sis7
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
За да срещнеш идеалния мъж,трябва да си го родиш!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Май 18, 2011, 23:05:37 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета.....ейййй ако знаех само че става въпрос за този случай,ама ей го на.....и аз изведнъж бях получила призовка в къщи и днес сутринта се явих,голямо чудене беше снощи кой и за какво ме вика,ама ми олекна само като чух Троян и БГ Домакиня,за щастие от тук само тя успя да ме измами,та няма как да я забравя,макар че ми върна парите.Не се тревожете,разпита се води на свидетел,явно наистина по ИП са издирили,,макар че то тук си имаше дълга и пре дълга подробна тема така че......Мен даже ме е яд че незнаех за какво ме викат че и по подробно инфо бих им предоставила,ама то пък и тук във форума си имаше всичко.Аз мисля че точно държавата я съди,поне така разбрах,за измама,като всяка от нас има право и на граждански иск,то е ясно че материално се издължи,но поне морално си заслужава това!Нека наистина е урок за всеки дори помислил си да ни мами тук!
|
|
|
Активен
|
Аз съм коректна,очаквам това и от другите! Пощенските са за сметка на купувача. Приемам плащания с пощенски запис,превод по еконт или по банков път (имам сметка в ЦКБ)! Плащам по същия начин! За потребители под 10 оценки-предварително плащане,за всички останали предпочитам плащане и изпращане в един и същи ден! Не изпращам с наложен платеж,за потребители без оценки-предварително плащане! При закупуване на два артикула от обявите ми,поемам пощенските! Предимство за далия пръв адрес на лични! Пиша оценки,моля пишете и Вие!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #16 -: Май 19, 2011, 05:59:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
miti2007
new user
Неактивен
Публикации: 244
|
|
« Отговор #17 -: Май 20, 2011, 14:54:55 » |
Нагоре
|
М дааа ,и аз днес си припомних случката с Коро-потвърждавах си вече дадените обяснения от зимата в прокуратурата .До Троян за дело обаче няма как да отида ,но искрено се надявам действията да не ни са били напразни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
marieta78
точна и коректна
new user
Неактивен
Публикации: 269
|
|
« Отговор #18 -: Май 20, 2011, 15:17:22 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙ ТЕ МИЛИ ДАМИ И АЗ КАКТО ВСИЧКИ ВИЕ ДНЕС БЯХ РАЗПИТАНА .АЗ СЪЩО НЕСЪМ ДАЛА ЖАЛБА НИТО ИСК ЗА ГРАЖДАНСКО ДЕЛО .НЕЙСКАМ ДА СИ СПОМНЯМ ЗА ТАЗИ CORO НО НЕКАЙЙЙЙЙЙ
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2..За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 3.Винаги поставям оценки! Очаквам и от вас такава!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #19 -: Май 21, 2011, 09:02:50 » |
Нагоре
|
Дано си получи заслуженото
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
miti2007
new user
Неактивен
Публикации: 244
|
|
« Отговор #20 -: Май 21, 2011, 09:23:10 » |
Нагоре
|
Аз се чудех защо делото да се гледа на нейна територия-я да я пратят по всички градове ,от къде на къде ще искат да й ходим на "крака"!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #21 -: Май 21, 2011, 17:36:50 » |
Нагоре
|
Аз се чудех защо делото да се гледа на нейна територия-я да я пратят по всички градове ,от къде на къде ще искат да й ходим на "крака"!!!!!
Няма да се ходи на крака. За това ви разпитват в качеството на свидетели по градовете. После протоколите от показанията ще се представят на съда.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #22 -: Май 22, 2011, 19:57:53 » |
Нагоре
|
Да те го правят,за наше улеснение,инъче трябва да ходим до Ловеч
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
pauleta75
new user
Неактивен
Публикации: 8
|
|
« Отговор #23 -: Май 30, 2011, 09:58:12 » |
Нагоре
|
Здравейте, днес аз и съпругата ми сме на разпит в Следствения отдел на СГП по случая "коро". Вече си мислех че са ни пропуснали:)))
|
|
« Последна редакция: Май 30, 2011, 10:03:56 от pauleta75 »
|
Активен
|
|
|
|
pauleta75
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Май 30, 2011, 10:05:27 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета.....ейййй ако знаех само че става въпрос за този случай,ама ей го на.....и аз изведнъж бях получила призовка в къщи и днес сутринта се явих,голямо чудене беше снощи кой и за какво ме вика,ама ми олекна само като чух Троян и БГ Домакиня,за щастие от тук само тя успя да ме измами,та няма как да я забравя,макар че ми върна парите.Не се тревожете,разпита се води на свидетел,явно наистина по ИП са издирили,,макар че то тук си имаше дълга и пре дълга подробна тема така че......Мен даже ме е яд че незнаех за какво ме викат че и по подробно инфо бих им предоставила,ама то пък и тук във форума си имаше всичко.Аз мисля че точно държавата я съди,поне така разбрах,за измама,като всяка от нас има право и на граждански иск,то е ясно че материално се издължи,но поне морално си заслужава това!Нека наистина е урок за всеки дори помислил си да ни мами тук! Не се приятеснявай, днес аз ще им дам подробно инфо, сега изпринтих всичко което ми е писала.... ))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Май 30, 2011, 10:11:55 » |
Нагоре
|
Здравейте, днес аз и съпругата ми сме на разпит в Следствения отдел на СГП по случая "коро". Вече си мислех че са ни пропуснали:)))
Да пишеш какво е станало
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pauleta75
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Май 31, 2011, 08:47:01 » |
Нагоре
|
Вчера всичко мина нормално, описахме случая детайлно/добре че съпругата ми си пази всички разговори на лични и по скайп с коро/. Следователя беше много любезен и каза че най вероятно при споразумение, въпросната потребителка ще бъде глобена и осъдена или условно или на пробация! Другото което каза че според него най-вероятно ако се стигне до дело има голяма вероятност да викат всички засегнати потребители в Троян или Ловеч да свидетелстват на делото/дано да не е прав!!!/. В краен случай щом сме си сложили главата в торбата няма да имаме друг избор и ще отидем....дано това е пример за всички некоректни потребители в сайта!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Май 31, 2011, 20:49:22 » |
Нагоре
|
Вчера всичко мина нормално, описахме случая детайлно/добре че съпругата ми си пази всички разговори на лични и по скайп с коро/. Следователя беше много любезен и каза че най вероятно при споразумение, въпросната потребителка ще бъде глобена и осъдена или условно или на пробация! Другото което каза че според него най-вероятно ако се стигне до дело има голяма вероятност да викат всички засегнати потребители в Троян или Ловеч да свидетелстват на делото/дано да не е прав!!!/. В краен случай щом сме си сложили главата в торбата няма да имаме друг избор и ще отидем....дано това е пример за всички некоректни потребители в сайта!!!!!
Ами ако ни викнат поне ще се съберем да се видим Ако не друго поне това
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pauleta75
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Юни 01, 2011, 10:58:25 » |
Нагоре
|
Ами ако ни викнат поне ще се съберем да се видим Ако не друго поне това Няма никакъв проблем за събирането, аз съм ходил в Троян много пъти и ми харесва, а щом е за купона, ще се отзовем с удоволствие.....пък и работа в съда ще свършим!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #29 -: Юни 05, 2011, 10:24:14 » |
Нагоре
|
Успех ви желая момичета!Аз не съм засегната ,но четох за Коро!Ужасно възмутена съм! Колко общо дължи на всички измамение ,пресметнали ли сте?
СлучАй!
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|