{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кажете ми това нормално ли е ?  (Прочетена 19167 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Май 18, 2011, 09:15:30 »
Раздели ТемаНагоре

Потребителка с ник blanka 77  закупи ето тези сандалки http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Krasivi+sandalki+nomer+29&product=170519&cat=56 и ето тези също http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Krasivi+sandalki&product=170518&cat=56 предложи да си разделим пощенските съгласих се  - сложих и малко подаръче  и след това получавам неутрална оценка  не били в състояние отлично розовите - модератор може да провери дали е сменено състоянието и дали е правена корекция по обявата ! Думи нямам  на мен за първи път ми се случва - знам какво продавам и в какво състояние но най интересното че ми дава пример с нейни сандали  http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Sandali+Rival,+27+nomer&product=169849&cat=56 на които стелката била едва ли не по запазена от моите  Shocked  И като немци в тил пише тихомълком неутрална - много жалко ! Човек като не му харесва връща а не постъпва като последния лисугер
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #1 -: Май 18, 2011, 09:24:34 »
Раздели ТемаНагоре

(devil3)
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Май 18, 2011, 09:25:44 »
Раздели ТемаНагоре

И продължава да си дописва неутралната - думи нямам  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #3 -: Май 18, 2011, 09:28:33 »
Раздели ТемаНагоре

Мила,пиши  на Шефа с молба да ти я премахне.Напоследък хората тотално изтрещяха Huh?
Активен

blanka 77
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Профил
« Отговор #4 -: Май 18, 2011, 09:30:27 »
Раздели ТемаНагоре

"  Здравей ! Сандалките са купувани в края на миналото лято - тоест много малко са носени розовите, стелката е естествена кожа и по нея най добре се вижда когато сандалката е захабена  Smileyа белите дали са обувани повече от 3-4 пъти даже ! Имахме много сандалки но се случи така че крачето ни порасна в края на лятото затова съм купила тези двата чивта в средата на август ! Нямат никакви забележки - боклуци непродавам  Smiley Незнам как да ти измеря стелката отпред при платката защото се разширява точно там стелката, ще ти отговоря така - стават както за по пухкаво така и за слабо краче ! Поздрави Ирина
"

Ето това съобщение за мен не отговаря на реалното сътояние на едните сандалки.
 Глупаво е да пишеш в оценката ми ,че се спотайвам ,при положение,че не премълчах и си казах мнението, за мен така е редно. Направих го без лоши чувства ,но затова сега водим тези спорове ...
 не съм предложила да си разделим пощенските ,зададох въпрос - ти отговори да ги разделм.. бих си платила ,както си заплатих сандалите веднага и предварително.
Да, Ирина , изпрати подарък потниче за детето ми, за пореден път благодаря . Това не променя неправилното описание на сандалите ,обаче . Явно не трябва да си го казваме. И какво ако си бях замълчала- щях да си имам още една мноооого положителна оценка.
Аз не правя драма- сандалките ще ми вършат работа - казах , ти го Ирина, не ми се занимава с връщане и разправии...а с теб явно нямаше да ги избегна.
Вярвам ,че случилото се между нас не те правят некоректен човек - всеки би могъл да изпрадне в подобна ситъация и да е от едната или другата страна, все пак продаваме носени неща...
Явно обаче ,както ти се изразяваш - душицата ти е дребнава и не можеш да посрещнеш критика  (   Roll Eyes  Диру не ми беше критика целта ,но...)
Активен

Здравейте, непознати и познати от някога и някъде...Smiley
blanka 77
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Профил
« Отговор #5 -: Май 18, 2011, 09:33:08 »
Раздели ТемаНагоре

Не занех ,че трябва да се уведомяваме каква оценка поставяме    Shocked

Ти самата беше настоятелна в няколко съобщения да ти поставя оценка....

А шефа как преценява кой- крив , кой прав?
Активен

IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Май 18, 2011, 09:35:41 »
Раздели ТемаНагоре

Да мила сандалките са купувани в края на лятото  защото същите съм подарила на stela ema  за игра - да ме прощава момичето че и пиша ника  но незнаех че така ще се получи  Smiley продадох на други две мами два чивта на барби така че  не ми говори и не се оправдавай ! Когато е кожена стелка винаги има следи но моите не са захабени като твоите и се вихда доста добре !
« Последна редакция: Май 18, 2011, 14:11:53 от IRINKA_F » Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #7 -: Май 18, 2011, 09:42:48 »
Раздели ТемаНагоре

Сандалките и на двете обяви изглеждат страхотно!А това,че купувалката не ги е харесала е друг въпрос!
Ирина е предложила да ги върне,но след като има отказ от отсрещната страна,то купувалката няма право да праска негативни или неотрални оценки!Ако бяха по голям номер аз щях да ги взема,няколко пъти ги гледах докато беше активна обявата и ми харесаха и цена и вид!
Намирисва ми на злобарство от страна на купувалката,като иска нови,има ги по магазините за 10-15-20 лв.!
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #8 -: Май 18, 2011, 09:48:38 »
Раздели ТемаНагоре

blanka 77 дай да видя снимки.
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #9 -: Май 18, 2011, 10:01:42 »
Раздели ТемаНагоре

ТАЯ МАЦКА ОПРЕДЕЛЕНО Е С ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ!!!АЗ АКО БЯХ ВИДЯЛА ТОЯ ПАРЦАЛ,КОЙТО ТЯ ПРОДАВА,ЩЯХ АМА ТОЛКОВА ЯКО ДА И ОСПАМЯ ОБЯВАТА,ЧЕ ЧАК ХУАНИТО ДА СЕ РАЗСЬРДИ!!ТВА Е ГНУСОТИЯ,КЕТО Е СНИМАЛА И ПРОДАВА,ТА АКО ИМАХ ДЕТЕ ТОЯ ПАРЦАЛ ЩЯХ ДА И ГО БИЯ ОТ ГЛАВАТА ОТ ТЯХ ДО КРАЯ НА СВЕТА!!ИРИНКЕ,ТИ ЗАКЬДЕ ЗНАЧИ С ТАЯ ДРЕБНА ДУШИЦА,А? CheesyОТТУК МИЛА НЯКОИ ЯВНО ИЗКАРВАТ ПАРИЧКИ ДА СИ ХРАНЯТ ДЕЦАТА!БЛАНКИТА,ДА СЬБЕРЕМЕ МАЛКО ПОМОЩИ,ДА ПУСНЕМЕ СПЕЦИАЛНА ОБЯВА ЗА ТЕБ?А ИРИНКА НЕ ЗАКАЧАЙ,ЧЕ НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО В САЙТА!ТОВА 77 АКО ТИ Е НАБОРА,ЖАЛКО ЧЕ СИ ОДЬРТЯЛА ТОЛКОВА БЬРЗО И СДИ СЕ ОЗЛОБИЛА КЬМ СВЕТА!ЖАЛКО ЧЕ СЕ ЗАЯЖДАШ С РЯДКО СРЕЩАНО ДОБЬР И БЛАГОРОДЕН ЧОВЕК,АКО ИМАШЕ МАЛКО МОЗЬК,МАКАР И МАЙМУНСКИ В ГЛАВИЦАТА СИ,ЩЕШЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ЕДНА от ПОСЛЕДНИТЕ ТЕМИ ЗА КОРЕКТНИТЕ ТУК И ДА ВИДИШ НА КОЛКО ОТ НАС ИРИНКА Е ПРАЩАЛА ПОДАРЬЦИ-ТЯ НЕ Е ТУК ЗА ДА ИЗКАРВА ПАРИ ОТ ХОРА В НУЖДА!!ОСМИСЛИ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ,ЧЕ СВЯТ МИ СЕ ЗАВИ!ТО БИВА ДА СИ ПРОСТ И ЕЛЕМЕНТАРЕН,МА СМЯТАМ ЧЕ СЕ ИЗЛОЖИ ДОСТАТЬЧНО ПРЕД ВСИЧКИ НАС-ВЗЕМИ СЕ ЕВАКУИРАЙ НАНЯКЬДЕ,ИЛИ КЬМ САЙТА ОТ КОЙТО СИ СЕ ПОЯВИЛА-ТУК ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ ГИ ТОЛЕРИРАМЕ!!! (evil3) (evil3) (evil3)
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #10 -: Май 18, 2011, 10:12:34 »
Раздели ТемаНагоре

Автор    

blanka 77

Оценки: ( 8  1 stars) 100% Позитивна!

Потребителят е неактивен
Последно активен в ОБЯВИ на:
Ср 18 Май 2011 в 10:19 часа    
Час и Дата на коментара: 09:50 часа на Пн 9 Май 2011
запазени за момента...

------------------------------
http://www.bgdomakinq.com/ppc/member.php?uid=35471&ppaction=readfeed
ХУАН,А ЗАЩО НЕ ПОМИСЛИШ И ВЬРХУ ТОВА-МЕН В ПРО-ТО МЕ БЛОКИРАХА ЗА 20 ДЕНА ЗА ПРВЕПРАТКА КЬМ ЧУЖД САЙТ-ДЕМЕК В ИНФОТО ЗА МЕН БЯХ ПИСАЛА САМО BGDOMAKINQ.COM-ЗАЩО ТАКИВА ДЕТО НЕ ИМ ВЬРВИ В ПРО-ТОДАВАТ ЛИНКОВЕ ЗАНАТАМ???НЕ МОЖЕ ЛИ И ТИ ДА ГИ ЗАБРАНИШ КАТО ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ?ВИЖДАМ ЧЕ"ДАМАТА"-ПФУУУ-ДАМА БИЛА!!И БЕЗ ТОВА НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА ВЛИЗА ЧЕСТО ТУК,ПОНЕ НЯМА ОЦЕНЕНИ МНОГО СДЕЛКИ,БИ ЛИ ПОМИСЛИЛ И ТИ ЗА ТИЯ ЛИНКОВЕ-ДА НЕ СЕ ДРАЗНИМЕ И НИЕ ТУКА ИЗЛИШНО!
AAAAAAA,СЕГА ВИДЯХ ЗАЩО НИ ПРЕПРАЩА НАТАМ-НАТРУПАЛА Е 289 ПОЛОЖИТЕЛНИ,ЯВНО ДА СЕ ПОХВАЛИ WinkМИ ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ,НЕ СЕ ПРОДАВА ЛЕСНО,ПРИ НЕЯ ПРОДАВА ЦЕНАТА-ВСЕ СА В ДИАПАЗОН2-3-5-6 ЛВ,НО ПРИ НАС-НЕ С ГРУБО!!
« Последна редакция: Май 18, 2011, 10:19:36 от rusamapaumna » Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Май 18, 2011, 13:47:33 »
Раздели ТемаНагоре

Спора дойде от състояние ОТЛИЧНО - а аз такова нещо никъде не съм писала      blanka 77
new user

Неактивен

Публикации: 73

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: IRINKA_F -: Вчера в 09:39:36 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
Цитат  Отговор  Премахни 
Здравей, да точно влизам да пиша- взех ги, благодаря за подаръка   !
Едните сандалки са ни точно, другите малко големи ,но нищо- харесват ми и двата чифта. дакажа,че розовите не бяха коректно описани , нядявам се правилно да ме разбереш ,но според мен не са в отлично състояние  ...
 Всичко хубаво от нас ! Галя
Активен

Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #12 -: Май 18, 2011, 13:59:19 »
Раздели ТемаНагоре

Спора дойде от състояние ОТЛИЧНО - а аз такова нещо никъде не съм писала      blanka 77
new user

Неактивен

Публикации: 73

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: IRINKA_F -: Вчера в 09:39:36 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
Цитат  Отговор  Премахни 
Здравей, да точно влизам да пиша- взех ги, благодаря за подаръка   !
Едните сандалки са ни точно, другите малко големи ,но нищо- харесват ми и двата чифта. дакажа,че розовите не бяха коректно описани , нядявам се правилно да ме разбереш ,но според мен не са в отлично състояние  ...
 Всичко хубаво от нас ! Галя

Няма редакция по тази обява.
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Май 18, 2011, 14:00:36 »
Раздели ТемаНагоре

И след това съобшение получавам неутрална ! Първо никъде не е писано отлично и това може да се провери от модератори дали е правена корекция в обява  и второ в други сайтове може да имаш хиляди оценки но тук те не важат - всяка покупка  се оценява от продавач и купувач ! Да не говорим че цяла седмица те питам дали си получила пакета ! Ти не можеш да комуникираш нормално ! И да поисках предварително запис защото си с 8 оценки тук а там с колко си не ме интересува ! Само че аз ти пратих пакета по рано и затова имам бележка а ти Коректната се мота 3 дни и ги пусна по Еконт! А аз дребнавата ти казах не се притеснявай за парите важното е да ви харесат !  Как може направо не знам  - думи нямам за постъпката ти !
« Последна редакция: Май 18, 2011, 14:02:45 от IRINKA_F » Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #14 -: Май 18, 2011, 16:51:13 »
Раздели ТемаНагоре

То ясно, че всички мерим с различен аршин, ама не мога да разбера кое пък на сандалите не им е в ред Huh? Какво им е на състоянието Huh? Явно хората търсят хем ново, хем без пари, хем и аз не знам какво вече...........
С една дума егати простотията (упссс 2 думи)
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: