stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Май 08, 2011, 12:40:07 » |
Нагоре
|
Рими ще редим и от простотията си ще се веселим. Бибка ,бърза бърза и се хваща, някой иска гащите да и опрашва . Елка се ослушва , търси дупка да се мушва. Деска се напушва , търси питие да се отпушва. Ирка взе да се скатава, а пък Фло яко се забавлява. Може ли такова нещу, всички се изтрещели горещо.
|
|
« Последна редакция: Май 08, 2011, 12:44:43 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #31 -: Май 08, 2011, 12:41:21 » |
Нагоре
|
Хайде махам се от тука , че ми стана много скука, отивам си в обявите тогаз да търся чехли на козата АЗ!!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Май 08, 2011, 12:43:43 » |
Нагоре
|
Хич ме няма в римите богати, и време не остава, мъжо се дрънка за салати, а на мене взе да ми призлява! Бъдете Вий момичета рахат, след малко пак ще дам Ви знак! Деси остави ти този Пламен, стига бил е той нахален. Как салати ще ти иска , след като за него ти си МИСКА
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #33 -: Май 08, 2011, 12:47:31 » |
Нагоре
|
Я да Ви подкарам аз наред, че кога го дуг път тоз късмет!!
Руса,руса,ама умна, тя във римите се гмурна, и направи ни на пепел нас, а пък аз ги мисля,къдря час!!
Ерията-чисто луда, бърза да си тръгне,бяга!! Бре момиче,туй не ти приляга!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #34 -: Май 08, 2011, 12:52:46 » |
Нагоре
|
Хич ме няма в римите богати, и време не остава, мъжо се дрънка за салати, а на мене взе да ми призлява! Бъдете Вий момичета рахат, след малко пак ще дам Ви знак! Деси остави ти този Пламен, стига бил е той нахален. Как салати ще ти иска , след като за него ти си МИСКА Скъпа,мила,Стефани, яко ме развесели, ала моя Пламен е нахален, щото е отгледан гален. иска и ракийка и салатка, че и манджичка благатка!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #35 -: Май 08, 2011, 12:58:37 » |
Нагоре
|
Ода за Ирка Ето я и нашта Ирка. Тя по цял ден гони една фитка и й дума - Ех, ти фитко, фитко взе ми ума. Руса,руса,ама умна, тя във римите се гмурна. Русамапаумна ,но да ли е толкова умна? На простотията е цар и за всеки има цяр. Руса ходи да се друса, бърза тя да се раздруса , че акъла рус дай разбута. От бисерите до тук това се получи.
|
|
« Последна редакция: Май 08, 2011, 13:10:43 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #36 -: Май 08, 2011, 12:58:43 » |
Нагоре
|
Русата е права -простакеса съм голяма водя аз класацията в квартала, друга като мене няма!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Май 08, 2011, 13:03:49 » |
Нагоре
|
Русата е права -простакеса съм голяма водя аз класацията в квартала, друга като мене няма! БИбкарибка, днес е спокойна макар да е понякога бойна Рими почна да реди къде ли досега се кри и в тази тема чак сега се вреди.
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Май 08, 2011, 13:06:01 » |
Нагоре
|
Ода за Ирка Ето я и нашта Ирка. Тя по цял ден гони една фитка и й дума - Ех, ти фитко, фитко взе ми ума. Руса,руса,ама умна, тя във римите се гмурна. Русамапаумна ,но да ли е толкова умна? На простотията е цар и за всеки има цяр. Руса ходи да се друса, бърза тя да се раздруса , че акъла рус дай разбута. ФЛО , ти къде се скри търсим те от час дори . Щом пък се появиш взимаш рими да редиш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #39 -: Май 08, 2011, 13:08:21 » |
Нагоре
|
Беше тя на въртележките домашни пери,глади - все неща прекрасни.... Не мога много да римувам, но с радост аз четувам
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Май 08, 2011, 13:18:21 » |
Нагоре
|
Беше тя на въртележките домашни пери,глади - все неща прекрасни.... Не мога много да римувам, но с радост аз четувам Наш'та БИБКА е писател и на нас добър приятел. Нека пише още тя поеми и за малки и големи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Май 08, 2011, 19:02:08 » |
Нагоре
|
Малииййй , на римувахме се ний за вчас и читателите ни останаха във пас. Как не вие срам , да чете те вий без глас. Бързо се явете , и по-нещо вий драснете. Не бъдете нагли , оставете и по-нещичко от вас , че да не дойдем ВСИЧКИТЕ у ВАС!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #42 -: Май 09, 2011, 14:29:38 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СТРАХОТНО!МНОГО СТЕ СЛАДКИ СА ВЛИЗАМ И АЗ В ЧАС- ТРЕ-МАНИФИК,ТРЕ-МАНИФИК ИМАМ СИ БИТОВ АЛКОХОЛИК БИРА-РАКИЙКА ОТ СУТРИХ ЗАФРАСКА ДОКАТО СВЬРШИ-ВЕЧ СЕ НАТРЯСКАЛ А ПА СИНЕТО- И ТО НЕ Е В ЧАС У ФЕЙСА ОБЩУВА С ДЬРТ ПЕ..РАС ВИКАМ МУ СИНЕ-СТАНИ БЕ МАМА У"ДОМАКИНЯ'ЗАБАВА ГОЛЯМА! НА ИРКА И ЛИПСВАТ ВСИЧКИТЕ ФРЕН/Д/ЧЕТА ДЕТО СЕ КИПРЯТ КАТО ЕЛЕНЧЕТА ВУ-ТО-ПОМИНЬК НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ БАСИ КАКВИ СМЕ ОТ ТАЗ ДЕМОКРАЦИЯ! РЕШИЛИ СМЕ НИЙ ДА СЬЖИВЯВАМЕ ПОЩИТЕ- И НА МИЗЕРИЯТА ДА ЗАРОВИМЕ МОЩИТЕ! ВЕЧЕ ЩЕ НОСИМ ФЕРРЕ ИЛИ ГУЧИ- КОЙТО НЕ ВДЕВА-ПРЬСТ ДА СИ СМУЧИ!!! БААСИ,ЦЕЛА ПОЕМА ЗА БИТОВИТЕ НИ НЕВОЛИ ОТКЬДЕ ЛИ МИ СЕ ЗАФОРМИ У ПРОСТАТА КАРТУНА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #43 -: Май 09, 2011, 14:33:02 » |
Нагоре
|
ИХА-ПОЯВИ СЕ БИБКА-ТАЗИ МАЛКА СЛАДКА РИБКА! ИДВАЙ БИБКЕ НА МЕГДАНА, ДА НЕ СЛАГАМ АЗ ТИГАНА! ЧЕ И ЧИПСЧЕ СЬМ СИ ВЗЕЛА, И ВИНЦЕ СЬМ СИ НАЛЕЛА- НЕКОЙ ДРУГ ДА НЕ ТЕ СХРУСКА ЗА СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Май 09, 2011, 14:39:05 » |
Нагоре
|
АДМИРАЦИЙ НА РУСАТААААА ,БРАВОС !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|