ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #705 -: Май 16, 2011, 09:19:08 » |
Нагоре
|
ОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ДЕСКА СА ВЯСНА НА ГОРНИЯ ЕТАЖ ,ДЕМЕК НА ПОЧЕТНО МЯСТО В ЛОЖАТА-ОТГОРЕ КИРИЗИ ПО ДОБРЕ.
Алююююююююю курабииииии ,аз съм тук постоянно одакъде ода все гледам тук ама .нъццццццц нема никуйй .Днес наскачахте ,немой така ..Шефа ша туря санкции . СТОПЛИ СА ВРЕМЕТО И ГЛЕЙ КВО СТАНА ,НИ ЕДНА НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИШ ТУКА.АМА СЕГА НАЛИ Е ВРЕМЕ ЗА КАФЕ И ЗА ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИ-ВСИЧКИТЕ СМЕ ТУКА.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #706 -: Май 16, 2011, 09:22:13 » |
Нагоре
|
Да беее време за кафеее? ? Аз съм започнала с кафетата още в 6 часа ,вие спите ли спите ,сега за мен е време за излизане чеееееее бая задачи имам а време нема
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #707 -: Май 16, 2011, 09:25:50 » |
Нагоре
|
бързо всички да съ явяват в изповедалнята чи ми стана мъчно за простотията ,ни ми съ скътавайте Деска и аз съ здобих с преса ама къдръва мноу убава ,чи от другите имам ,ама тъз мноу пара мъ ползвана имам няма няколко пъти и 10лв от цената егати случая .Тя тази мадама има и една скара оттатък при комшиите пак ползвана 10 тина пъти и 10лв от цената и в магазина
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #708 -: Май 16, 2011, 09:31:21 » |
Нагоре
|
МАРИЙКЕ,СТИГА ФИЛОСОВСТВА ,АМИ ЕЛА ДА СРЪБНЕШ ЕДНО КАФЕ,ДОКЪТ СЪМ ТУКА-ПОСЛЕ ША МА ТЪРСИШ ,КАТ ИГЛА В КУПА СЕНО -АМА НЯМААААААААА
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #709 -: Май 16, 2011, 09:32:24 » |
Нагоре
|
бързо всички да съ явяват в изповедалнята чи ми стана мъчно за простотията ,ни ми съ скътавайте Деска и аз съ здобих с преса ама къдръва мноу убава ,чи от другите имам ,ама тъз мноу пара мъ ползвана имам няма няколко пъти и 10лв от цената егати случая .Тя тази мадама има и една скара оттатък при комшиите пак ползвана 10 тина пъти и 10лв от цената и в магазина АЗ бая търсих точно този модел из нета ии като намерих и видех цена в магазина 75лв а нейната 65 без гаранция без нищо..Ама е намя да се заям яко ,рядко влиза тук?? Есента продадох преса която си донесох от Англия ама наистина нова с гарация ама от УК ,за 45лв а в магазина е 85лв ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #710 -: Май 16, 2011, 09:33:02 » |
Нагоре
|
МАРИЙКЕ,СТИГА ФИЛОСОВСТВА ,АМИ ЕЛА ДА СРЪБНЕШ ЕДНО КАФЕ,ДОКЪТ СЪМ ТУКА-ПОСЛЕ ША МА ТЪРСИШ ,КАТ ИГЛА В КУПА СЕНО -АМА НЯМААААААААА Аййй Елкее туряй го след малкуууу ида )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #711 -: Май 16, 2011, 09:36:49 » |
Нагоре
|
МАРИЙКЕ,СТИГА ФИЛОСОВСТВА ,АМИ ЕЛА ДА СРЪБНЕШ ЕДНО КАФЕ,ДОКЪТ СЪМ ТУКА-ПОСЛЕ ША МА ТЪРСИШ ,КАТ ИГЛА В КУПА СЕНО -АМА НЯМААААААААА Аййй Елкее туряй го след малкуууу ида ) АМ ТО ГОТОВО,АМ ТЕБ ПЪК КОЙ ТА ПОКАНИ МАРИ,САМОПОКАНИЛАТА СЕ. УТРЕ ША ВА ЧЕРПА ВСИЧКИТЕ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #713 -: Май 16, 2011, 09:41:46 » |
Нагоре
|
ДОБРУЮТРУ И ОТ МЕН,МАРЧЕ ДОБРУЮТРУ И НА ГОСТИТЕ,ДЕТ СА НИ ИЗПРЕВАРИЛИ ДАЖЕ ОТИ ПА НЕМА ДА Е ТУК ЕЛКА?!ДА НЕ ТРЬГВА ДА БЕРЕ МАСЛИНКИ?ШЕ МЕ КАРАШ ДА И ЗВЬНКАМ ДА Я ОРИЕНТИРАМ КАК ДА ДОЙДЕ ДО НАС ПРИВЕТ И ОТ МЕН,ДОБЪР ДЕН И УСПЕШНА СЕДМИЦА. КАКВИ МАСЛИНКИ ,АЗ СИ ИМАМ ИНТЕЛИГЕНТНА РАБОТА-ШЕВСКА,САМО ПО 17 ч.НА ДЕН РАБОТЯ.АХА В СЪБОТА СЛЕДОБЯД КЪМ 19 Ч.МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА ПЪТЯ И ДА МИ МАХАШ. А ДЕСКА СИГУР СТЯГА БАГАЖА И ТЯ КАТ МЕН В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СЬБОТА В 17.00 ЩЕ МАХАМ НА АБИТУРИЕНТА БЕ ЕЛИ!!ТИ ОБАЧЕ НЯМА ДА МИНЕШ ПРЕЗ РАДОМИР,А ПО МАГИСТРАЛАТА,НАЛИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #714 -: Май 16, 2011, 09:46:15 » |
Нагоре
|
Ооооооооооооооо РУСООО ,добре дошлааа мъррр .липсваше НИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #715 -: Май 16, 2011, 09:48:48 » |
Нагоре
|
МАЛЕ СТРЕСНА МА ОТ САБАЛЕМ,ЧЕ И СТРЕСНУШКА МИ ИЗЛЕЗЕ. ОТ ТЕБ ОТЪРВАНЕ НЯМА -АПЪК И ЯДЕШ И ПИЕШ КАТ ЗА ПЕТИМА .ТИ СА ПОЗАМИСЛИ ДЪЛ ША ДОЙДЕШ,АМА МАЛКАТА МИ Я ПРАТИ -ТЯ Е ЛЕСНА -БОНКИ И ПИШКИ /ДЕМЕК ЦАРЕВИЧНИ ПРЪЧКИ/САМО ИСКА.ИКОНОМИЧНА СНАХА-БИБКЕ ВЗЕМАЙ СИ Я ОТ СЕГА.ЧЕ ДА НЕ Я НАУЧАТ И НА ДРУГО.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #716 -: Май 16, 2011, 09:50:02 » |
Нагоре
|
Ооооооооооооооо РУСООО ,добре дошлааа мъррр .липсваше НИ
БАЧКАМ,ДЕСКА,НЕМА НАЧИН...А У НЕДЕЛЯТА СУТРИНТА ОТ БЕС СИ СРЕЗАХ С НОЖИЦА КАБЕЛА НА НЕТА НА ПО МЕТЬР...БЕХ ПОСЛЕ БЕЗ НЕТ,ДОКАТ ДОЙДАТ КОЛЕГИТЕ ГО РЕСТАВРИРАТ ТВА ТИ ПЬТУВА ВЕЧЕ!1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #717 -: Май 16, 2011, 09:50:07 » |
Нагоре
|
ДОБРУЮТРУ И ОТ МЕН,МАРЧЕ ДОБРУЮТРУ И НА ГОСТИТЕ,ДЕТ СА НИ ИЗПРЕВАРИЛИ ДАЖЕ ОТИ ПА НЕМА ДА Е ТУК ЕЛКА?!ДА НЕ ТРЬГВА ДА БЕРЕ МАСЛИНКИ?ШЕ МЕ КАРАШ ДА И ЗВЬНКАМ ДА Я ОРИЕНТИРАМ КАК ДА ДОЙДЕ ДО НАС ПРИВЕТ И ОТ МЕН,ДОБЪР ДЕН И УСПЕШНА СЕДМИЦА. КАКВИ МАСЛИНКИ ,АЗ СИ ИМАМ ИНТЕЛИГЕНТНА РАБОТА-ШЕВСКА,САМО ПО 17 ч.НА ДЕН РАБОТЯ.АХА В СЪБОТА СЛЕДОБЯД КЪМ 19 Ч.МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕШ НА ПЪТЯ И ДА МИ МАХАШ. А ДЕСКА СИГУР СТЯГА БАГАЖА И ТЯ КАТ МЕН В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СЬБОТА В 17.00 ЩЕ МАХАМ НА АБИТУРИЕНТА БЕ ЕЛИ!!ТИ ОБАЧЕ НЯМА ДА МИНЕШ ПРЕЗ РАДОМИР,А ПО МАГИСТРАЛАТА,НАЛИ АМ ПО МАГИСТРАЛАТА -МАГИСТРАЛКА ША Я КАРАМ. АМА АКО ПОЧЕРПВАШ ЗА АБИТУРЕНТА -МОЖЕ И ДА СА ОТБИЯ ОТ МАГИСТРАЛАТА.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #718 -: Май 16, 2011, 09:53:46 » |
Нагоре
|
ЕПА ШЕ ЧЕРПЯ-КЬДЕ ДА ОДЯ!ДВА ДЕНА ТВА ШЕ ПРАВЯ/МИНИМУМ,ЧЕ И ПОЛОВИНАТА ГОСТИ СЛЕД ЗАВЕДЕНИЕТО ЩЕ ОСТАНАТ СИ ПРАВЯТ КЕФА У НАС И ОСТАНАЛИТЕ ПОЧИВНИ ДНИ/ ШЕ МИ ТРЕЕ ПЕРКА И НА ЗАДНИКА МАМКА МУ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #719 -: Май 16, 2011, 09:58:29 » |
Нагоре
|
ЕПА ШЕ ЧЕРПЯ-КЬДЕ ДА ОДЯ!ДВА ДЕНА ТВА ШЕ ПРАВЯ/МИНИМУМ,ЧЕ И ПОЛОВИНАТА ГОСТИ СЛЕД ЗАВЕДЕНИЕТО ЩЕ ОСТАНАТ СИ ПРАВЯТ КЕФА У НАС И ОСТАНАЛИТЕ ПОЧИВНИ ДНИ/ ШЕ МИ ТРЕЕ ПЕРКА И НА ЗАДНИКА МАМКА МУ... НИЩО ,ТЪКМО ША СА ВТАЛИШ И ТИ КАТ ХАБИТЮРЕНТКА.А И КАТО ТИ ОЛЕКНЕ ДЖОБА -КАНТАРА ША ТИ СА ВИЖДА ПО ХУБАВ ,С ПО МАЛКО КИЛА.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|