eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #570 -: Май 08, 2011, 09:03:00 » |
Нагоре
|
добуютру и от мен,и аз сьм на линия вече я кво е готино времетооо -само да си дремеш пред компютьра и да не си помисляш даже за друго В нащо град валиииии !! Цял ден па вързана тук ,е поне дано да нее скучно!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #571 -: Май 08, 2011, 09:19:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #572 -: Май 08, 2011, 09:23:57 » |
Нагоре
|
при нас само се цупи,още се чуди да завали или не,а мамка му кви планове имахме-щехме да ходиме до дупница в парка на Галевите-уникален е,трябва си виждане!! их...рових и немога да намеря нищо,май само на мартин у фейса сме ги качили и изтрили ЕЛИ БРЕЕЕЕ,ПРОТЕГНИ СЕ ПОВЕЧЕ-НЕ ГО ДОСТИГАШ КАЙВЕТО!!ЕДНО ГОЛЕЕМО ТРИ В ЕДНО,У ЧЕРВЕНА ЧАША,ПИШЕ НА НЕЯ"АЗ СЬМ АРОМАТНО',А ДРУГАТА ЧАША ЗА МЕН,ПИШЕ"АЗ ПЬК СЬМ НЕВЕРОЯТНО"
|
|
« Последна редакция: Май 08, 2011, 09:25:40 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #573 -: Май 08, 2011, 11:07:04 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #574 -: Май 08, 2011, 11:23:45 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа .. С пускането на тия теми вервайте само Вие ми бяхте у главата, щото сте щури, забавни... и си представям какво ще се получи на финала.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #575 -: Май 08, 2011, 13:19:19 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа .. С пускането на тия теми вервайте само Вие ми бяхте у главата, щото сте щури, забавни... и си представям какво ще се получи на финала. ФЛООО ,ами то само ние ще си пишем там !! МОй ли пак ние да не се изявим:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #576 -: Май 08, 2011, 13:24:01 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа .. С пускането на тия теми вервайте само Вие ми бяхте у главата, щото сте щури, забавни... и си представям какво ще се получи на финала. ФЛООО ,ами то само ние ще си пишем там !! МОй ли пак ние да не се изявим:) Тя щото тука много пишем и къщите ни отесняват бързо......Десиии,ко става с цайсите мъъъ?Онази вафла още не ти е приела офертата....
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #577 -: Май 08, 2011, 13:26:14 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа .. С пускането на тия теми вервайте само Вие ми бяхте у главата, щото сте щури, забавни... и си представям какво ще се получи на финала. ФЛООО ,ами то само ние ще си пишем там !! МОй ли пак ние да не се изявим:) Тя щото тука много пишем и къщите ни отесняват бързо......Десиии,ко става с цайсите мъъъ?Онази вафла още не ти е приела офертата.... Обади ми съ по тел.и ми предлои да й ги върна а тя на мен 10лв ,кво да права дай съвет или и двете да й ги върна (чантата + очолата я тя на мен парите ) ??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #578 -: Май 08, 2011, 13:31:37 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа .. С пускането на тия теми вервайте само Вие ми бяхте у главата, щото сте щури, забавни... и си представям какво ще се получи на финала. ФЛООО ,ами то само ние ще си пишем там !! МОй ли пак ние да не се изявим:) Тя щото тука много пишем и къщите ни отесняват бързо......Десиии,ко става с цайсите мъъъ?Онази вафла още не ти е приела офертата.... Обади ми съ по тел.и ми предлои да й ги върна а тя на мен 10лв ,кво да права дай съвет или и двете да й ги върна (чантата + очолата я тя на мен парите ) ?? Мноу грозна тази чантаааа- мащай я!Излъжи я да ти приеме офертата за да можеш да дръннеш ХУБАВ коментар.Кво като е с едно кило положителни оценки - като не описва дефекти е некоректна.... С тези пари ша си земеш по-хубави боклуци мъъъъ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #579 -: Май 08, 2011, 13:35:02 » |
Нагоре
|
Алюююю я вижте Фллооо колко забавни темички отвориии )Басии от сутринта плямпам по скайпа .. С пускането на тия теми вервайте само Вие ми бяхте у главата, щото сте щури, забавни... и си представям какво ще се получи на финала. ФЛООО ,ами то само ние ще си пишем там !! МОй ли пак ние да не се изявим:) Тя щото тука много пишем и къщите ни отесняват бързо......Десиии,ко става с цайсите мъъъ?Онази вафла още не ти е приела офертата.... Обади ми съ по тел.и ми предлои да й ги върна а тя на мен 10лв ,кво да права дай съвет или и двете да й ги върна (чантата + очолата я тя на мен парите ) ?? Мноу грозна тази чантаааа- мащай я!Излъжи я да ти приеме офертата за да можеш да дръннеш ХУБАВ коментар.Кво като е с едно кило положителни оценки - като не описва дефекти е некоректна.... С тези пари ша си земеш по-хубави боклуци мъъъъ ВРЪЩАЙ И ЧАНТАТА И ПАТЪЦИТЕ ,АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ ,ЧЕ ОТ СКЪСАНИТЕ МИ ГАЩИ ЩЕ ТИ НАПРАВЯ ЕДНО ТОРБЕ МАРИ. ВРЪЩАЙ ГИ ,ДА ГИ КУПУВАМ АЗ,ЧЕ СЪМ ПЪРВА В СПИСЪКА.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #580 -: Май 08, 2011, 13:37:57 » |
Нагоре
|
Амааа тя няма да приеме оферта ,може да се е усетила ,стара маймуна е ..Ами защото тя ще ми върне 10лв аз като дам 1,60 да пусна пак очилата и ми остават 8лв ,затуй връщам и всичко !! ПОсле ще и кажа по алото !!да видим какво ще се изходи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #581 -: Май 08, 2011, 13:40:31 » |
Нагоре
|
Елке мъъъ,ти дънкови кюлоти ли носиш? От предната или от дзадната страна ще кроиш ,та да знам дали да не се наредя при теб и аз за едно торбе....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #582 -: Май 08, 2011, 13:43:18 » |
Нагоре
|
Хорааа имам една страхотна чанта тип овчарска торба на РИЛЕЙ -покъсах е от носене ноо немога да си намера такава ку някой има или види подобна из сайтовете веднага да ми писва ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #583 -: Май 08, 2011, 13:45:34 » |
Нагоре
|
БЕЕЕЕЕЕ,аз съм парче овчарче,мъ не се сещам за такъв фасон - как изглежда ма?Снимка дай за мостра хахаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #584 -: Май 08, 2011, 13:49:06 » |
Нагоре
|
Хорааа имам една страхотна чанта тип овчарска торба на РИЛЕЙ -покъсах е от носене ноо немога да си намера такава ку някой има или види подобна из сайтовете веднага да ми писва ..
АЙ СТИГА СИ ПЛАКАЛА МА.ВИЙ У ВАШТО СЕЛО -ГОЛЯМО АКО НЯМАТЕ ОВЧАРИ,ЕЛА ПРИ НАЗИ.ТУК ОВЧАРИ И КОЗАРИ БОЛ,ША ИМ ОТМЪКНЕМ ТОРБЕТО. АКО ЛИ ,БИБКЕ ОТ ЗАДНАТА СТРАНА ЩЕ РЕЖА ГАЩИТЕ,ОТ КЪМ ГЪЗЕЦА.НА И МАРИЙКА Е ОТГОРЕ И ДЗЯПА-ТЯ ША ГИ ШИЙ-ЩОТ МОЖЕ МНОГО ХУБАВО.АЗ ША ГИ ОКЕПАЗЯ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|