bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Юни 02, 2011, 13:42:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #46 -: Юни 02, 2011, 13:42:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #47 -: Юни 02, 2011, 13:48:58 » |
Нагоре
|
от сърце желая много здраве,любов и разбирателство-тревиално ,но дай Боже -всеки му
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #48 -: Юни 02, 2011, 13:53:58 » |
Нагоре
|
Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави, да откриете истинското щастие заедно, да може винаги да разчитате един на друг, да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги. И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик. Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно. Веднъж се прибирах и видях в парка една баба и един дядо, хванати за ръка. Седнаха на една пейка и дядото прегърна много нежно бабата. Усетих "жива" любов и продължих усмихната. Не знам какъв живот са имали, но на вас ви пожелавам от все сърце, макар и да не ви познавам лично, през каквито и моменти да преминете, да съхраните обичта си и всеки ден да сте сплотени и прегърнати, ръка за ръка и през трудностите и през щастливите мигове. Аз вярвам много в истинската и вечна любов, докажете на всички който не вярват, че грешат.
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Юни 02, 2011, 14:11:29 » |
Нагоре
|
Е ПОЛИ,ТВА АКО МИ ГУ ТУРНЕШ НА МЕН НА 6.6 ШЕ ТЕ ЛИСНА С КОФА СТУДЕНА ВОДИЦА МАЦКО!!И ШЕ ТИ ОБЯСНЯ КАК СЕ ОХЛАЖДАТ И СТРАСТИ,И ЛИБОФ,И ЩО СЕ ПРЕГРЬЩАТ СТАРЦИТЕ-ЯВНО СА ЩАСТЛИВИ ЧЕ ИЗОБЩО ИМАТ ДРУГАР ДО СЕБЕ СИ,И ОЩЕ ДРУГИ ТЕЗИ,МА НЯМА ДА И ПОПАРВАМ НАСТРОЕНИЕТО НА МАРЧЕТО,НЕ И ДНЕС,ВЬПРЕКИ ЧЕ ТЯ СИ ЗНАЕ... МОЙТУ МЬЖ НАПРИМЕР Е МНОООГО ДАШНО И ЛЮБВЕОБИЛНО,И ТАЗИ ГОДИНА МИИИЛИЧКО МЕ ГУШНА НА РДТО МИ И МИ ПРОШЕПНА-ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПОДАРЯ ЕДИН ..Р Е ОПИТА СЕ,МА И ТВА НЕ МУ ЩЕМ ВЕЧЕ!ПЬК ДРУГО НЕ ОЧАКВАМ ДАЖЕ СЬЩОТО СИ ГО ПРОБУТВА И ЗА ОСМИ МАРТ,ТА ТАКА...ТРЕЕ ДА МУ КАЖА ЧЕ ВЕЧЕ ОТКАЗВАМ ДА МУ УПОТРЕБЯВАМ НЕНУЖНИТЕ ЛИЧНИ ВЕЩИ ЗАЩОТО СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАМ И ОТКЬМ ПОДАРЬЦИ ТА ПОЖЕЛАЙ И ЖИВА ЛЮБОВ,КОЯТО ДА НЕ ПРЕМИНЕ ПРОСТО В НАВИК И РУТИНА,ДО НЕЯ ПАРТНЬОР А НЕ ПРОСТО МЬЖ,МА СЬМ ОТ НЕВЯРВАЩИТЕ,ДА ЗНАЕШ!
|
|
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 14:14:57 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #50 -: Юни 02, 2011, 14:14:49 » |
Нагоре
|
Русо, вместо да го обръщаш на размисли и страсти за лИбоФта тръчни до Радомир бря Па гола шъ мъ оставиш
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #51 -: Юни 02, 2011, 14:15:28 » |
Нагоре
|
Е ПОЛИ,ТВА АКО МИ ГУ ТУРНЕШ НА МЕН НА 6.6 ШЕ ТЕ ЛИСНА С КОФА СТУДЕНА ВОДИЦА МАЦКО!!И ШЕ ТИ ОБЯСНЯ КАК СЕ ОХЛАЖДАТ И СТРАСТИ,И ЛИБОФ,И ЩО СЕ ПРЕГРЬЩАТ СТАРЦИТЕ-ЯВНО СА ЩАСТЛИВИ ЧЕ ИЗОБЩО ИМАТ ДРУГАР ДО СЕБЕ СИ,И ОЩЕ ДРУГИ ТЕЗИ,МА НЯМА ДА И ПОПАРВАМ НАСТРОЕНИЕТО НА МАРЧЕТО,НЕ И ДНЕС,ВЬПРЕКИ ЧЕ ТЯ СИ ЗНАЕ... МОЙТУ МЬЖ НАПРИМЕР Е МНОООГО ДАШНО И ЛЮБВЕОБИЛНО,И ТАЗИ ГОДИНА МИИИЛИЧКО МЕ ГУШНА НА РДТО МИ И МИ ПРОШЕПНА-ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПОДАРЯ ЕДИН ..Р Е ОПИТА СЕ,МА И ТВА НЕ МУ ЩЕМ ВЕЧЕ!ПЬК ДРУГО НЕ ОЧАКВАМ ДАЖЕ СЬЩОТО СИ ГО ПРОБУТВА И ЗА ОСМИ МАРТ,ТА ТАКА...ТРЕЕ ДА МУ КАЖА ЧЕ ВЕЧЕ ОТКАЗВАМ ДА МУ УПОТРЕБЯВАМ НЕНУЖНИТЕ ЛИЧНИ ВЕЩИ ЗАЩОТО СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАМ И ОТКЬМ ПОДАРЬЦИ нема ти турнем тва ама ти па си мнооо неблагодарна дееа ,човека ти поднася букет от разширени вени ти па и претенций баси
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Юни 02, 2011, 14:15:52 » |
Нагоре
|
Русо, вместо да го обръщаш на размисли и страсти за лИбоФта тръчни до Радомир бря Па гола шъ мъ оставиш ЕМЧЕ БРЕЕЕ,ИЗДЕЙСТВАХ СИ ЧЕТИРИ ПОЧИВНИ ДЕНА,МА СА ШЕ ТИ СНИМАМ МОЯТА РОКЛА ДА Я ВИДИШ,САМО СЕКУНДА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Юни 02, 2011, 14:17:13 » |
Нагоре
|
Е ПОЛИ,ТВА АКО МИ ГУ ТУРНЕШ НА МЕН НА 6.6 ШЕ ТЕ ЛИСНА С КОФА СТУДЕНА ВОДИЦА МАЦКО!!И ШЕ ТИ ОБЯСНЯ КАК СЕ ОХЛАЖДАТ И СТРАСТИ,И ЛИБОФ,И ЩО СЕ ПРЕГРЬЩАТ СТАРЦИТЕ-ЯВНО СА ЩАСТЛИВИ ЧЕ ИЗОБЩО ИМАТ ДРУГАР ДО СЕБЕ СИ,И ОЩЕ ДРУГИ ТЕЗИ,МА НЯМА ДА И ПОПАРВАМ НАСТРОЕНИЕТО НА МАРЧЕТО,НЕ И ДНЕС,ВЬПРЕКИ ЧЕ ТЯ СИ ЗНАЕ... МОЙТУ МЬЖ НАПРИМЕР Е МНОООГО ДАШНО И ЛЮБВЕОБИЛНО,И ТАЗИ ГОДИНА МИИИЛИЧКО МЕ ГУШНА НА РДТО МИ И МИ ПРОШЕПНА-ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПОДАРЯ ЕДИН ..Р Е ОПИТА СЕ,МА И ТВА НЕ МУ ЩЕМ ВЕЧЕ!ПЬК ДРУГО НЕ ОЧАКВАМ ДАЖЕ СЬЩОТО СИ ГО ПРОБУТВА И ЗА ОСМИ МАРТ,ТА ТАКА...ТРЕЕ ДА МУ КАЖА ЧЕ ВЕЧЕ ОТКАЗВАМ ДА МУ УПОТРЕБЯВАМ НЕНУЖНИТЕ ЛИЧНИ ВЕЩИ ЗАЩОТО СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАМ И ОТКЬМ ПОДАРЬЦИ нема ти турнем тва ама ти па си мнооо неблагодарна дееа ,човека ти поднася букет от разширени вени ти па и претенций баси ЕХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ВИКАШ ПАК ПАКЕТ МИ ПРЕДЛАГА,А АЗ-НЕБЛАГОДАРНА,А!ПФУ ЧЕ СЬМ УФЦЬ!ПОСЛЕ ШЕ ТРЕЕ ДА ГО ДИРИМ С ЛУПА,МА НЕМА ДА ИМА!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #54 -: Юни 02, 2011, 14:17:56 » |
Нагоре
|
Бибке>>>> благодаря ти много,дано наистина дълги години да сме заедно Русо >>> кода ти казвам и аз мноу гу трая 11 години сме заедно и от 4 сме законно бракувани . За сега ощи съ трайми iviani >> благодаря ,да сме живи и здрави най-вече тя любовта няма да избяга Поли >>> като винаги си много мила . Макар и виртуално да се познава ме е много хубаво .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Юни 02, 2011, 14:18:39 » |
Нагоре
|
rusamapaumna, dacetoooooooo, stefani220609, bibkaribka и 3 Гости преглежда(т) тази тема. АЙ СЯ ДА ПИЙНЕМ ПО ЕДНА ЗА МАРИАН!! И ПАК-ЗА МАРИАН ДЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #58 -: Юни 02, 2011, 14:30:24 » |
Нагоре
|
Бибке>>>> благодаря ти много,дано наистина дълги години да сме заедно Русо >>> кода ти казвам и аз мноу гу трая 11 години сме заедно и от 4 сме законно бракувани . За сега ощи съ трайми iviani >> благодаря ,да сме живи и здрави най-вече тя любовта няма да избяга Поли >>> като винаги си много мила . Макар и виртуално да се познава ме е много хубаво . Приеми пожелания за успешен, дълъг и най-вече плодотворен брак и от мен (човекът с разтрогнат такъв )
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Юни 02, 2011, 15:13:22 » |
Нагоре
|
Бибке>>>> благодаря ти много,дано наистина дълги години да сме заедно Русо >>> кода ти казвам и аз мноу гу трая 11 години сме заедно и от 4 сме законно бракувани . За сега ощи съ трайми iviani >> благодаря ,да сме живи и здрави най-вече тя любовта няма да избяга Поли >>> като винаги си много мила . Макар и виртуално да се познава ме е много хубаво . Приеми пожелания за успешен, дълъг и най-вече плодотворен брак и от мен (човекът с разтрогнат такъв ) И НАЙ-ВЕЧЕ ПЛОДОТВОРЕН!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛОДОВЕ НАТВОРИТЕ-ТОЛКОВА ПО-ДА ВИ Е ЦВЕТЕН ЖИВОТА! ХИХИИИ,АЗ ЗАТВА СЕ ПРАЯ НА ДАЛТОНИСКА-ДА МИ Е ПО-ЕДНОЦВЕТЕН,ЧЕ СЬМ РЕШИЛА ДА ПОЛИВАМ САМО ЕДНО ЦВЕТЕНЦЕ,БАРЕМ СТАНЕ КАЧЕСТВЕН ЦВЕТЧОК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|