eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Юни 04, 2011, 20:32:38 » |
Нагоре
|
Алююююююю лудитеее, въъъййй много не върви мохабетааа . нови попълнения нямаа .Скоро ще се включа активнооо имайте малко търпениеее ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ МОРСКИИИ ПОЗДРАВИ ,НЕМАМ ВРЕМЕ ЗА ПЛАЖ АМА ПОНЕ ВИДА МОРЕТО ПОСТОЯННО !!!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #61 -: Юни 04, 2011, 22:48:31 » |
Нагоре
|
Алююююююю лудитеее, въъъййй много не върви мохабетааа . нови попълнения нямаа .Скоро ще се включа активнооо имайте малко търпениеее ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ МОРСКИИИ ПОЗДРАВИ ,НЕМАМ ВРЕМЕ ЗА ПЛАЖ АМА ПОНЕ ВИДА МОРЕТО ПОСТОЯННО !!! ИХ МИЛАТАААА ДА НЕ ЗАБРАИШ ДА МИ ЗВЬННЕШ,ЧЕ ШЕ ТЕ ТЕПАМ!! НОВИ ПОПЬЛНЕНИЯ ЛИ?!ТО НИЕ СЕ ИЗПОРАЗПРЬСНАХМЕ,ТА НОВИ ПОЛИ ТУКА НЕЩО СЕ МЬЧИ ДА НИ ПРИВЬРТА,МА ТЦ-ТРУДНО СТАА!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #62 -: Юни 05, 2011, 13:44:16 » |
Нагоре
|
Емка,спазвам си обещанието-ето я роклята от 9 лв,ликра,много прохладна,адски дьлга,има ги в два варианта-с оформен бюст като моята,регулируеми презрамки-двойни,и на ластици-горе пристяга,но на мен не ми отиваше-пробвах!та тия рокли разни продавалки тук ги продават по 20-25-40 лв!!шият се в радомир май и са 9!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #63 -: Юни 05, 2011, 13:47:31 » |
Нагоре
|
а ся за любопитството на Дацетоооооо мило,тва е жестоката чанта-парцал,за която ти беше любопитно!тва като за 17 лв...вьтре не беше почистена и имаше мноого старо шишенце валериан!! ма защо го хвьрлих мамка му-чантата-яка,ма кат и видях дрьжките ми трябваше всичкото валериан на света,за да го прегльтна-те ти,глей ето ми реакцията като я получих/те бяха две,другата-сьщото сьстояние,ма поне беше евтинка,та я прежалих! От: rusamapaumna rusamapaumna Дата: 28.05.2011. 19:34 мацко,получих чантите,но са ужас!!!лачената е жестока,обаче нямам думи за дрьжките-нищо не става от тях,износена е до Н-та степен!!отстрани изцапана с кал,вьтре шише с валериан-умишлено ли го беше сложила,да не побеснея като ги получа,а?леото-по сьщия начин-толкова яко напукана че...аз разбирам да е нещо или скьпо,или с по-малки забележки за да го прежаля,ама не са!помисли или да ти ги вьрна,или да ме компенсираш по някьв начин!това са 17 лв на вятьра/даже са над 17!/ще те оставя да помислиш до понеделник и ми пиши какво си решила,за да не се налага да ги снимам и искам сьдействие!засега няма да поставям коментари,ще те изчакам!можеше поне да споменеш,че имат забележка!аз имам камара чанти,но такова нещо никога не сьм имала,а и никога не бих продала,та даже и подарила!newsm11
|
|
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 13:53:42 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #64 -: Юни 05, 2011, 13:59:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Юни 05, 2011, 14:16:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #66 -: Юни 05, 2011, 14:31:48 » |
Нагоре
|
Русо, роклята е супер, ама аз нямя ц..и Ако може нещо не толкова изрязано......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #67 -: Юни 05, 2011, 14:46:08 » |
Нагоре
|
Maцо таз скъпотина ич не ми е по вкуса ,та и 17 кинта си дала за нея
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #68 -: Юни 05, 2011, 14:50:08 » |
Нагоре
|
Maцо таз скъпотина ич не ми е по вкуса ,та и 17 кинта си дала за нея ми дадох ги,ко да праа!кой се прецакал-прецакал!само и писах или да ми тьрси дрьжки,че тия се разпадат само от допир,или ше я правя на трьтка!всьщност чантата е 14,три са еконтски левчета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Юни 05, 2011, 14:59:03 » |
Нагоре
|
Maцо таз скъпотина ич не ми е по вкуса ,та и 17 кинта си дала за нея ми дадох ги,ко да праа!кой се прецакал-прецакал!само и писах или да ми тьрси дрьжки,че тия се разпадат само от допир,или ше я правя на трьтка!всьщност чантата е 14,три са еконтски левчета Ми тя с тез дръжки не става и за раздела по левче,та и за Подаряване скива ли ква ти пратих за 3 лв.,дръжките пак не бяха свет ама чак па така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #70 -: Юни 05, 2011, 16:33:07 » |
Нагоре
|
твойта чанта беше жестока-ако не я бях порьчала за леля МУ щях да си я оставя,ма ше каже-ееее,все ти малко на тебе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #71 -: Юни 05, 2011, 20:10:39 » |
Нагоре
|
Искам да ти кажа,че дръжките са уникални.Ти нищо не разбираш от мода.А предполагам нямаш си и представа колко труд му е трябвало на кучето на дамата(или друг дом.любимец) да ти докара тоз ефект. А сега сериозно-потресена съм Аз ако притежавах такава чанта щеше да ме е срам да я хвърля на боклука (да не видят комшиите),камо ли да я продам Искай си парите мила и никакво отстъпване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Юни 05, 2011, 21:00:15 » |
Нагоре
|
дацке,ма аз сьм тьпигьоз и я харесвам бе!са само ми измислете едни дрьжки и ше стане чанта даце,тва понеже е ластичен лака,кат ония мои прословути чехлета-сандалки,дет писах за тех/за мацката дет ми ги дьржа седмица и ми ги вьрна вместо да плати/явно като е слагала тежести у чантата и са заминали дрьжките-ма па имам леопардово чанте сьс сьщите дрьжки подарьк/пак толкова разпокинати/ ае,утре като се вьрна от бач ше рекламирам и леото,и то си струва да види бел свет
|
|
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 21:04:00 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Юни 08, 2011, 13:36:11 » |
Нагоре
|
пак сьм подрязана оттатьк,ма нека ми е,щом се правя на учтива...я ми кажете,може ли админа да ти чете личните и зарад лс да те блокира?дацке,имаш ли някво мнение? и останах мноооого впечатлена от омразата на тия дето не ме понасят явно от юзьри и на двата сайта,с които не сьм имала контакт,ма сьм им била като трьн в очите... zuki10 07.06.2011 23:24 zuki10 Това, че искаш да купиш, не значи, че ще ти бъде продадено. Даже и да си приел оферта, може да се откажеш. Запозната съм с вулгарните изкази на русо-умната, от сайт, в който тя не се свени да плюе продавалника и потребителите му. Надявам се, тук да бъде малко по- внимателна с комуникацията и изразните средства при контакт с потенциален продавач/купвач. ...тц-тц...как плюя аз само налево и надесно-не ме е срам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #74 -: Юни 08, 2011, 14:03:26 » |
Нагоре
|
пак сьм подрязана оттатьк,ма нека ми е,щом се правя на учтива...я ми кажете,може ли админа да ти чете личните и зарад лс да те блокира?дацке,имаш ли някво мнение? и останах мноооого впечатлена от омразата на тия дето не ме понасят явно от юзьри и на двата сайта,с които не сьм имала контакт,ма сьм им била като трьн в очите... zuki10 07.06.2011 23:24 zuki10 Това, че искаш да купиш, не значи, че ще ти бъде продадено. Даже и да си приел оферта, може да се откажеш. Запозната съм с вулгарните изкази на русо-умната, от сайт, в който тя не се свени да плюе продавалника и потребителите му. Надявам се, тук да бъде малко по- внимателна с комуникацията и изразните средства при контакт с потенциален продавач/купвач. ...тц-тц...как плюя аз само налево и надесно-не ме е срам! Абе много гадно така....Защо пак имаш ядове там....Ако искаш,както и преди ти казах,можеш да ползваш моят а регистрация
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|