eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #675 -: Май 12, 2011, 15:54:18 » |
Нагоре
|
Русоооо де си маа ,да почериш Нови папуци си имашш
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #676 -: Май 12, 2011, 15:57:25 » |
Нагоре
|
абе вие де ще фащате света,ко ще прая сама а?а?а?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #677 -: Май 12, 2011, 15:57:56 » |
Нагоре
|
Няма я!Танцува някъде с тях за да ги разтъпче
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #678 -: Май 12, 2011, 15:59:07 » |
Нагоре
|
абе вие де ще фащате света,ко ще прая сама а?а?а?
Ша пишеш от името на всинца ни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #679 -: Май 12, 2011, 16:00:05 » |
Нагоре
|
ПОЛИ ФАТАЙ И ТИ НА НЕЙДЕ МЪРР !! Оффф кво убаво си хортувахме тук ,ама трябва и да се поработва )) Ся ще и потърса малко музика по вкуса й на русата де
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #680 -: Май 12, 2011, 16:02:04 » |
Нагоре
|
АЙДЕЕЕ РУСОО ,ОПА -ТРОПААА ТАНЦИ МАНЦИ ТРАЛАЛАЛА:))))))))))) http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?CD+na+Tanq+Boeva!&product=159591&cat=73
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #681 -: Май 12, 2011, 16:03:47 » |
Нагоре
|
нищуууу не ми се отваряяя,у моя телевизор ли е проблема?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #682 -: Май 12, 2011, 16:07:11 » |
Нагоре
|
нищуууу не ми се отваряяя,у моя телевизор ли е проблема? Еееееееее баси и аз немоа го отвора !! Ами диск на ТАНЯ БОЕВА -2,50 ЛВ СЛУШАН Е САМО 1 ПЪТ ХАХАХАХА ТОВА Е ОПИСАНИЕТО
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #683 -: Май 12, 2011, 16:09:43 » |
Нагоре
|
нищуууу не ми се отваряяя,у моя телевизор ли е проблема? Еееееееее баси и аз немоа го отвора !! Ами диск на ТАНЯ БОЕВА -2,50 ЛВ СЛУШАН Е САМО 1 ПЪТ ХАХАХАХА ТОВА Е ОПИСАНИЕТО то добре,ама Русата няма да го оцени - тя с шопската салата класическа музика слуша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #684 -: Май 12, 2011, 19:25:15 » |
Нагоре
|
как позна бре бибке!!само класика слушам-кат почнеш от лорди,минеш през евьнсенс,та стигнеш до по-як джангьр...ма синето ме опитоми и са реагирам позитивно и на техно-слушам си минималче и си трайкам,докьт не ми прегори некое бушонче и зинем да надпищим буфера кефим се на етно и грийк-бе общо взето музикален хамелеон...ку знаете колко диска са фьрчали от колата-моя мангал слуша циганско и народно-от левия прозорец изфьрлям джопси-сонга,а от десния-фолка,и аз сьм европейка-разделно си фьрлям отпадьците а цикламките ше ги чакам след понеделник-вторник,само да не йе на кукувден,че 2о кинти за сандалетки трудно ша прежалим...мацкииии,днес си купих два страхотни летни клин-панталона-ластични,с набрано и вьрзанки отстрани и с малко надписче горе-има бяло,цикламено,сиво,синьо и черно-цена 6 лв,у нашия липненски-всички размери-от с,м,л и хл-иска ли някоя от вас да и взема?приемам порьчки до утре наобяд!много са яки,са ако има ток у фотото ше ги снимам да видите-памук,еластични са...за лятото-взимам ви ги с касова бележка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #685 -: Май 12, 2011, 19:40:36 » |
Нагоре
|
как позна бре бибке!!само класика слушам-кат почнеш от лорди,минеш през евьнсенс,та стигнеш до по-як джангьр...ма синето ме опитоми и са реагирам позитивно и на техно-слушам си минималче и си трайкам,докьт не ми прегори некое бушонче и зинем да надпищим буфера кефим се на етно и грийк-бе общо взето музикален хамелеон...ку знаете колко диска са фьрчали от колата-моя мангал слуша циганско и народно-от левия прозорец изфьрлям джопси-сонга,а от десния-фолка,и аз сьм европейка-разделно си фьрлям отпадьците а цикламките ше ги чакам след понеделник-вторник,само да не йе на кукувден,че 2о кинти за сандалетки трудно ша прежалим...мацкииии,днес си купих два страхотни летни клин-панталона-ластични,с набрано и вьрзанки отстрани и с малко надписче горе-има бяло,цикламено,сиво,синьо и черно-цена 6 лв,у нашия липненски-всички размери-от с,м,л и хл-иска ли някоя от вас да и взема?приемам порьчки до утре наобяд!много са яки,са ако има ток у фотото ше ги снимам да видите-памук,еластични са...за лятото-взимам ви ги с касова бележка! Ренка,дай снимка,може и да си поръчам Ако неможеш тука,пусни на скайип;)
|
|
« Последна редакция: Май 12, 2011, 19:44:09 от ivka1986 »
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #686 -: Май 12, 2011, 20:07:03 » |
Нагоре
|
Алюю ква е таз патур гаща па не разбрах .Русооо сваоооо ,покажи да видим ма ,образно обесняваш ама кадрото е дручко !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #688 -: Май 12, 2011, 20:35:04 » |
Нагоре
|
Аууууууу това са ми най отвратителните магазини честно ,държа дрехите ми да са естествени материи каквито и да са !!! В такъв магазин влезнах скоро ,малиииииии то мирише ужасноо вътреееее ..А блузките които докоснах по 2лв всички бяха искуствени материи ..,ИМам алергия от дете и затова не понасям такива блузета ..Въййй Ании ,къ ма разбра кво гомно съм ? МОже самууу 1 гащи да имам но те ще са марКувии !!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #689 -: Май 13, 2011, 07:00:49 » |
Нагоре
|
Добрютрууууу,айде разтъркайте очички и ставайте да пием кафе .Слънчицето грее,птичките пеят......хубава петъчна сутрин
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|