{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Форумски бисери  (Прочетена 5411 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Май 08, 2011, 10:48:06 »
Раздели ТемаНагоре

Всички бисери на едно място/от лични съобщения, теми, коментари/, след което ще направим класацията топ ...

Нека търсенето започне сега. Cheesy
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #1 -: Май 08, 2011, 11:12:30 »
Раздели ТемаНагоре

лелеее...усещам че яко ще ме пействат Huh?
ма шь изпреваря сьбитията де Cheesy
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: rusamapaumna -: Април 21, 2011, 08:36:06 »
   Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Както казах ,дружке моя ,влизай и си поръчвай колкото искаш .АЗ вчера поръчвах на снаати Smiley плетени пролетни ботушки и продадох на една коза блузата ЛИй купър ,пратих е миналия ден .ама за пари тая нищо не говори:( щяла да пусне запис ,ама някога .КОлко му е да го издухам ,хахаха.
И брат ми е с лопати 45номер ,цели КАЛЪФИ ЗА ЦИГУЛКИ ..На него не поръчвам от тук защото е многууу капризен..
Ако някъде срещнеш балеринки 39 номер ,Адидас и т.н. на сносна цена веднага ми обади ,защото снаати има 2 чифта и иска още .Нагличка е Smiley)
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Май 08, 2011, 11:16:13 »
Раздели ТемаНагоре

лелеее...усещам че яко ще ме пействат Huh?
ма шь изпреваря сьбитията де Cheesy
« Изпратени до: rusamapaumna -: Април 21, 2011, 08:36:06 »
Както казах ,дружке моя ,влизай и си поръчвай колкото искаш .АЗ вчера поръчвах на снаати Smiley плетени пролетни ботушки и продадох на една коза блузата ЛИй купър ,пратих е миналия ден .ама за пари тая нищо не говори:( щяла да пусне запис ,ама някога .КОлко му е да го издухам ,хахаха.
И брат ми е с лопати 45номер ,цели КАЛЪФИ ЗА ЦИГУЛКИ ..На него не поръчвам от тук защото е многууу капризен..
Ако някъде срещнеш балеринки 39 номер ,Адидас и т.н. на сносна цена веднага ми обади ,защото снаати има 2 чифта и иска още .Нагличка е Smiley)

Няма ди ти стигне профила за номинации. Cheesy
Очаква се голямо участие от Вашия клуб.
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Май 08, 2011, 11:23:42 »
Раздели ТемаНагоре

е мило ми ФЛО,то ако не е нашия клуб ше трябва сухар да продавате-глей колко постно беше всичко Tongueбез щураци...само зяпаш у обявите,отваряш-четеш-затвеаряш-бягаш и забравяш че си влизал...са лудницата е пьлна Cheesy

(Без заглавие)
« Изпратени до: rusamapaumna -: Април 27, 2011, 19:21:55 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
НЯМАМ ДУМИ ИЗБИ РИБАТА МААА С ТАЯ ОТЦЕНКААА ,МАЙЙЙ СБЪРКАХМЕ САЙТА
ВЕРНО МИСЛЯТ НИ СИГУРНО ЗА МАЛУМНИ ,НЕДОКЛАТЕНИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ
« Последна редакция: Май 08, 2011, 11:35:00 от rusamapaumna » Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Май 08, 2011, 11:43:06 »
Раздели ТемаНагоре

kleopatra19711
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1016

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)

« Изпратени до: rusamapaumna -: Май 05, 2011, 09:11:35 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
мацо!!!!!
леопарда пристигна ли?Huh??
посреща ли го добре/със хляб и сол/?Huh?? Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
И СЯ ОТГОВАРЯМ АЗ-ТВА ЗА ЛЕОПАРДОВО ПАЛТО Wink

amapaumna
power user
**
Активен Активен

Публикации: 1447

зло-Апе!:O)

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)

« Изпратени до: kleopatra19711 -: Май 05, 2011, 10:35:42 »
Цитат на: kleopatra19711 в Май 05, 2011, 09:11:35
мацо!!!!!
леопарда пристигна ли?Huh??
посреща ли го добре/със хляб и сол/?Huh?? Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
МИЛАТА!!! Kiss Kiss Kiss
ЦИРКА БЕШЕ ПЬЛЕН-МЬЖО С ПУШКА НА ВРАТАТА-ВИКА-ГЛЕЙ КВО ТИ ОТСТРЕЛЯХ-И СЕ ПОКАЗВА ЕДИН ЛЕО... Cheesy Cheesy Cheesy
ПРИСТИГНА ВЧЕРА,СТОИ МИ ЕКСТРА,ЩЕ СИ ГО НОСЯ КАТО МАЛКО ПО-ТАКА/ПРЕДСТАВИТЕЛНА/ВРЬХНА ДРЕШКА-БЛАГОДАРЯ ТИ!
Активен

emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #5 -: Май 13, 2011, 15:00:17 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy Извинявам се, че бисерът не е от форума, обаче не можах да се сдържа ...

По тивито върви някакъв турски сериал явно (пуснала съм телевизора за фон, докато се обличам за работа) и изведнъж чувам реплика:

"Седеф, защо седиш на прозореца като някоя бегония?"

Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #6 -: Май 13, 2011, 17:11:20 »
Раздели ТемаНагоре

Спомням си сега за една моя фраза ме спукахте от бъзици тук,та да ви подсетя Cheesy,една мама си показала тук красивото дете и аз възхитена пиша коментар:
''Пу пу,да ти я посерат кокошките много е хубава!''

и един цитат,някои може и да я познаят Cheesy,а за нея..мила ако се познаеш чувствай се обичана от мен,не го пействам с лоша умисъл Kiss
Цитат
маани,моя безумно ревнив-тва ми нааай-големия семеен проблем...кара ме с колата всеки ден на работа,взима ме,кат сьм на кафе с приятелки е кат каракачанка-куче-пазач,знаеш кьв цирк беше на един мач-нали сьм лекар...един казал-я тва маце са ше го гепа да дойде да ме поопипа,пада-аз влизам,стигам до него и вадя замразител,а моя го рита с бутонките у главата и му зяе-скаай,че ти еба майкята,тва е моята жена бе!!-представяш ли си цирка...на друг мач един го ритнаха в топките,вика ме сьдията-аз влизам и гледам-вече го ритат в петите/така се прави моментално/и аз викам на сьдията-кво да му правя/смисьл че вече е оки/а сьдията ми се хили просташки и ми вика-ми свирки му праи-моя кат скочи-един тупаник и сьдията долу-моя му вика-не ми давай червен картон,сам ше си изляза-и се обьрна и заряза отбора-представяш ли си...
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
vesi1977
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #7 -: Май 13, 2011, 17:26:35 »
Раздели ТемаНагоре

Спомням си сега за една моя фраза ме спукахте от бъзици тук,та да ви подсетя Cheesy,една мама си показала тук красивото дете и аз възхитена пиша коментар:

и един цитат,някои може и да я познаят Cheesy,а за нея..мила ако се познаеш чувствай се обичана от мен,не го пействам с лоша умисъл Kiss
Цитат
маани,моя безумно ревнив-тва ми нааай-големия семеен проблем...кара ме с колата всеки ден на работа,взима ме,кат сьм на кафе с приятелки е кат каракачанка-куче-пазач,знаеш кьв цирк беше на един мач-нали сьм лекар...един казал-я тва маце са ше го гепа да дойде да ме поопипа,пада-аз влизам,стигам до него и вадя замразител,а моя го рита с бутонките у главата и му зяе-скаай,че ти еба майкята,тва е моята жена бе!!-представяш ли си цирка...на друг мач един го ритнаха в топките,вика ме сьдията-аз влизам и гледам-вече го ритат в петите/така се прави моментално/и аз викам на сьдията-кво да му правя/смисьл че вече е оки/а сьдията ми се хили просташки и ми вика-ми свирки му праи-моя кат скочи-един тупаник и сьдията долу-моя му вика-не ми давай червен картон,сам ше си изляза-и се обьрна и заряза отбора-представяш ли си...

(laugh2) (laugh3) (laugh6) (laugh6)
Активен

Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него! Cheesy
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Май 14, 2011, 12:46:02 »
Раздели ТемаНагоре

ПОЛИ МАААААААААААА Cheesy--СИГУРНА БЕХ ЧЕ ШЕ ИМА ПЕЙСТВАНЕ-ШМАТКО ЗАДРЬСТЕНА!ТУРИ ЕДНА ЦЕНЗУРА ПОНЕ!!МА ПА СИ Е САМАТА ИСТИНА,КОЛКОТО И СМЕШНО И ЕЛЕНПЕЛИНСКИ ДА ЗВУЧИ Wink
И НЕ СЕ СЬРДЯ,ТИ СИ СЛАДУР,ПЬК И КВО ТОЛКОВА-САМО ДЕТО ИЗКАЗА МИ БЕШЕ ПО-ЦВЕТИСТ Wink
« Последна редакция: Май 14, 2011, 12:52:21 от rusamapaumna » Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #9 -: Май 14, 2011, 16:28:08 »
Раздели ТемаНагоре

ПОЛИ МАААААААААААА Cheesy--СИГУРНА БЕХ ЧЕ ШЕ ИМА ПЕЙСТВАНЕ-ШМАТКО ЗАДРЬСТЕНА!ТУРИ ЕДНА ЦЕНЗУРА ПОНЕ!!МА ПА СИ Е САМАТА ИСТИНА,КОЛКОТО И СМЕШНО И ЕЛЕНПЕЛИНСКИ ДА ЗВУЧИ Wink
И НЕ СЕ СЬРДЯ,ТИ СИ СЛАДУР,ПЬК И КВО ТОЛКОВА-САМО ДЕТО ИЗКАЗА МИ БЕШЕ ПО-ЦВЕТИСТ Wink
ти па ся що не си трая,поне никой не разбра кой гоо писал Cheesy,ма те сама сЪ издаде Tongue
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Май 14, 2011, 16:49:20 »
Раздели ТемаНагоре

ти па ся що не си трая,поне никой не разбра кой гоо писал Cheesy,ма те сама сЪ издаде Tongue

То не се иска много да разбереш кой го е писал. Ама и то русото може ли да си трае.
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Май 14, 2011, 18:46:39 »
Раздели ТемаНагоре

То не се иска много да разбереш кой го е писал. Ама и то русото може ли да си трае.
хихи-ми то при мен еквивалент-да ми затвориш устата или да ми вьржеш рьцете Wink
Активен

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #12 -: Юни 04, 2011, 13:35:46 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат

Е тва ме разби (laugh2) (laugh6)
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Юни 04, 2011, 14:40:50 »
Раздели ТемаНагоре

СУИТИ,МИЛАТА!!МИ НЕ СМЕ СИ ПИСАЛИ СЬОБЩЕНИЯ С ТЕБ,ЩЕШЕ ДА ВИДИШ КВО СЬМ МАЙСТОР НА КЬСИЯ РАЗКАЗ Tongue Cheesy
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Юни 04, 2011, 17:32:07 »
Раздели ТемаНагоре

лелеее,напишках се от смех!една кюстендилска синя слива продава мьжки елек-грейка,ето му описанието-----

Описание

Елечето малко е носено.С две лица е,като горната е шушляк,а отвътре е полар.Има малка забележка.На единияджоб на ципа има малко цепнато.бе6е заял ципа и за да го окоп4аем се наложи малко да го резнем.Има и една малка то4ка от жогнато от цигара,но и тя не се забелязва.Снимах но не се вижда.Размер:

Д-77.Шв раменете-57.Шподмишници-68.Ш в талия-70

Купуван е за 52лв...мисля 4е тази цена е добра...Цвета е като на третата снимка.

(laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3) (laugh3)
и естествено не се вьздьржах и изкоментирах под обявата и
rusamapaumna

rusamapaumna

да попитам-значи се ОКОПЧАВА само с РЕЗВАНЕ??а ЖОГНАТОТО от цигара колко голяма дупка е направило?

04.06.2011 18:28
смех...

Активен

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: