zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #390 -: Октомври 06, 2011, 08:32:49 » |
Нагоре
|
Ери оздравя ли душо ? Мноу рану ставаш бе душко - кво е тва чудо аз тъкмо съм заспала пък ти вече кафе си прайш !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #391 -: Октомври 06, 2011, 09:24:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #392 -: Октомври 06, 2011, 10:00:32 » |
Нагоре
|
Абееее ,това е младосттаааааааааа лягам в 3 сутринта и в 6 съм готова наспана за подвизи ..Дърта съм била,ЕЛКЕЕЕЕ дърта ша стана ама още не съм ,ченето сега го мия с четката за кинефа туурям гу в устата и заминавам на обяд )) Зориии ,пооздравях и заминах на морето по работа и айййййййй па съм болна ,дзурлата ми е цъфнала с огромен херпес и кашлицата нема да коментирам:( Ша чакам русата да даде малко предизборна ракия та да ми мине:)))))
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #393 -: Октомври 06, 2011, 10:09:27 » |
Нагоре
|
ВАЙ,ЗАВАЛИЙКАТА,ТИ ДО ТАМ ЛИ Я ДОКАРА,С ПРЕДИЗБОРНА ИЧКИЙКА ДА СА ЛЕКУВАШ. А АЗ ХАЙВАНЧЕТО ЧАКАМ КИФТАЦИТЕ,ЧЕ НЕЩО СЪМ СИ РАЗВАЛИЛА ФИГУРАТА,ТА ДА Я ПОЗАГЛАДЯ МАЛКО. АМА РУСАТА Е ТАРИКАТКА,СКРИ СА И НИЩО НЕ ПУСКА ГЮВЕЧ.ЗАТУЙ СТОЙ СИ ЖАДНА,А ПЪК АЗ ГЛАДНА.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #394 -: Октомври 06, 2011, 10:35:47 » |
Нагоре
|
ВАЙ,ЗАВАЛИЙКАТА,ТИ ДО ТАМ ЛИ Я ДОКАРА,С ПРЕДИЗБОРНА ИЧКИЙКА ДА СА ЛЕКУВАШ. А АЗ ХАЙВАНЧЕТО ЧАКАМ КИФТАЦИТЕ,ЧЕ НЕЩО СЪМ СИ РАЗВАЛИЛА ФИГУРАТА,ТА ДА Я ПОЗАГЛАДЯ МАЛКО. АМА РУСАТА Е ТАРИКАТКА,СКРИ СА И НИЩО НЕ ПУСКА ГЮВЕЧ.ЗАТУЙ СТОЙ СИ ЖАДНА,А ПЪК АЗ ГЛАДНА. мацки,не ми говорете ни за ядене,ни за пиене че вече човек убивам от глад!!!на пьлно,ама наистина пьлно гладуване сьм,свил ме е някьв ентеровирус и омазвам пейзажа тотално,направо ми се реве...не минава десет дена вече мамка му!колежката ми болна,шефа се потрошил в банята и едвам се справям вече,а по закон трябваше да сьм почивка!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #395 -: Октомври 06, 2011, 11:04:42 » |
Нагоре
|
ВАЙ,ЗАВАЛИЙКАТА,ТИ ДО ТАМ ЛИ Я ДОКАРА,С ПРЕДИЗБОРНА ИЧКИЙКА ДА СА ЛЕКУВАШ. А АЗ ХАЙВАНЧЕТО ЧАКАМ КИФТАЦИТЕ,ЧЕ НЕЩО СЪМ СИ РАЗВАЛИЛА ФИГУРАТА,ТА ДА Я ПОЗАГЛАДЯ МАЛКО. АМА РУСАТА Е ТАРИКАТКА,СКРИ СА И НИЩО НЕ ПУСКА ГЮВЕЧ.ЗАТУЙ СТОЙ СИ ЖАДНА,А ПЪК АЗ ГЛАДНА. мацки,не ми говорете ни за ядене,ни за пиене че вече човек убивам от глад!!!на пьлно,ама наистина пьлно гладуване сьм,свил ме е някьв ентеровирус и омазвам пейзажа тотално,направо ми се реве...не минава десет дена вече мамка му!колежката ми болна,шефа се потрошил в банята и едвам се справям вече,а по закон трябваше да сьм почивка!! Пий ентерол (ше те позатегне), редувай го с ракия и си свиркай
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #396 -: Октомври 06, 2011, 13:40:29 » |
Нагоре
|
пих лопедиум,сега взех имодиум,само на водичка сьм,дано поне от това има ефект Емкааа.много мерси за помощта,изпратих пакета на мацката,даже трябва да го вземе утре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #397 -: Октомври 06, 2011, 14:12:57 » |
Нагоре
|
пих лопедиум,сега взех имодиум,само на водичка сьм,дано поне от това има ефект Емкааа.много мерси за помощта,изпратих пакета на мацката,даже трябва да го вземе утре комисионна кака, комисионна е думата, която търсиш .....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #398 -: Октомври 06, 2011, 14:51:56 » |
Нагоре
|
пих лопедиум,сега взех имодиум,само на водичка сьм,дано поне от това има ефект Емкааа.много мерси за помощта,изпратих пакета на мацката,даже трябва да го вземе утре комисионна кака, комисионна е думата, която търсиш ..... хахаааа,комисионна-само през трупа ми-нали знаеш кво кАЗВАТ ГАБРОВЦИ-крьв поврьщам,пари не врьщам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #399 -: Октомври 09, 2011, 19:16:03 » |
Нагоре
|
Да попитам (ако има кой де) какво се случва тук ,никой не влиза никой не пише .Кво стана с купона брееее ,то верно всеки ангажирам ама ей на лятото днес свърши и пак ви нема . Нещо и хубавите обяви ги нема нема кво да обсъждаме ли Давам срок няколко дни всички да се събираме щооото ще докладвам на шефа и ша видите вие кво ви чака .. Ай ся убава вечер Десито ша пие една ичкия ,дай Боже и Русата спечели и тя ша почерпи
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #400 -: Октомври 15, 2011, 10:48:00 » |
Нагоре
|
Деска,друса ме нервата яко мила,дай боже-след 23-ти ще пиша!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #402 -: Октомври 15, 2011, 10:54:50 » |
Нагоре
|
Вече се продухах!!! Ха успех на теб,супер си!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #403 -: Октомври 19, 2011, 17:15:54 » |
Нагоре
|
Алюююю КиФлИ дЕКА сте брее !??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #404 -: Октомври 20, 2011, 08:09:26 » |
Нагоре
|
Вчера имах рожденник !! И сега оправям БОМБАТА в къщи !!!! Синът ми стана на 3 годинки - голям купон беше !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|