eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #225 -: Май 04, 2011, 23:03:06 » |
Нагоре
|
Писах на козлодуйката, дано не ме сметне за умопомрачена
и не знам в къв Лондон е като преди часове се е уговаряла за среща в кръчма тук в БГ
НА ЕДНАТА СНИМКА ПИСВАШЕ ;ТАКА Е ПО БРИГАДИТЕ И КАРАВАНИТЕ С ДАТА 10.04
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #227 -: Май 04, 2011, 23:06:42 » |
Нагоре
|
и не знам в къв Лондон е като преди часове се е уговаряла за среща в кръчма тук в БГ
НА ЕДНАТА СНИМКА ПИСВАШЕ ;ТАКА Е ПО БРИГАДИТЕ И КАРАВАНИТЕ С ДАТА 10.04 Мър тогава я е качила Пък сега сме почти 10-ти ама Май Ох лягам си вече, това е чудо днеска що ми се случи. Утре сигурно и на доктор шъ мъ пращат
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #228 -: Май 04, 2011, 23:06:50 » |
Нагоре
|
Амии ич няма съ прибирам маа ,то от пощата до нас колко дружки имам всяка кат види сувениря и аз с тяхх ,малииии:)
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #229 -: Май 04, 2011, 23:07:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #230 -: Май 04, 2011, 23:08:37 » |
Нагоре
|
НА ЕДНАТА СНИМКА ПИСВАШЕ ;ТАКА Е ПО БРИГАДИТЕ И КАРАВАНИТЕ С ДАТА 10.04 Мър тогава я е качила Пък сега сме почти 10-ти ама Май Ох лягам си вече, това е чудо днеска що ми се случи. Утре сигурно и на доктор шъ мъ пращат Аййй лягай аз продължавам да размишлявам ,утри сутрин ша събуда ИЛИЯНКАТА да им казвам че пътувам натам да вида кво ша ми рече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #232 -: Май 04, 2011, 23:09:35 » |
Нагоре
|
КЪК ТОЛКОЗ МНОГУУУ МААА АМИ И ЗА МОРЕТО ША ИМАМ СУВЕНИР ДА СИ НОСЯЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #233 -: Май 04, 2011, 23:09:57 » |
Нагоре
|
НА ЕДНАТА СНИМКА ПИСВАШЕ ;ТАКА Е ПО БРИГАДИТЕ И КАРАВАНИТЕ С ДАТА 10.04 Мър тогава я е качила Пък сега сме почти 10-ти ама Май Ох лягам си вече, това е чудо днеска що ми се случи. Утре сигурно и на доктор шъ мъ пращат Аййй лягай аз продължавам да размишлявам ,утри сутрин ша събуда ИЛИЯНКАТА да им казвам че пътувам натам да вида кво ша ми рече НИДЕЙ ПЛАШИ ЧАДОТО МЪ ША ЗБЯГЪ НА НАДАЛЕЧИ
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #234 -: Май 04, 2011, 23:13:00 » |
Нагоре
|
АЛЮЮЮЮ ,МАРО КЪК ДА НЕ Я ПЛАША МАА,ТЯ С ТОЯ ПСИХО ТРИЛЪР НЕ МИ ЛИ ДОКАРА ДИАБЕТ МАА.. ОФФ ПОЛУДЕХ ТАЯ ВЕЧЕР С ТОЯ СКАПАН НЕТТ ,КАТ ЦИГАНСКИТЕ КУТИИ Е ТУКА ИМА ТУКА НЕМА ША ГО ИЗБУХАМ СЛЕД МАЛКУУУ
|
|
« Последна редакция: Май 04, 2011, 23:15:52 от eria »
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #235 -: Май 04, 2011, 23:15:27 » |
Нагоре
|
аЙ НИЩУ ТИ НЯМА НИ СЪ ПРЪЙ. АЗ ЗА ТУЙ НЕ И СЪ ВЪРЗАХ ОТ НАЧАЛОТО ,АМА ТИ МНОГО НА СЕРИОЗНО ГО ПРИЕ .НЕЗНАМ ЗАЩО АМА КАТО ИМА НЕЩУ ИЗГНИЛО ОЩЕ В НАЧАЛОТО ГО УСЕЩАМ
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #236 -: Май 04, 2011, 23:16:48 » |
Нагоре
|
аЙ НИЩУ ТИ НЯМА НИ СЪ ПРЪЙ. АЗ ЗА ТУЙ НЕ И СЪ ВЪРЗАХ ОТ НАЧАЛОТО ,АМА ТИ МНОГО НА СЕРИОЗНО ГО ПРИЕ .НЕЗНАМ ЗАЩО АМА КАТО ИМА НЕЩУ ИЗГНИЛО ОЩЕ В НАЧАЛОТО ГО УСЕЩАМ Лелеее ти кат Хорейшио Кейн маааа ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #237 -: Май 04, 2011, 23:17:38 » |
Нагоре
|
аЙ НИЩУ ТИ НЯМА НИ СЪ ПРЪЙ. АЗ ЗА ТУЙ НЕ И СЪ ВЪРЗАХ ОТ НАЧАЛОТО ,АМА ТИ МНОГО НА СЕРИОЗНО ГО ПРИЕ .НЕЗНАМ ЗАЩО АМА КАТО ИМА НЕЩУ ИЗГНИЛО ОЩЕ В НАЧАЛОТО ГО УСЕЩАМ Лелеее ти кат Хорейшио Кейн маааа ... ТЪЙ ,ТЪЙ НАДУШВАМ НЕЩАТА АЗ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #238 -: Май 04, 2011, 23:17:55 » |
Нагоре
|
АЙДЕ ДЕВОЙКИ ДА СИ РАЗОТИВАТЕ И ВИЕ,ЧЕ УТРЕ СМЕ ПАК НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА СЕРИАЛА ПРОДЪЛЖАВА-TO BE CONTINUED
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
|
|
|