Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #240 -: Май 04, 2011, 23:23:48 » |
Нагоре
|
АЛЮЮЮЮ ,МАРО КЪК ДА НЕ Я ПЛАША МАА,ТЯ С ТОЯ ПСИХО ТРИЛЪР НЕ МИ ЛИ ДОКАРА ДИАБЕТ МАА.. ОФФ ПОЛУДЕХ ТАЯ ВЕЧЕР С ТОЯ СКАПАН НЕТТ ,КАТ ЦИГАНСКИТЕ КУТИИ Е ТУКА ИМА ТУКА НЕМА ША ГО ИЗБУХАМ СЛЕД МАЛКУУУ Ха, съвсем се подпали. Дали пък жената си няма някакви проблеми и си търси изява в интернет? eria все пак се пази, знаеш ли, какво куку може да излезе в същност?
|
|
« Последна редакция: Май 04, 2011, 23:28:10 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #241 -: Май 05, 2011, 07:27:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #242 -: Май 05, 2011, 07:32:31 » |
Нагоре
|
Хора,тея в пощата ме съсипаха!Онзи ден уж ми дадоха бележка за пуснат пакет,а няма изоообщо пусна такъв.Немога да отида до там,че с малчо се разбиляхме и незнам какво ще правя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Полудях,дайте съвет!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #243 -: Май 05, 2011, 07:40:07 » |
Нагоре
|
Хора,тея в пощата ме съсипаха!Онзи ден уж ми дадоха бележка за пуснат пакет,а няма изоообщо пусна такъв.Немога да отида до там,че с малчо се разбиляхме и незнам какво ще правя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Полудях,дайте съвет!
Е, как нема пуснат пакет? Къде е пакета? Дай повече инфо.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #244 -: Май 05, 2011, 07:41:08 » |
Нагоре
|
немога да ви изчета.... Добрютруууу,за ко русото ша дава бамбони?
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #246 -: Май 05, 2011, 07:44:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #247 -: Май 05, 2011, 07:45:09 » |
Нагоре
|
немога да ви изчета.... Добрютруууу,за ко русото ша дава бамбони? ДОБРО УТРО,Е НЕЗНАЕХ,ЧЕ ДНЕС ИМА ИМЕН ДЕН,АМА ВЕЧЕ ЗНАМ.ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!А ВЕЧЕ ЕДИН ЧАС ЧЕТА.... АБЕ ЖЕНИ ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ СПАЛИ ТАЗИ НОЩ? ?
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #248 -: Май 05, 2011, 07:45:20 » |
Нагоре
|
Честит имен ден на Русичкото. Да си жива и здрава, мацко. И да та слушат домашните любимци. Желая ти една година изпълнена само с усмивки! Това е за теб.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #249 -: Май 05, 2011, 07:45:43 » |
Нагоре
|
Кажи и да не вади убавите бонбони сега че пак имаме гости и читатели ,ш'ни ги изидът ,тря ги пазим
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #250 -: Май 05, 2011, 07:46:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #251 -: Май 05, 2011, 07:48:10 » |
Нагоре
|
Айдее днес ни е празник в групата мой да дой некой гост ,ама кат гледам те срама немат ,мноуу са нема ми стигнат КАМБИТЕ ги нагоста
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #252 -: Май 05, 2011, 07:48:37 » |
Нагоре
|
Е, как нема пуснат пакет? Къде е пакета? Дай повече инфо. Ми в понеделник пускам един пакет-т.е друг човек го пуска,че нямаше на кого да оставя детето.Идва той и не му дали бележка,аз отивам в пощата,правя мазало и се прибирам с бележка за пуснат пакет.Вчера мацката,за която беше ми пише,че нямя пакет за нея,ходила в пощата но те направили проверка и и казали,че изооообщоооо НЯМА ПУСНАТ ПАКЕТ ЗА НЕЯ .А на нея именно за снощи и трябваше въпросното нещо...........Незнам какво да правя,ще полудея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #253 -: Май 05, 2011, 07:50:58 » |
Нагоре
|
Е, как нема пуснат пакет? Къде е пакета? Дай повече инфо. Ми в понеделник пускам един пакет-т.е друг човек го пуска,че нямаше на кого да оставя детето.Идва той и не му дали бележка,аз отивам в пощата,правя мазало и се прибирам с бележка за пуснат пакет.Вчера мацката,за която беше ми пише,че нямя пакет за нея,ходила в пощата но те направили проверка и и казали,че изооообщоооо НЯМА ПУСНАТ ПАКЕТ ЗА НЕЯ .А на нея именно за снощи и трябваше въпросното нещо...........Незнам какво да правя,ще полудея. Ами въри с бележката ма ИВКЕ ..Дамата че е отишла на повод по дребни гащи е фактт ама поне пакета се намери ..Ти ква вина имаш маа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|