eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Май 03, 2011, 16:49:46 » |
Нагоре
|
АЗ НА ТЕБ АРМАГАН ША ПРАТА МАА ,И НЪЛ СЪМ ТИ КАЗАЛА КЪТ ДОДЕШ НА ТАМ АРМАГАН ША ТИ НАПРАВА ,ЗАБРАИ ЛИ КО МИ ОБЕЩА ,ТАНЦИ МАНЦИИ ТРАЛА -ЛА И БИБКА И ТЯ
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #31 -: Май 03, 2011, 16:55:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #32 -: Май 03, 2011, 17:01:58 » |
Нагоре
|
то като се опулиш - опъваш се без кремче
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Май 03, 2011, 17:04:08 » |
Нагоре
|
то като се опулиш - опъваш се без кремче АЗ ВЕЧЕ СЪМ В ОЧИТЕ ГЛАДКА КАТО НА БЕБЕНЦЕ ДУПЕТО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #34 -: Май 03, 2011, 17:04:53 » |
Нагоре
|
Лелллллеееееее,не спирате да щуреете Мазалооооо сте
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Май 03, 2011, 17:23:23 » |
Нагоре
|
Алююю лудите ,ша стана за малку едене на козъта да направа и една бирка да си купя !!!След най мноуу час съм тука !! аре вижте си децата ,мъжете и цялото покъщнина и после пак тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #36 -: Май 03, 2011, 17:40:54 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Chervilo+Max+Factor+i+drugi+glezotijki+ot+Germaniq&product=169170&cat=500И аз да се разпиша В целият лот единственото нещо от The body shop е .............торбичката. Ама нищо де, вие го вземете за подарък и като го подарите на някой, който обожава тази марка и като отвори пакета ме викнете да гледам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Май 03, 2011, 18:42:54 » |
Нагоре
|
Шъ изцъкли очи ,кат мойте га са надрусам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #38 -: Май 03, 2011, 19:29:51 » |
Нагоре
|
Шъ изцъкли очи ,кат мойте га са надрусам ЕРИ,СТИГА СЕ ДРУСА МИЛО,ТИ ОТ ДВА ДЕНА СПИРКА НЕМАШ,ГА ЗА НЕКОИ МАРАТОНКИ,ГА ЗА НЕКОИ ПРАШНИ РИМЛЯНКИ ....СТИГА МОМИЧЕ,ВЗЕМИ СЕ У РЪЦЕ... ПОЧНАХА ДА С Е ПРИТЕСНЯВАТ ПОТРЕБИТЕЛКИТЕ НА САЙТО ЗА ТЕБЕ ...
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Май 03, 2011, 19:32:21 » |
Нагоре
|
Шъ изцъкли очи ,кат мойте га са надрусам ЕРИ,СТИГА СЕ ДРУСА МИЛО,ТИ ОТ ДВА ДЕНА СПИРКА НЕМАШ,ГА ЗА НЕКОИ МАРАТОНКИ,ГА ЗА НЕКОИ ПРАШНИ РИМЛЯНКИ ....СТИГА МОМИЧЕ,ВЗЕМИ СЕ У РЪЦЕ... ПОЧНАХА ДА С Е ПРИТЕСНЯВАТ ПОТРЕБИТЕЛКИТЕ НА САЙТО ЗА ТЕБЕ ... Е убаво ша са взема в ръце !!тогаз ся ша изсърбам една бира
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #40 -: Май 03, 2011, 19:37:40 » |
Нагоре
|
Шъ изцъкли очи ,кат мойте га са надрусам ЕРИ,СТИГА СЕ ДРУСА МИЛО,ТИ ОТ ДВА ДЕНА СПИРКА НЕМАШ,ГА ЗА НЕКОИ МАРАТОНКИ,ГА ЗА НЕКОИ ПРАШНИ РИМЛЯНКИ ....СТИГА МОМИЧЕ,ВЗЕМИ СЕ У РЪЦЕ... ПОЧНАХА ДА С Е ПРИТЕСНЯВАТ ПОТРЕБИТЕЛКИТЕ НА САЙТО ЗА ТЕБЕ ... Е убаво ша са взема в ръце !!тогаз ся ша изсърбам една бира A TAKA...НАЗДРАВЕ
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Май 03, 2011, 20:01:04 » |
Нагоре
|
УУУУУУУУУ,МАЙМУНИ пак сърбате без мен .Аз ина ирикия смучааа - айде наздраве и от мен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Май 03, 2011, 20:08:29 » |
Нагоре
|
УУУУУУУУУ,МАЙМУНИ пак сърбате без мен .Аз ина ирикия смучааа - айде наздраве и от мен! Браууу ма бозайник ,на мен корема ми изгни с тая бира тя ичкия ми жули!! ама га ми дой дамаджаната ша видиш ти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Май 03, 2011, 20:11:44 » |
Нагоре
|
УУУУУУУУУ,МАЙМУНИ пак сърбате без мен .Аз ина ирикия смучааа - айде наздраве и от мен! Браууу ма бозайник ,на мен корема ми изгни с тая бира тя ичкия ми жули!! ама га ми дой дамаджаната ша видиш ти И кооо?Пак само двете останахме да браним фронта...къркандели такива!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Май 03, 2011, 20:20:51 » |
Нагоре
|
Бибкее споко мъ ,мой съм наркоманка мой съм пиянде ама съм човек ша сподела дамаджана с теб !! Га са натряскаш ша одиш да спиш в ония нужник убавия дет русата го откри ,на мен мноуу ми ареса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|