eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Май 05, 2011, 11:23:52 » |
Нагоре
|
СЕга го гледах в новините ,ами тръгнали някой да ми обесняват че държавата ще обърне внимание на ИЛИНАНА и ще вземат бебето на брат й..дрън-дрън
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #316 -: Май 05, 2011, 11:32:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #317 -: Май 05, 2011, 11:33:15 » |
Нагоре
|
СЕга го гледах в новините ,ами тръгнали някой да ми обесняват че държавата ще обърне внимание на ИЛИНАНА и ще вземат бебето на брат й..дрън-дрън А аз се чудя къде са им ромските организаций дето ще те изядат с парцалите,ако не дай си боже го хванеш за врата в собствения си двор...те да им помагат!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #318 -: Май 05, 2011, 11:41:15 » |
Нагоре
|
Незнам дали съм тъпа и луда или много филми гледам,ама не мисля,че ника има нещо общо с другия,подобен.Или поне искам да вярвам,че е така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #319 -: Май 05, 2011, 11:44:30 » |
Нагоре
|
СЕга го гледах в новините ,ами тръгнали някой да ми обесняват че държавата ще обърне внимание на ИЛИНАНА и ще вземат бебето на брат й..дрън-дрън А аз се чудя къде са им ромските организаций дето ще те изядат с парцалите,ако не дай си боже го хванеш за врата в собствения си двор...те да им помагат! Е,Поли,от време оно хората са лазали:"Мнозинството печели",а те наистина са мнозинство-единни и организирани,за разлика от нас:(
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #320 -: Май 05, 2011, 11:45:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #321 -: Май 05, 2011, 11:50:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #322 -: Май 05, 2011, 11:51:56 » |
Нагоре
|
абе незнам за ника,но защо ли намирам същия стил на писане и сходни правописни грешки от всички писаници на латиница от там?/
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #324 -: Май 05, 2011, 12:00:25 » |
Нагоре
|
не е маа ,нъл и намерихме фейса !!че и на цялата й рода алкохолишка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #325 -: Май 05, 2011, 12:01:24 » |
Нагоре
|
ДА МА ЗНАМ АМА НАЛИ ИМЕТО ТИ НАМИРИСА ,ИЛИ МАЙ АЗ НЕМОА ГО ИЗМИСЛЯ
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #326 -: Май 05, 2011, 12:02:30 » |
Нагоре
|
Незнам,Вие се интересувате от имена и адреси,аз само чета,но има връзка с "онази"тема ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #327 -: Май 05, 2011, 12:06:59 » |
Нагоре
|
Незнам,ама някой "от горе" да засече IP-ADRESS-а и да се свърши това нещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #329 -: Май 05, 2011, 12:17:32 » |
Нагоре
|
СЕга го гледах в новините ,ами тръгнали някой да ми обесняват че държавата ще обърне внимание на ИЛИНАНА и ще вземат бебето на брат й..дрън-дрън Ами ние да си вземем вкъщи по няколко циганета да си ги храним, а? Държавата въобще никакво внимание не трябва да обръща, ами те напротив - колкото повече деца правят, толкова повече им плащат! Китайски закони ни трябват за циганите. Ми няма ли един умен да го измисли до сега?! Като родят повече от едно дете - да им се спират парите и за първото, пък за всяко следващо да плащат на държавата. Така е в Китай, така трябва да е с циганите!!!
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
|
|