Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #255 -: Юни 18, 2011, 07:39:31 » |
Нагоре
|
Баш за мен си иде реч Ивка ,явно търси съмишленички там,нещо не е удовлетворена спрямо мен,ми да заповяда,аз съм си тук
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #256 -: Юни 18, 2011, 08:04:38 » |
Нагоре
|
Баш за мен си иде реч Ивка ,явно търси съмишленички там,нещо не е удовлетворена спрямо мен,ми да заповяда,аз съм си тук Разбира се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #257 -: Юни 18, 2011, 08:22:37 » |
Нагоре
|
Емка немаш ядове,но ще порьчвам в неделя,утре сьм на сватба,шефа се жени,а имаме и сьбор у стефаново,та няма шанс...в неделя ги порьчвам,значи до края на седмицата трябва да са при мен и ти ги пускам с врьзката на роклето Жива да си Айде весело изкарване и леко с пиенето
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #258 -: Юни 18, 2011, 21:59:58 » |
Нагоре
|
Емка немаш ядове,но ще порьчвам в неделя,утре сьм на сватба,шефа се жени,а имаме и сьбор у стефаново,та няма шанс...в неделя ги порьчвам,значи до края на седмицата трябва да са при мен и ти ги пускам с врьзката на роклето Жива да си Айде весело изкарване и леко с пиенето мерси приятелко,оцелехме-снощи до 1.00,сутринта от 7.00 приготовления,дося сьбор-мазало-главата ми кьнти вече,а краката ми не ме слушат-имам мускулна треска от танци по пресечени местности утре ще кача две-три снимки да видите ква невероятна красота,просто нямам думи!!!и булка,и кетъринга,и направено като по английските сватби-уникално!! всьщност качвам това което имам аз
|
|
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 22:08:12 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #259 -: Юни 18, 2011, 22:09:03 » |
Нагоре
|
и още малко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #260 -: Юни 18, 2011, 22:10:02 » |
Нагоре
|
и още малко ако не сьм досадна са па да не вземе да ви се прижени... моя ме попита-ако имаме втори живот би ли се омьжила пак за мен,а аз му изтьрсих само-ти да не ме имаш за мазохистка бе?!и ми се разсьрди
|
|
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 22:18:12 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #261 -: Юни 19, 2011, 06:20:36 » |
Нагоре
|
Охоооо ,кой е бил на свадбааа..мноууу хубавко мъррр..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #262 -: Юни 19, 2011, 08:04:00 » |
Нагоре
|
Много готина сватба...Браво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #263 -: Юни 19, 2011, 09:39:17 » |
Нагоре
|
Охоооо ,кой е бил на свадбааа..мноууу хубавко мъррр..
их Дескаааа,с теб па все не мое се засечеме!!!их!!!звьнкай деее,днес не сьм на работа,а ти нямам номера,некьде сьм го загубила тва шефо бе мило,ма и булката беше страшно сладка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #264 -: Юни 19, 2011, 09:40:57 » |
Нагоре
|
Супер сватба ,ам Иренке тебе нема ли кой да те снима мъррр
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #265 -: Юни 19, 2011, 10:55:43 » |
Нагоре
|
Супер сватба ,ам Иренке тебе нема ли кой да те снима мъррр е мило,има бре,как,ма ше чакам да ми пратят снимките ше метнем,споко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #266 -: Юни 19, 2011, 11:01:47 » |
Нагоре
|
Мен живо ме интересува какво ще правите с петуниите. Мога да поизкупя 2 -3
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #267 -: Юни 19, 2011, 11:34:44 » |
Нагоре
|
Мен живо ме интересува какво ще правите с петуниите. Мога да поизкупя 2 -3 Какви петунии,какво пак изпуснах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #268 -: Юни 19, 2011, 11:43:46 » |
Нагоре
|
Мен живо ме интересува какво ще правите с петуниите. Мога да поизкупя 2 -3 Какви петунии,какво пак изпуснах Малко по-горе има снимки. Нали и сватбарка си имаме. Рекох ако украсата от сватбата се продава да се наредя на опашка......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #269 -: Юни 19, 2011, 12:56:10 » |
Нагоре
|
хахааа,като дойдеш при мен ще те заведа в един разкошен градински центьр,на километьр от нас,те са си производители-ще си накупиш без надценките ма като отидеш ше има да цьклиш очи/като мен/кви красотици има...като в райска градина-каскадни,едри,дребни,кви ли не,цьвтящи,храстовидни,бе мазало! тия на снимките си бяха май на кетьринг-фирмата,но на шефа майка МУ е сьщо маниак на тема цветя и ще си ги прибере
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|