|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #346 -: Май 05, 2011, 14:13:22 » |
Нагоре
|
СЕга го гледах в новините ,ами тръгнали някой да ми обесняват че държавата ще обърне внимание на ИЛИНАНА и ще вземат бебето на брат й..дрън-дрън За тея па грам не ми е жал, ако измрат сите и наведнъж най-добре. Мангали гадни и крадливи
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #347 -: Май 05, 2011, 14:27:32 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Май 05, 2011, 15:42:21 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #348 -: Май 05, 2011, 14:35:56 » |
Нагоре
|
Русооо,ти кога ша си битурентка?Къде ще е купона на детето?Нищо не споделяш....
БИБКЕ,ШЕ СМЕ НА 21.5,ЩЕ ГО ПРАВИМЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЙЦЕ,25 ЧОВЕКА ЩЕ СМЕ,МАЛКО ПРИЯТЕЛЧЕТА НА СИНЕТО,МА...КРИЗАТА Е СВЕТОВНА-И НАС НА КРАЯ НА СВЕТА НИ ЗАСЕГНА ПО-ДОБРЕ ПОСЛЕ ДА ОТИДЕ ДА ИЗПЛАКНЕ ГЗЕТО НА МОРЕТО,ОТКОЛКО ДА МУ ПОЯ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА...ШЕ ИМА СНИМКИ ДЕ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #349 -: Май 05, 2011, 14:52:29 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,ШЕ СМЕ НА 21.5,ЩЕ ГО ПРАВИМЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЙЦЕ,25 ЧОВЕКА ЩЕ СМЕ,МАЛКО ПРИЯТЕЛЧЕТА НА СИНЕТО,МА...КРИЗАТА Е СВЕТОВНА-И НАС НА КРАЯ НА СВЕТА НИ ЗАСЕГНА ПО-ДОБРЕ ПОСЛЕ ДА ОТИДЕ ДА ИЗПЛАКНЕ ГЗЕТО НА МОРЕТО,ОТКОЛКО ДА МУ ПОЯ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА...ШЕ ИМА СНИМКИ ДЕ! Tочно така!Тва са грешни пари.....да съм имала акъл навреме- толкова пари можех да спестя на наште за пустите балове,ама....куха глава.То ще ми се върне
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #350 -: Май 05, 2011, 14:53:50 » |
Нагоре
|
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1839129231546&set=a.1673266805089.84849.1639988991&type=1&theater ето нещо интересно Ко е туй интересното брееее?Отваря ми се моя профил
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #351 -: Май 05, 2011, 14:55:08 » |
Нагоре
|
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1839129231546&set=a.1673266805089.84849.1639988991&type=1&theater ето нещо интересно Ко е туй интересното брееее?Отваря ми се моя профил Целото кака копирай Оп, оправих връзката, четете ...............
|
|
« Последна редакция: Май 05, 2011, 15:43:05 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #352 -: Май 05, 2011, 14:57:32 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,ШЕ СМЕ НА 21.5,ЩЕ ГО ПРАВИМЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЙЦЕ,25 ЧОВЕКА ЩЕ СМЕ,МАЛКО ПРИЯТЕЛЧЕТА НА СИНЕТО,МА...КРИЗАТА Е СВЕТОВНА-И НАС НА КРАЯ НА СВЕТА НИ ЗАСЕГНА ПО-ДОБРЕ ПОСЛЕ ДА ОТИДЕ ДА ИЗПЛАКНЕ ГЗЕТО НА МОРЕТО,ОТКОЛКО ДА МУ ПОЯ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА...ШЕ ИМА СНИМКИ ДЕ! Tочно така!Тва са грешни пари.....да съм имала акъл навреме- толкова пари можех да спестя на наште за пустите балове,ама....куха глава.То ще ми се върне БЕ ДАНО НЕ ТИ СЕ ВРЬЩА,МИЛО!И АЗ НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ СЬМ БИЛА АЛЧНА,СИНЕТО Е СЬЩИЯ...КУПИХМЕ КОСТЮМА ОТ НИКОВАТ,ОТТУК,ДРУГОТО ЩЕ Е ОТ МОЛОВЕТЕ ДЕ,ЗА БИЖУТАТА-ЗА ЗЛАТО ИЛИ ПРЬСТЕНИ НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ,ВЗЕХ ПО НЕГОВ ИЗБОР ЯК ЛАНЕЦ МЕДИЦИНСКА СТОМАНА-ХЕМ Е АДСКИ МОДЕРЕН,ХЕМ ВЕЧЕН...ДВУЦВЕТЕН...АКО БЯХ ВЗИМАЛА ЗЛАТО НАЛИ СЕ СЕЩАШ ЧЕ СЕГА ПО 80 ЛВ ГРАМА...БОН НЯМА ДА МИ СТИГНЕ...БЕ РАЗУМЕН Е,НО КАТ ОТКАЧИ0ЩЕ СИ НАВАКСА ПО КЛУБОВЕТЕ ЯД МЕ Е ЧЕ ХОДИ ПО СКЬПАРСКИ ДИСКОТЕКИ,ВМЕСТО ДА СИ ХВАНЕ НЯКОЕ ПРИЯТЕЛЧЕ И ДА ОТИДЕ НАНЯКЬДЕ...ИНАЧЕ Е ОБИКОЛИЛ ЕВРОПА И НЕ МУ Е ЛЮБОПИТНО ВЕЧЕ ДАЖЕ...САМО ПО СКАНДИНАВИЯТА НЕ СМЕ ГО ВОДИЛИ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #353 -: Май 05, 2011, 15:01:03 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,ШЕ СМЕ НА 21.5,ЩЕ ГО ПРАВИМЕ В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЙЦЕ,25 ЧОВЕКА ЩЕ СМЕ,МАЛКО ПРИЯТЕЛЧЕТА НА СИНЕТО,МА...КРИЗАТА Е СВЕТОВНА-И НАС НА КРАЯ НА СВЕТА НИ ЗАСЕГНА ПО-ДОБРЕ ПОСЛЕ ДА ОТИДЕ ДА ИЗПЛАКНЕ ГЗЕТО НА МОРЕТО,ОТКОЛКО ДА МУ ПОЯ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА...ШЕ ИМА СНИМКИ ДЕ! Tочно така!Тва са грешни пари.....да съм имала акъл навреме- толкова пари можех да спестя на наште за пустите балове,ама....куха глава.То ще ми се върне Хех, нали И аз съм на това мнение, ма не само сега, ами и като трябваше да ходя на бал. Хич даже и не отидох! Да плащам аз за ресторанти, дето никой няма да си изяде яденето, рокли и обувки, дето друг път няма да ги облека, прически и бижута.... Тинтири-минтири. Едно време е имало смисъл от тез балове, щото наште майки и бащи не са ходили като сега по дискотеки, докато са били ученици, ами туй бала им е била първата им изява в обществото едва ли не. И всички баби и лели се събирали да празнуват, щото хайванчето било заваършило благополучно даскалото, та вече ше може да копа на нивата по цял ден Образно де... Ма няма смисъл от пръскане на много пари за една нощ в някакъв ресторант, дето ще се гледаш с някви хора, които 12 години си ги гледал в училище. Аз си събрах мойте си приятели и празнувахме 3 дена както и където си искахме и се веселих поне с хора, които са ми приятни
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #354 -: Май 05, 2011, 15:02:12 » |
Нагоре
|
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1839129231546&set=a.1673266805089.84849.1639988991&type=1&theater ето нещо интересно Ко е туй интересното брееее?Отваря ми се моя профил Целото кака копирай ХАХАХААААААААААААААААА...ПРАВИТЕЛСТВО,ПРЕЗИДЕНТ И НЕКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ ЦИГАНИ БАСИ ЯКИЯ ПИЧ!!!!ГЕНИАЛЕН Е!1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #355 -: Май 05, 2011, 15:02:17 » |
Нагоре
|
Нека скита сега дорде е при мама и тате
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #356 -: Май 05, 2011, 15:08:14 » |
Нагоре
|
БЕ...ОБЛЕКЛОТО НИ СЕ ВЬРЗА КЬМ 350,С АКСЕСОАРИТЕ ДЕ,ОТДЕЛИЛИ СМЕ 500 ЗА РЕСТОРАНТ С ВЬНШЕН/НАШ/АЛКОХОЛ,ПОСЛЕ ХОУМ ШЕ ГИ ДООТНИТИМ,ШЕ ТРЕЕ ДА НИ ДЕРНЕ И НАС ПО ЕДНА СТОЯНКА,И ...ЕТО ТИ ОКОЛО1000 ЛВ,НЯМА ШАНС ЗА ПО-ТЬНКА ЛАЙСНА...НО ПЬК ЗА СЕФТЕ ХОДИ ДА РАБОТИ КОГАТО БЕШЕ 5-ТИ КЛАС-ПРИ НАС ИМА ЯЗОВИР,ХОДЕШЕ ДА ПОЧИСТВА ОКОЛО НЕГО СЛЕД УИКЕНДА-ДАВАХА НА ДВЕ ХЛАПЕНЦА РЬКАВИЧКИ И ЧУВАЛИ И НА ФИНАЛА-ПО 10 ЛВ...СЬБИРАХА НАД 20 ЧУВАЛА ОТПАДЬЦИ-СЕГА НЯМА ШАНС ДА ХВЬРЛИ БОКЛУК КЬДЕТО И ДА Е,ПОСЛЕ ОТ 10-ТИ КЛАС ХОДИ И РАБОТИ В СТРОИТЕЛСТВОТО,ЕСТЕСТВЕНО ПО-ЛЕКА ОБЩА РАБОТА И Е ФИНАНСОВО ПОЧТИ НЕЗАВИСИМ-И АЗ НИКОГА НЕ СЬМ СЕ МОЛЕЛА ЗА ПАРИ НА НАШИТЕ,ПРОДАВАХ СУВЕНИРИ В ГРАДИНКАТА НА КРИСТАЛ С ЕДНО ГАДЖЕ-ХУДОЖНИК...ДЯДО МИ БЕШЕ ГОЛЯМ И ИЗВЕСТЕН ХУДОЖНИК,БЯХМЕ ЗАЕДНО ДОСТА ВРЕМЕ В ХУДОЖЕСТВЕНАТА АКАДЕМИЯ...МИЛИ ДЕТСКИ СПОМЕНИ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #357 -: Май 05, 2011, 15:21:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #358 -: Май 05, 2011, 15:24:13 » |
Нагоре
|
АЙ НАЙ СЕТНЕ ,ДОЙДЕ ТИ СУВЕНИРА.НАЛ ВСИЧКО БЕШЕ НАРЕД,НЕ СА ГО ПОТРОШИЛИ ПО ПЪТЯ? АЙ СЯ ПРАВИ САЛАТАТА И ДА ИДВАМЕ.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #359 -: Май 05, 2011, 15:26:51 » |
Нагоре
|
БЕ...ОБЛЕКЛОТО НИ СЕ ВЬРЗА КЬМ 350,С АКСЕСОАРИТЕ ДЕ,ОТДЕЛИЛИ СМЕ 500 ЗА РЕСТОРАНТ С ВЬНШЕН/НАШ/АЛКОХОЛ,ПОСЛЕ ХОУМ ШЕ ГИ ДООТНИТИМ,ШЕ ТРЕЕ ДА НИ ДЕРНЕ И НАС ПО ЕДНА СТОЯНКА,И ...ЕТО ТИ ОКОЛО1000 ЛВ,НЯМА ШАНС ЗА ПО-ТЬНКА ЛАЙСНА...НО ПЬК ЗА СЕФТЕ ХОДИ ДА РАБОТИ КОГАТО БЕШЕ 5-ТИ КЛАС-ПРИ НАС ИМА ЯЗОВИР,ХОДЕШЕ ДА ПОЧИСТВА ОКОЛО НЕГО СЛЕД УИКЕНДА-ДАВАХА НА ДВЕ ХЛАПЕНЦА РЬКАВИЧКИ И ЧУВАЛИ И НА ФИНАЛА-ПО 10 ЛВ...СЬБИРАХА НАД 20 ЧУВАЛА ОТПАДЬЦИ-СЕГА НЯМА ШАНС ДА ХВЬРЛИ БОКЛУК КЬДЕТО И ДА Е,ПОСЛЕ ОТ 10-ТИ КЛАС ХОДИ И РАБОТИ В СТРОИТЕЛСТВОТО,ЕСТЕСТВЕНО ПО-ЛЕКА ОБЩА РАБОТА И Е ФИНАНСОВО ПОЧТИ НЕЗАВИСИМ-И АЗ НИКОГА НЕ СЬМ СЕ МОЛЕЛА ЗА ПАРИ НА НАШИТЕ,ПРОДАВАХ СУВЕНИРИ В ГРАДИНКАТА НА КРИСТАЛ С ЕДНО ГАДЖЕ-ХУДОЖНИК...ДЯДО МИ БЕШЕ ГОЛЯМ И ИЗВЕСТЕН ХУДОЖНИК,БЯХМЕ ЗАЕДНО ДОСТА ВРЕМЕ В ХУДОЖЕСТВЕНАТА АКАДЕМИЯ...МИЛИ ДЕТСКИ СПОМЕНИ... Ние на наш Веско също костюма му взехме от тук-и общо взето към 250 лева излезе с обувките,Ренка,ти го знаеш какъв е нестандартен,та се наложи леки корекции по костюма,ама е страшен....А в бившото "Аякс" ше се вихрим на 14.05 та за тва трее да съм Н 1. с твойта рокляяяяяя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|