |
Нагоре
|
Не, бре Деска, отишлиса в Габрово или и аз не знам къде точно щом брат й се е върнал. Което пък ме навежда на мисълта как като нямаш пари за детето си ще се местиш от Козлодуй в Габрово и ще си позволиш и апартамент и т.н. MILA AZ OPISAH,BRAT MI IM E OSTAVIL NYAKOI LEV I ZAMINAL,A NAEMA PLA6TALI OT MAI4INSTVOTO,I ZA TOKA NE OSTAVALO.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #92 -: Май 04, 2011, 14:39:49 » |
Нагоре
|
ЧЕСТНО ,ОБЪРКАХ СЕ ВЕЧЕ ..Годих кат малумна до закрила ,социални и т.н ИСКАМ ИСТИНАТААААААА КОЙ КЪДЕ ЖИВЕЕ И ПРОЧИЕ ,ИМАМ МНОГО ДРЕХИ АКО СА НУЖНИ ЗА БЕБЕ МОМИЧЕ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #93 -: Май 04, 2011, 14:40:59 » |
Нагоре
|
Не се забърквайте, съвет от мен. Нещата явно са много комплицирани. Само адвокат и съответните органи, могат да са полезни в случая. ДОБРЕ ДЕ ,ИСКАМ ДА ПОМОГНА
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #94 -: Май 04, 2011, 14:42:22 » |
Нагоре
|
Не, бре Деска, отишлиса в Габрово или и аз не знам къде точно щом брат й се е върнал. Което пък ме навежда на мисълта как като нямаш пари за детето си ще се местиш от Козлодуй в Габрово и ще си позволиш и апартамент и т.н. MILA AZ OPISAH,BRAT MI IM E OSTAVIL NYAKOI LEV I ZAMINAL,A NAEMA PLA6TALI OT MAI4INSTVOTO,I ZA TOKA NE OSTAVALO. Е, колко ще да е този наем? И нали уж "тъщата" прибирала всичко? 135лв за кое по-напред. Нещо....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #95 -: Май 04, 2011, 14:42:39 » |
Нагоре
|
А защо пияницата не си остане в Козлодуй, пък брат ви и жената с бебето в Габрово. И как така пък и сестра й (бременната) и тя тръгва към Габрово. Пък и нали и малък брат има, той не ходи ли на училище Как така го местят като мебел ? Хич не ми се връзва
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
ILIYANA.V
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Май 04, 2011, 14:44:01 » |
Нагоре
|
Тотално се обърках................. А в Габрово в чие жилище са ? Под наем, на пияницата, на брат ви ? А в Козлодуй в чие жилище са били ? А всъщност къде са се намерли брат ви и момичето ?
ПП. Вземете та продайте правата за историята. Стъклен дом и други от сорта пасти да ядат
DVUSTAINIYAT E NA PIYANKATA,I BRT MI ,DETETO,I MOMI4ETO SA TAM PRI PIYANKTA,NO SEGA VE4E 6TE SA SAMO VE4ER,PREZ OSTANALOTO VREME 6TE SA U MAIKA MI,V KOZLUDUI,PIYANKATA,IMA DA6TERYA,I MISLYA SESTRA
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #98 -: Май 04, 2011, 14:45:57 » |
Нагоре
|
Тотално се обърках................. А в Габрово в чие жилище са ? Под наем, на пияницата, на брат ви ? А в Козлодуй в чие жилище са били ? А всъщност къде са се намерли брат ви и момичето ?
ПП. Вземете та продайте правата за историята. Стъклен дом и други от сорта пасти да ядат
DVUSTAINIYAT E NA PIYANKATA,I BRT MI ,DETETO,I MOMI4ETO SA TAM PRI PIYANKTA,NO SEGA VE4E 6TE SA SAMO VE4ER,PREZ OSTANALOTO VREME 6TE SA U MAIKA MI,V KOZLUDUI,PIYANKATA,IMA DA6TERYA,I MISLYA SESTRA А брат ви и момичето къде са се запознали ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ILIYANA.V
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #99 -: Май 04, 2011, 14:46:12 » |
Нагоре
|
Не, бре Деска, отишлиса в Габрово или и аз не знам къде точно щом брат й се е върнал. Което пък ме навежда на мисълта как като нямаш пари за детето си ще се местиш от Козлодуй в Габрово и ще си позволиш и апартамент и т.н. MILA AZ OPISAH,BRAT MI IM E OSTAVIL NYAKOI LEV I ZAMINAL,A NAEMA PLA6TALI OT MAI4INSTVOTO,I ZA TOKA NE OSTAVALO. MI TYA ONAZI TAKA KAZVA ,ZA KOE PO NA PRED,NO NIKOI NE ZNAE TYA DALI PLA6TA NAEM ILI NE,VE4E ZA TOKA E YASNO,SPRYAN E ZNA4I NE E PLA6TANO,NO ZA DRUGITE NE6TA NEMOGA DA TVARDYA,KAZVAM TOVA KOETO SAM 4ULA Е, колко ще да е този наем? И нали уж "тъщата" прибирала всичко? 135лв за кое по-напред. Нещо....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Май 04, 2011, 14:47:06 » |
Нагоре
|
ОХХХХХ ПОЛУДЯХХХХХХ ИЛИАНА ,МОЛЯ ТЕ СЕДНИ И НАПИШИ ВСИЧКО ОТНАЧАЛО КОЙ КЪДЕ ,ЗАЩО НАЛИ БЯХА 8 ДЕЦА ПО ЕДНО ВРЕМЕ .... ИСКАМ АДРЕСИ ,ИЛИ САМА ЩЕ ГИ НАМЕРЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ILIYANA.V
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #101 -: Май 04, 2011, 14:49:01 » |
Нагоре
|
А защо пияницата не си остане в Козлодуй, пък брат ви и жената с бебето в Габрово. И как така пък и сестра й (бременната) и тя тръгва към Габрово. Пък и нали и малък брат има, той не ходи ли на училище Как така го местят като мебел ? Хич не ми се връзва EMI KAZVAM TOVA KOETO ZNAM,I SAM 4ULA,BREMENATA,BEBETO,DRUGITE NEZNAM KOI SA TRAGNALI,NO ZNAM 4E SA BILI V KOZLUDUI,NEZNAM KAKVO IMA V KOZLUDUI,DALI IMA DOM NEZNAM,ZNAM 4E IMA DA6TERYA,I MISLYA 4E SPOMENAVHA I ZA SESTRA NA PIYANKATA
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #102 -: Май 04, 2011, 14:49:32 » |
Нагоре
|
Момичета тук стана по заплетено от латино сериал Аз лично съвсем се обърках Може ли някой да ми обясни как се мести човек от единия край в другия без средства и то със цялата рода Двете свати са се виждали едната е давала на другата по 10 лв ама не е ходила да види детето -тоест майка ти от Габрово ходи в Козлодуй на разходка и там се засичат случайно или пътува до том нарочно с единствената мисъл да я види случайно и да я пита за внучката? Братът на Илияна е купил всичко на бебето но тези неща се пазят за другото бебе Абе Илияна тук не само социалните тук трябва да се намеси психиатрията в вашия случай -УБЕДЕНА СЪМ !!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #103 -: Май 04, 2011, 14:53:05 » |
Нагоре
|
Тук наистина е станала голяма плетеница. Скоро ще заключа темата, защото нищо не се разбира. Мисля, че така ще е най-удачно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #104 -: Май 04, 2011, 14:58:39 » |
Нагоре
|
Тук наистина е станала голяма плетеница. Скоро ще заключа темата, защото нищо не се разбира. Мисля, че така ще е най-удачно.
АААААА шефе, докато не разбереме кой какво и как недей я заключва Ето аз искам да платя тока на семейството. Илияна да ми пише
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|