dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Май 23, 2011, 23:40:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #1 -: Май 24, 2011, 05:25:04 » |
Нагоре
|
Честито-о-о-о-о!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #2 -: Май 24, 2011, 06:11:47 » |
Нагоре
|
ЧРД! Нека радост топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки Божи ден, да посрещаш 100 години свой рожден ден!
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #3 -: Май 24, 2011, 06:17:54 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ -ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #4 -: Май 24, 2011, 07:29:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #6 -: Май 24, 2011, 13:02:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #8 -: Май 24, 2011, 13:12:49 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #9 -: Май 24, 2011, 13:27:37 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #11 -: Май 25, 2011, 08:01:45 » |
Нагоре
|
И аз да се включа на патерица -ЧЕСТИТОООО! Много здраве и семейно щастие!!!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
|