{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ПЪЛНА ЛУДНИЦА(СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!)№ 6  (Прочетена 99736 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #75 -: Юни 08, 2011, 14:26:21 »
Раздели ТемаНагоре

ивке,не смея!!поли ми даде една нейна,но...по ip-то са ме засекли и казаха единия акаунт да се изтрие-страх ме е да не ти докарам неприятности,така че...ше си дрема и ше чакам...
а за кво е всичко това-никой не ми и казва!!нито сьм писала нещо,нито рекламирала...като грьм от ясно небе ми дойде!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #76 -: Юни 08, 2011, 14:28:31 »
Раздели ТемаНагоре

всьщност защо питах дали могат да четат лични-защото една мацка,нова,ме попита за други сайтове за покупко-продажби,и аз и казах-про-то,домакинята,купувалник и аукро-че това знам,но писахме на лични,няма линкове,единствено ако се четат личните може да ме баннат за препратка кьм чужд сайт!
Активен

ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Профил
« Отговор #77 -: Юни 08, 2011, 14:29:41 »
Раздели ТемаНагоре

ЕЕЕЕЕЕЕ,гадна работа.Дано бързо се оправят нещата.Ако мога да помогна-казвай! Kiss
Активен
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #78 -: Юни 08, 2011, 14:34:58 »
Раздели ТемаНагоре

тц!като ми го пуснат ще се оправя,сега-няма кво!поне скьпите неща дето бях порьчала дойдоха-имаше едни кецове за Мартин 31лв,един панталон за 15...
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #79 -: Юни 08, 2011, 14:39:10 »
Раздели ТемаНагоре

Охох и аз да се оплача от новите потребители оттатък съседния двор .Много нахакани хлапачки има направо толкова съм бясна ,че ако ми е наблизко не знам просто какво ще и се случи ..........
че да ви разправям ,харесах един топ на вергиния здравкова много готин в мн.добро с-е на цена 20лв .Направо си оферирах и дадох адрес и попитах ще поеме ли пощенските ,тя се съгласи .Иска ми обаче предварително парите при условие че е току що регистрирана ,екак да и пратя парите?
ето и го съобщението  Адреса ми е .........
Понеже съм нова в сайта , незнам колко време отнемат тези неща. След като получа записа ще ти пратя топ-а. Пиши ми за да знам горе -доло на къде вървят нещата.

Ето го и моя отговор
както писа си нова и ме е страх да пратя на юнашко доверие парите .........
сякаш искам първо да ми изпратиш туниката и след това парите или поне като я пратиш да ми снимаш бележката от пратката и веднага и аз ще пусна парите съответно и аз ще ти върна снимка на записа ако си съгласна така ,защото много станаха новите тук и много измамите от тях и ме е страх ,не ме разбирай погрешно Smiley

МАЛКО СЛЕД ТОВА ПОЛУЧАВАМ ОТГОВОР
По твоята логика аз също не мога да ти имам доверие. Чесно казано за 20лв. не ми се разправя да си пускам дрехата да снимам пък да чакам някой да ми я плати и т.н. Предлагам ти да ти намаля топа на 17 лв. и да ти я пратя по куриер с наложен платеж за твоя сметка. Ако си съгласна ок , ако не чесно казано не ми се занимава.

ПИСАХ И ЧЕ СЪМ СЪГЛАСНА И НА ТОВА ,НО КАКВО ДА ВИДЯ ПРЕДИ МАЛКО ,ОФЕРТАТА МИ Е ОТХВЪРЛЕНА И ЦЕНАТА НА ТОПА Е 72 ЛВ С ПОЕТИ КУРИЕРСКИ  (laugh2) (laugh2) (laugh2)
МНОГО ЯКО НАЛИ ОТ 20 СТАВА 27 ЩОТО СЕ ПОЕМАТ КУРИЕРСКИТЕ  
ЕЙ ТЪПА РАБОТА ,НАПРАВО НЕ ЗНАМ
АКО МИ Е НАБЛИЗО  (rude2) (rude2) (rude1)
ПОНЕ ДА БЕШЕ МИ ПИСАЛА ,ТО НЕ Е ЧОВЕК АМИ НЕ ЗНАМ...
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 14:46:49 от stefani220609 » Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Профил
« Отговор #80 -: Юни 08, 2011, 14:51:53 »
Раздели ТемаНагоре

Кофти работа и в двата случая.Ма нали трябва да има някакъв ред в нещата-не може да гледаме само себе си.Някак си е егоистично и според мен така сделки не стават!Хора,които не знаят правилата и не приемат изискванията на другите,по-старите в такива сайтове,изобщо нямат място в тях.Поне аз така мисля...

П.С:Чакай да не разсъждавам много-много,че да не вземат да ме баннат и мене  Wink
Активен
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #81 -: Юни 08, 2011, 14:52:27 »
Раздели ТемаНагоре

ДА СИ ДОПИША ЧЕТИВОТО КОЕТО ПРЕДЛАГАМ
ПИСАХ НА ВЪПРОСНАТА  Honeyyy

ЕТО ТОВА   какво стана защо сте ми отхвърлили офертата..........Huh?Huh?Huh??
 И ПОЛУЧАВАМ СЕГА ТОВА Има промяна в офертата.
 (letter5) (letter5) (letter5) (laugh2) (laugh2) (laugh2)
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #82 -: Юни 08, 2011, 15:06:10 »
Раздели ТемаНагоре

е моята история,дето ви копнах беше,че направих оферта за едни чехли 5 лв,с пощенските-7,но искат по банков пьт.аз казах че ще пусна телеграфен,тя-ок,но ми дава само две имена,а с две не трьгнаха парите!моля и се седмица да ми даде три имена-тя мьлчи,пускам тема,но в говорилника-кво да правя-да се откажа ли,некоректно ли е от МОЯ страна,всички казват-не пращай нищо,щото оная е с 0 оценки,ма аз и ги пратих.но ги получих днес де-готинки са,ама много!!но две овци се нахвьрлиха защо сьм я обявила за некоректна-че нве ми е писала ли,че имали работа а не дремели по цял ден по форумите...баси-сьсипаха ми и настроението-такива ли изглеждаме отстрани тия дето изобщо пишеме или влизаме?!всяка има работа,минимум домакинаска,никой не ни я вьрши,имаме мьже и деца-те кли ни ги гледат?!просто си разпределяме времето! Sad
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #83 -: Юни 08, 2011, 15:10:27 »
Раздели ТемаНагоре

Дамм,и аз сравнявам чат пат нещата и тук и там и от цялата работа тук в кокошкарника си ми е най- добре Cheesy,Там имам чувството ,че са от някаква друга планета...с настъпени змийски опашки Cheesyили па некоя недок.....с фул отрицателни оценки тръгне да ми иска пари предварително,направо си падам от смях пред компа  (laugh6)
Та не,че нямам продажби и там де,но там са ми на втора линия,първо си пускам тук на мойте момичета  Kiss,пък ако не се хареса отива там  Wink
те ви малко кореспонденция от снощи:
малко увод-карам въпросната да ми измери талия и ханш на едно ''оригинално''долнище на Puma-7 лв.защото няма размери самоXL,след доста мъчителни съобщения на латиницата й,ми пише,че до сега била мерила някакъв Адидас на който размерите не ме устройват Cheesy......
Цитат
Аз:мила благодаря ти за отделеното време,много исках да го взема,но няма да му стане...
Тя:ok ti si znaech nai dobre az isla 4e xl po princip si otgovoria moga da ti namali ot cenata ako te ustroiva
Аз:уф не,меря и по негови долнища и няма да стане,идва тясно... то каква материя е,разтеглива ли е?
Тя:ami ne mnogo raztegliva misla 4e ima chans da se otpysne malko ina4e materiata e mnogo xybava
i na vatrechniat etiket ina vanchtniat go davat xl misla 4e naistina e xl ei sega chte vida po etiket e xl misla 4e tribva da otgovaria na nomer si prosot sama go meria chte nakaram deteto da mi darji
90 sm nanch i se raztiaga ima elasti4noct hanch e 120 sm
Аз:ок давай го,ето адрес.....
Тя:kak chte stane parvo triabva da mi pratich zapis pysni oferta
Аз:ще ти оферирам,но преди това да те питам,има ли забележки от сорта на петна и скъсано,а за паричките ще ти ги пусна като го получа,с малко оценки си
Тя:a ne nima da stsne
ne prachtam predvaritelno leka ve4er
Аз:успех в продажбата!
Тя:ako mislich 4e puma moje da namerich za 7 lv yspex ti kak si mislich 4e chte te izlaja za 7 lv az da ne sam maloumna jena do sega nikoi ne sam izlagala
Аз:отново успех в продажбата,ще дам и 20 лв.но за хубава пума без забележки,твоята май е с петна Winkпродавай си я
Тя:samo da me razigravach da meria offff yspex
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #84 -: Юни 08, 2011, 15:21:01 »
Раздели ТемаНагоре

направих оферта на един потребител за нещо много сладко/чехли/разменихме адреси,трьгнах да пускам запис,пощальонката ми е приятелка и ми ги попьлва тя срещу листчето с адреса,имах желанието да пусна записа телеграфен,за да може по-скоро продавача да ми пусне заветните чехлички.писах и чезаписа ще е телеграфен,но трябвали и трите имена на дамата.помолих я да ми ги даде,от нея-ни вест и дума вече 5 дена!офертата ми е от 29.5 наобяд,продавалката е с нула оценки/сделки/,ползвала е банкова сметка уж само,а аз не разполагах с клон,за да и внеса по нейния начин паричките и затова решихме да е прз пощата,като и обяснявах кое как става.моля за мнение-да се откажа ли от сделката,дали ще е некоректно от моя страна,нямам нерви да и пиша повече,тя ми уби желанието с тая си незаинтересованост.казано иначе-от толкова чакане ми мина мерака-как да постьпя?
това е темата,която пуснах-моля-как да постьпя,в говорилник е
bobistones
05.06.2011 16:31

bobistones
НЕ ПРАЩАЙ ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Особено на потребител с нула или малко оценки.
# 1
Отговор »
MiMiTy`
05.06.2011 16:37

MiMiTy`
А влиза ли ? Ако не, може да има други ангажименти ...
# 2
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 16:39

rusamapaumna
несьм я проверявала,вярно!ма нали е в неин интерес!не е редно да чакам докато и хрумне че има и сайт в който продава!
# 3
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 16:42

rusamapaumna
влизала е на 4.6-значи ечела,а си мьлчиcryосвен на мястото за коментар да пиша че няма сделка,но това значи да и поставя неутрална,а не ми се ще да сьм толкова рязка...знам ли наистина какьв и е проблема...ма па дет казват циганите-и аз сьм хор!!
# 4
Отговор »
MiMiTy`
05.06.2011 16:46

MiMiTy`
ами не пращай нищо.
# 5
Отговор »
evkata
05.06.2011 16:49

evkata
Познавам момичето от форума- редутка е, много готина. Не знам защо не комуникира с теб, пиши и пак в самата обява, ако нещо не може да си прочете личните. Наскоро имах случай- момиче ми пишеше, а аз не можех да видя съобщенията и, освен в пощата си и хич нямаше да погледна, ако в обявата не беше ме насочила към пощата. А чехличките са много хубави- и те са от Редута, от естествен велур са. Предполагам, че са нови, или?
# 6
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 16:52

rusamapaumna
да Евка,мисля че са нови,знам че са естествен велур,мога перфектно да ги сьчетая,проблема е в мен,че ми накипя от това безмьлвие!дали тя не се е отказала от продажбата незная!
# 7
Отговор »
rusamapaumna

rusamapaumna
а в обявата няма как да пиша-офертата ми е приета отдавна!
# 8
Отговор »
bareta20102010
05.06.2011 18:16

bareta20102010
Цитат  ( rusamapaumna  05.06.2011 16:42)
влизала е на 4.6-значи ечела,а си мьлчиcryосвен на мястото за коментар да пиша че няма сделка,но това значи да и поставя неутрална,а не ми се...
newsm45 Муцка да не те е блокирала без да иска ....а ?Ти като пишеш на лс излиза ли ти ,че съобщението ти е прието ?
# 9
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 19:20

rusamapaumna
МИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ИМАХМЕ ДОБРА КОМУНИКАЦИЯ ПРИЯТЕЛКО,НО СЕКНА ИЗВЕДНЬЖ...ЗНАМ ЛИ...БЕ МИСЛЯ ДА НЕ И ПИША ПОВЕЧЕ,НЕКА МЕ ПОТЬРСИ ТЯ КОГАТО ПРЕЦЕНИ И ТОВА ДА Е...АЗ НЯМА КАК ДА И ПРАТЯ ЗАПИСА,ТЯ ЩОМ НЕ МИ ПУСКА ПОКУПКАТА ЗНАЧИ ЛИПСВА ДОВЕРИЕ,ТОВА Е ЗА МЕН СИТУАЦИЯТА,АЗ ПОЛУЧАВАЙКИ ГИ ЩЕ И ИМАМ ИМЕНАТА,Т.Е.ЩЕ МОГА ДА ПРАТЯ ЗАПИСА!
# 10
Отговор »

Премини на:
Страница: 1 2 3

« Последна редакция: Юни 13, 2011, 21:02:56 от dacetoooooooo » Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #85 -: Юни 08, 2011, 15:23:44 »
Раздели ТемаНагоре

bobistones
05.06.2011 16:31

bobistones
НЕ ПРАЩАЙ ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Особено на потребител с нула или малко оценки.
# 1
Отговор »
MiMiTy`
05.06.2011 16:37

MiMiTy`
А влиза ли ? Ако не, може да има други ангажименти ...
# 2
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 16:39

rusamapaumna
несьм я проверявала,вярно!ма нали е в неин интерес!не е редно да чакам докато и хрумне че има и сайт в който продава!
# 3
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 16:42

rusamapaumna
влизала е на 4.6-значи ечела,а си мьлчиcryосвен на мястото за коментар да пиша че няма сделка,но това значи да и поставя неутрална,а не ми се ще да сьм толкова рязка...знам ли наистина какьв и е проблема...ма па дет казват циганите-и аз сьм хор!!
# 4
Отговор »
MiMiTy`
05.06.2011 16:46

MiMiTy`
ами не пращай нищо.
# 5
Отговор »
evkata
05.06.2011 16:49

evkata
Познавам момичето от форума- редутка е, много готина. Не знам защо не комуникира с теб, пиши и пак в самата обява, ако нещо не може да си прочете личните. Наскоро имах случай- момиче ми пишеше, а аз не можех да видя съобщенията и, освен в пощата си и хич нямаше да погледна, ако в обявата не беше ме насочила към пощата. А чехличките са много хубави- и те са от Редута, от естествен велур са. Предполагам, че са нови, или?
# 6
Отговор »
rusamapaumna

rusamapaumna
да Евка,мисля че са нови,знам че са естествен велур,мога перфектно да ги сьчетая,проблема е в мен,че ми накипя от това безмьлвие!дали тя не се е отказала от продажбата незная!
# 7
Отговор »
rusamapaumna

rusamapaumna
а в обявата няма как да пиша-офертата ми е приета отдавна!
# 8
Отговор »
bareta20102010
05.06.2011 18:16

bareta20102010
Цитат  ( rusamapaumna  05.06.2011 16:42)
влизала е на 4.6-значи ечела,а си мьлчиcryосвен на мястото за коментар да пиша че няма сделка,но това значи да и поставя неутрална,а не ми се...
newsm45 Муцка да не те е блокирала без да иска ....а ?Ти като пишеш на лс излиза ли ти ,че съобщението ти е прието ?
# 9
Отговор »
rusamapaumna
05.06.2011 19:20

rusamapaumna
МИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ИМАХМЕ ДОБРА КОМУНИКАЦИЯ ПРИЯТЕЛКО,НО СЕКНА ИЗВЕДНЬЖ...ЗНАМ ЛИ...БЕ МИСЛЯ ДА НЕ И ПИША ПОВЕЧЕ,НЕКА МЕ ПОТЬРСИ ТЯ КОГАТО ПРЕЦЕНИ И ТОВА ДА Е...АЗ НЯМА КАК ДА И ПРАТЯ ЗАПИСА,ТЯ ЩОМ НЕ МИ ПУСКА ПОКУПКАТА ЗНАЧИ ЛИПСВА ДОВЕРИЕ,ТОВА Е ЗА МЕН СИТУАЦИЯТА,АЗ ПОЛУЧАВАЙКИ ГИ ЩЕ И ИМАМ ИМЕНАТА,Т.Е.ЩЕ МОГА ДА ПРАТЯ ЗАПИСА!
mdr
05.06.2011 22:58

mdr
Цитат  ( rusamapaumna  05.06.2011 21:55)
момичевта,благодаря,нещата си идват в ритьма май,имам пощаnewsm53
От:
mdr mdr

Добави в черния списък
Дата: 05.06.2011. 20:32
Извинявай,просто...
Оле,благодаря ви на всички как сте ме изкоментирали за някакви си 5 лв чехли.И много те моля да ми махнеш имената все пак си е лично.Комуникацията ни беше много несвързана,а и не побликува да видят колко остро се изказа и аз тук излязох някаква мошеничка.Офертата ти я приех,защото бях получила и друга и успях да се справя с приемането,бях ти писала че не намирам този бутон.Нямам рейтинг ,защото почти нищо не продавам,само неуспешни покупки на супер ниски цени за разлика от много други и всеки иска да разменям а аз излишно съм написала ,че не се разменят.Имам една продажба и не съм имала проблем с момичето на което пратих колетчето.ако чете надявам се да пише.Така,че ще ви помоля да не заключавате за мен неща без да ме познавате и да сте прочели цялата кореспонденция.Това,че побликувам малко неща тук не ме прави некоректна.Ако работите от тъмно до тъмно и имате куп задължения и не сте успяли навреме да отговорите на някого не ви прави некоректни.Бг пощите не съм ги ползвала от дете,затова не разбрах какво точно иска русамапаумна.И моля още веднъж да ми се изтрият имената.
# 12
Отговор »
kiril0va
05.06.2011 23:09

kiril0va
Мацко да не си пратила пари преварително !!! на такиз нови потребители :0fight
# 13
Отговор »
rusamapaumna
06.06.2011 22:24

rusamapaumna
Цитат  ( kiril0va  05.06.2011 23:09)
Мацко да не си пратила пари преварително !!! на такиз нови потребители :0fight
мимка,е пратих и ги,пьк дано и е неудобно да се излага за 7 лвnewsm53
# 14
Отговор »
tvoqta_radost
06.06.2011 23:42

tvoqta_radost
Цитат  ( mdr  05.06.2011 22:58)
Оле,благодаря ви на всички как сте ме изкоментирали за някакви си 5 лв чехли.И много те моля да ми махнеш имената все пак си е...
това звучи като руса малоумна,ще ме уморите искрено се забавлявам като чета такива теми
# 15
Отговор »
Пабила
07.06.2011 17:32

Пабила
Цитат  ( tvoqta_radost  06.06.2011 23:42)
това звучи като руса малоумна,ще ме уморите искрено се забавлявам като чета такива теми
ТВОЯТА РАДОСТ-МОЖЕ ДА Е РУСА И МАЛОУМНА,ПОНЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СДЕЛКИТЕ СИ,НЕ СЕ КРИЕ В МИШИ ДУПКИ!ТИ ЯВНО СИ НАПРАВИЛА НОВ ПРОФИЛ,ИЛИ ТОВА Е МУЛТИАКАУНТ,КОЕТО СЬЩО СЕ НАКАЗВА СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА САЙТА!И ТОВА ЛИ Е ЗАРАД НЯКАКВИТЕ 5 ЛВ?МИ ЖЕНАТА ИСКА ДА ГИ КУПИ,С КВО Е ВИНОВНА?ЧЕ ТИ КАТО РАБОТИШ ДО КЬСНО,В ТОЯ САЙТ САМО ТИ ЛИ РАБОТИШ?!ОТНОШЕНИЕТО ТИ Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕКОРЕКТНО,ИЛИ ПО-ПРАВИЛНО НЕСЕРИОЗНО!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ 5 ЛВ ЛИ СА,ИЛИ 50-ПАРИТЕ СА СИ ПАРИ,ОСОБЕНО КАТО СА ТВОИ,А НЕ ЧУЖДИ!!ЗА 5 ЛВ ЩЕ СИ КУПЯ ХЛЯБА И МЛЯКОТО ЗА ДЕНЯ ЗА СЕМЕЙСТВОТО!!ЗАСРАМИ СЕ!
# 16
Отговор »
petrovaa_L
07.06.2011 18:03

petrovaa_L
И,в крайна сметка какво стана?Чехли ще имаш ли?
# 17
Отговор »
evoto
07.06.2011 22:33

evoto
Пабила
Вие кога ще разберете, че има хора, които ходят на работа и нямат време по цял ден да висят из форума, Поредната простотия, ми дай да не купуваме и да не продаваме нищо, защото това ни задължава да дремем по цял ден тук. И ако случайно нямаме време да влезем сме супер некоректни потребители. Да не говорим, че във форума пишат макс 100 човека, не повече.
# 18
Отговор »
mdr
07.06.2011 23:07

mdr
Пабила,поне вземи прочети цялата тема.Твоята радост ,не е човека който уж е некоректен.Спокойно пратени са и чехлите няма да остане без тях.Нямам просто думи от отношението на повечете тук във форума.Ама то във всеки форум негледат добре на новите потребители.Старите са на почит и не се пипат.А това за руса малоумна не го разбрах Твоя Радост? Явно аз брюнетка ама съм тъпа.Айде, споко дишайте и да се похвали собственичката като си ги получи и да си ги носи със здраве.
# 19
Отговор »
zuki10
07.06.2011 23:24

zuki10
Това, че искаш да купиш, не значи, че ще ти бъде продадено. Даже и да си приел оферта, може да се откажеш. Запозната съм с вулгарните изкази на русо-умната, от сайт, в който тя не се свени да плюе продавалника и потребителите му. Надявам се, тук да бъде малко по- внимателна с комуникацията и изразните средства при контакт с потенциален продавач/купвач.

егати-кво се пише,кво се чете,а кво се тьлкува...голяма работа!!
« Последна редакция: Юни 08, 2011, 15:30:11 от rusamapaumna » Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #86 -: Юни 08, 2011, 15:25:56 »
Раздели ТемаНагоре

какво мислите?? Tongue
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #87 -: Юни 08, 2011, 15:34:17 »
Раздели ТемаНагоре

какво мислите?? Tongue
Много трябва да се Фнимава!Тънкообидни го дават Winkааа Пабила що не е изчела цялата тема? (laugh6)а се изказва неподготвена (laugh3)
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #88 -: Юни 08, 2011, 15:37:33 »
Раздели ТемаНагоре

ПОЛИ,МИ ТАА ПАБИЛА И ТЯ КАТО РУСА-МАЛОУМНА-ЗАТОВА!Е ТЕ СА ВЕРВАЙТЕ МИ СЕ ПРАВИМ ПАК НА БЛОНДИНКА,ДА ИМА ЩО ДА МЕ МИСЛЯТ ЗА ТЬПА,СЛЕД КАТО НЕ МЕ ЧЕТАТ!АКО МОГАТ ДА МИСЛЯТ НЯКОИ ДЕ,ДА НЕ СА СИ ГЛАДИЛИ МОЗЬЧНИТЕ ГЬНКИ С ПРЕСИТЕ ЗА КОСА!
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #89 -: Юни 08, 2011, 17:45:34 »
Раздели ТемаНагоре

Иренка в Про-к админите могат да четат л.с.-тата.Даже до колкото знам се и запаметяват някъде,та ако случайно стане нещо и примерно отричаш ,че си пратил на някого обидно л.с. те могат да проверят.На една мацка така и бяха изтипосали л.с. от преди два месеца.Обаче според мен проблема не е в това,че си писала други сайтове.По скоро си настъпила някой CheesyЯ пиши директно на админите,да видим какво ще ти отговорят Kiss
Активен

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: