bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #735 -: Май 19, 2011, 13:04:25 » |
Нагоре
|
Ша дода мааа,стягам от сега куфаритееее
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #736 -: Май 19, 2011, 13:10:22 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден и тук Бибке ! Много здраве, любов, пари и късмет! Весел празник!
Благодаря,сватя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #737 -: Май 19, 2011, 14:04:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #739 -: Май 19, 2011, 14:55:20 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,С УДОВОЛСТВИЕ,МА СА ТАТЕТО ПРИ МЕН-ОБРАТНИЯ ВАРИАНТ УФ,МИНАХА МАТУРИТЕ,СА ДА МИНЕ И БАЛА И ШЕ СЕ ПРЕРОДЯ ТА И ТИ ПРИЯТЕЛКО-В НЕДЕЛЯ ОСВЕН ТИ ЧЕСТИРТИМЕ НАНОВО,А?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #740 -: Май 19, 2011, 15:41:53 » |
Нагоре
|
БИБКЕ,С УДОВОЛСТВИЕ,МА СА ТАТЕТО ПРИ МЕН-ОБРАТНИЯ ВАРИАНТ УФ,МИНАХА МАТУРИТЕ,СА ДА МИНЕ И БАЛА И ШЕ СЕ ПРЕРОДЯ ТА И ТИ ПРИЯТЕЛКО-В НЕДЕЛЯ ОСВЕН ТИ ЧЕСТИРТИМЕ НАНОВО,А? Дооообре,приемам поздрави всякакви и по всяко време
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #741 -: Май 19, 2011, 19:16:52 » |
Нагоре
|
Начииии,днес одъртявам/поумнявам/ с още една година .Понеже знаете,че съм проЗта не мога де ви почерпа със сладкиши от картинки...........помислете си какво ви се хапва и виртуално яжте и пийте на корем за моя сметка!!! Аз шъ съм последна, ма не по важнуст. Честито мар Бибкееееее. Жива, здрава и много усмихната.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #744 -: Май 20, 2011, 08:46:04 » |
Нагоре
|
Добрю тру на всички ,аз мойто почти го сръбнах ,чакам някой да дойде да полафим . Ако знаете с каква готина мама се запознах ,конатактува ме вече цяла седмица много е разбрана и точна . Но от работа няма време да се включи тук при нас ,само вечер може и то късно Казва се grethen
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #745 -: Май 21, 2011, 11:10:45 » |
Нагоре
|
Здравейте мацки ,днес Ели замина да поработи малко, вече на есен ще е тук за мое съжаление .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #746 -: Май 21, 2011, 12:12:21 » |
Нагоре
|
Здравейте мацки ,днес Ели замина да поработи малко, вече на есен ще е тук за мое съжаление . МАРООО НЕ ПЛАЧИ МЪРРР ,ША СИ ДОЙДЕ БЪРЖИИ ЕЙ СЯ ША СА ИЗТЪРКУЛИ ВРЕМЕТО И НА ЕСЕН ПА ША ПИЕТЕ КАФЕ С КЛЮКА..И НА МЕН МИ Е МЪКА АМА ........ ТАКАВА Е !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #747 -: Май 21, 2011, 13:17:04 » |
Нагоре
|
ух да минава по бързо времето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #748 -: Май 24, 2011, 08:02:13 » |
Нагоре
|
хоооооора каде сте брееееее ,ей голяма скука е кът ви няма ,ай идвайте по бързоооооооооооо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #749 -: Май 24, 2011, 08:26:33 » |
Нагоре
|
Добрутруууу,ето мъъъъ Отучвам малкия Мочи от памперс и нямам време да седя тези дни на компа - то пикане,то чудо.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|