rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #240 -: Юни 17, 2011, 15:15:05 » |
Нагоре
|
ааа,звьнкай,са сьм си в кьщи,нема ядове,ма може и да копнеш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #241 -: Юни 17, 2011, 15:16:21 » |
Нагоре
|
lala,мила,взех си чантите-суупер са ти прегледа ли за кво се пазариме?искаш ли нещо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #242 -: Юни 17, 2011, 15:19:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #243 -: Юни 17, 2011, 15:22:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #244 -: Юни 17, 2011, 15:25:23 » |
Нагоре
|
Чакай,не е така май,мисля,че за 10 пакета става въпрос,поне аз така разбрах...Ако има промяна казваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #245 -: Юни 17, 2011, 15:53:40 » |
Нагоре
|
за пакетчета става въпрос,не на бройка мънисто,на 1.60 лв. ти идва цената Иренке мъррр,ти плати ли чантата аааааааааа?щот аз нема да плащам за таз работна блузка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #246 -: Юни 17, 2011, 16:17:56 » |
Нагоре
|
за пакетчета става въпрос,не на бройка мънисто,на 1.60 лв. ти идва цената Иренке мъррр,ти плати ли чантата аааааааааа?щот аз нема да плащам за таз работна блузка а Поли чантата от про-то,платих я преди да я взема,естествено,там така процедират тия по-нахалните,или тия дето си знаят че има забележки!аз даже си поставих оценката преди да я взема,та...нищо не направих...мацката като се разбеснях и като и казах че ще я снимам и кача каза че ще ми прати дрьжки,ма ми прати..ДРЬЖКИ!! а нали знаеш колко ме обичат оттатьк,няма смисьл да се разправям...имам чувството че и гомно в кутия да ми пратят,оттатьк пак продавача ще защитят щом става вьпрос за мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #248 -: Юни 17, 2011, 17:01:40 » |
Нагоре
|
Мацки,само моля за сайтчета Този с мънистата хубаво,ама другият го махнах Поли тази блузка направо я връщай мила.Пиши ако трябва помощ Иренкеееееее днес си взех страхотна чанта за 15 лв.Ти колко плати за онази,да дойда да те Набутах се в един магазин ,направо ми потекоха лигите.......харесах си поне 7-8 чанти Обаче бях купила други неща и бях на червено,то утре ще ходя пак Бързи снимков материал на чантата ,Ренкоу,егати ти хем си я платила предварително,хем оценка предварително оназ чакам да се пофали у форума даже Дацко,със сигурност ще я върна,чакам включване от продавалката да видим ,а и как ще се разберем за оценките,че те мойте и двете кофти оценки там са ми точно от те такива пишман покупки дето върнах... Егати като се замисля....при трета кофти оценка за върнат артикул ще вдигна форума у въздуха,ся съм в цъкъл(да мъ извинят мъжкото съсловие ако има такова тук да чете де )та сега малко ми трябва
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #249 -: Юни 17, 2011, 17:10:26 » |
Нагоре
|
здравей,току що се прибрах от пощата с кутията с фанелката Пума,няма да коментирам кутията,която беше отворена,не е моя или твоя вината... Относно фанелката,състоянието и е под всякаква критика...цялата на закачени бримки,липсващи шевове по ръкава и малко скъсано до копчето. Знам,че не е нова естествено,но в такова състояние ме е срам да я дам на момчето. Предполагам знаеш в какво състояние е изпратена,мога да я снимам,за да ти покажа забележките zdravei kak taka si namerila kutiqta otvorena i skasana do kop4eto i po rakava i t.n.? ето снимки:............. zna4i tova na rakava i kop4eto az ne sam gi izpratila v takav vid..........Vij kakvo qsno e ,4e ne iska6 da q vzeme6 ako iska6 q vzemi za 6 leva ako li ne si mi q izprati..... 4akam otgovor е как да не съм искала?аз така си поръчвам наслуки ли?погледни ми оценките и продуктите които съм купила на Пума,предимно Пума купувам!Не знам в какво състояние си я изпратила,но аз в такова я получавам,исках я за приятел,който също носи тази марка,но как да му я подаря така? в понеделник ти я пускам и ще търся друга защото обещах на човека да му взема някаква блуза на Пума. Лека вечер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #250 -: Юни 17, 2011, 20:10:50 » |
Нагоре
|
ааа,звьнкай,са сьм си в кьщи,нема ядове,ма може и да копнеш!
Добре де, а не може ли и мен да ме пишете у вашта поръчка. Поли като я гледам се разправя с тениски, пък Иренка ти така и така ще ми пращаш връзката, нали ? Ето ако се смилите над болната ми душа два цвята перли от по метър и нещо едни сиви и едни металик http://www.mart-bg.com/center.php?w=2&w4=3&s=3fcc7584d25ff33fa80c780157003041&po=0&w13=20&w1=18&w2=117&w3=1http://www.mart-bg.com/center.php?w=2&w4=5&s=3fcc7584d25ff33fa80c780157003041&po=0&w13=20&w1=18&w2=117&w3=1
|
|
« Последна редакция: Юни 17, 2011, 20:13:02 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #251 -: Юни 17, 2011, 22:29:36 » |
Нагоре
|
аа мен не ме чакайте за поръчка,скъпички са
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #252 -: Юни 17, 2011, 23:39:51 » |
Нагоре
|
Емка немаш ядове,но ще порьчвам в неделя,утре сьм на сватба,шефа се жени,а имаме и сьбор у стефаново,та няма шанс...в неделя ги порьчвам,значи до края на седмицата трябва да са при мен и ти ги пускам с врьзката на роклето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #253 -: Юни 18, 2011, 06:37:21 » |
Нагоре
|
Добро ви утро френдки,рано сабахлем,докат блаженно си глътвам кафенцето с преглед на печата във двата форума (демек тук и там)случайно се натъквам на пост от Ваша (пиша Ваша защото не е моя)виртуална приятелка така да се нарече Та чета аз,как госпойцата спокойно се опитва да ме плюе за наша стара кавга тук,там във форума: Цитат ( silvana sladurana 08.06.2011 16:26) Аз също разменям. В последно време ми се случва нещо странно. Искат от мен размяна потребители публикували само бебешки и детски дрешки и... Цитат emi_9eni Съвсем същото ми се случва и на мене и веднъж даже дамата не се спря да се заяжда директно в обявата ми защо точно от нея не искам размяна. Пък тя имаше, точно както казваш, само детски дрешки и две-три "макси" (да не е същата newsm47). Накрая ми кипна тотално и я обидих, та взеха, че ме баннаха заради нея. Такива като нея трябва да ги банват за заядливост newsm62 Но въпреки всичко, обичам да разменям и винаги отговарям, че съм рагледала, дори да не съм избрала нищо. и такааам.... Беше ми трън в едното око,е сега ми стана в двете очи само дето не спомена,че въпросния случай е станал не в Продавалник,а тук,щеше да има:''оооо заеби ги тея там бе,те са недоклатени!'' Еми 9ени,предполагам четеш и тук,както аз и там ,явно имаш още какво да ми казваш,очаквам те
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #254 -: Юни 18, 2011, 07:24:02 » |
Нагоре
|
Добро ви утро френдки,рано сабахлем,докат блаженно си глътвам кафенцето с преглед на печата във двата форума (демек тук и там)случайно се натъквам на пост от Ваша (пиша Ваша защото не е моя)виртуална приятелка така да се нарече Та чета аз,как госпойцата спокойно се опитва да ме плюе за наша стара кавга тук,там във форума: Цитат ( silvana sladurana 08.06.2011 16:26) Аз също разменям. В последно време ми се случва нещо странно. Искат от мен размяна потребители публикували само бебешки и детски дрешки и... Цитат emi_9eni Съвсем същото ми се случва и на мене и веднъж даже дамата не се спря да се заяжда директно в обявата ми защо точно от нея не искам размяна. Пък тя имаше, точно както казваш, само детски дрешки и две-три "макси" (да не е същата newsm47). Накрая ми кипна тотално и я обидих, та взеха, че ме баннаха заради нея. Такива като нея трябва да ги банват за заядливост newsm62 Но въпреки всичко, обичам да разменям и винаги отговарям, че съм рагледала, дори да не съм избрала нищо. и такааам.... Беше ми трън в едното око,е сега ми стана в двете очи само дето не спомена,че въпросния случай е станал не в Продавалник,а тук,щеше да има:''оооо заеби ги тея там бе,те са недоклатени!'' Еми 9ени,предполагам четеш и тук,както аз и там ,явно имаш още какво да ми казваш,очаквам те Добро утро и от мен...Абе,Поли,защо си разваляш кафето с цигара и настроението с простотии?Ма кой какво иска да си пише,не се връзвай.И аз ги чета тия постове,ама не знаех,че за тебе иде реч.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|