rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Юни 10, 2011, 09:29:30 » |
Нагоре
|
ЕЙ ПРИЯТЕЛКИ-НЕ СЬМ ВЛИЗАЛА,ЗНАМ ЧЕ И ПОЛИ БИ ГИ РЕЗНАЛА,МА МАЙ НЯМА СМИСЬЛ!ТО ОТ МОЛБА ЗА СЬВЕТ СТАНА МЕЖДУСЬСЕДСКА ВОЙНА1ВМЕСТО ДА КАЖАТ КВО ДА НАПРАВЯ,ЗАЩОТО ВИДИМО СЕ ДВОУМЯХ-ДА ПРАТЯ ЛИ ПАРИ ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖА-ТЕ ГРАКНАХА-МИ МНОГО ИМ ПОЗДРАВИ,ЩЕ ЗНАМ ЧЕ ТАМ НЕ Е КАТО ТУК-АМА НИЩО ОБЩО В НЕГАТИВЕН СМИСЬЛ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #106 -: Юни 10, 2011, 09:34:13 » |
Нагоре
|
ивиани,то дружките оттук сте ми сьщите и там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #107 -: Юни 10, 2011, 09:40:00 » |
Нагоре
|
ох аз взех,че огладнях покрай Клумчето ,отивам да мажа филията,после ще гледам
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #108 -: Юни 10, 2011, 11:38:04 » |
Нагоре
|
ох аз взех,че огладнях покрай Клумчето ,отивам да мажа филията,после ще гледам , айде че снощи бех самичка там....давай сега ти с Клумчето
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #109 -: Юни 10, 2011, 11:47:35 » |
Нагоре
|
ох аз взех,че огладнях покрай Клумчето ,отивам да мажа филията,после ще гледам , айде че снощи бех самичка там....давай сега ти с Клумчето скука ми стана там,казах кот имам да и казвам,ам много мекушава ми се стори,зарежи ся тва ами глей тука колко гости Поли и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
la vida loca
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #110 -: Юни 10, 2011, 11:53:01 » |
Нагоре
|
Поли ... да се лигимитимирам, че да остане с един по-малко чуденката Отивам да "сложа" по едно коктейлче в друга тема, че май само Шефа и аз (е и ти ) пишем там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #111 -: Юни 10, 2011, 12:16:57 » |
Нагоре
|
Поли ... да се лигимитимирам, че да остане с един по-малко чуденката Отивам да "сложа" по едно коктейлче в друга тема, че май само Шефа и аз (е и ти ) пишем там А ти нещо се изгуби като Левски ,все в гостната ли седиш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
la vida loca
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #112 -: Юни 10, 2011, 12:25:59 » |
Нагоре
|
Поли ... да се лигимитимирам, че да остане с един по-малко чуденката Отивам да "сложа" по едно коктейлче в друга тема, че май само Шефа и аз (е и ти ) пишем там А ти нещо се изгуби като Левски ,все в гостната ли седиш Ами да Че е по лесно В интерес на истината - каката е в пуберИтета и ми изпива силичките - в единия момент се смее, в следващия рИве ... и тя не знае защо ...а и бебето проходи и трябва да я пазя, че е опасна за себе си ... Сега пубера е на училище, а бебето спи ... Отивам на терасата (и в преносния и в буквалния смисъл) да пия кафе с мнооооого захар и мляко - нищо, че от месец съм на 90-дневната диета и млякото и захарта са забранени и да пууууууууша
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #113 -: Юни 10, 2011, 13:29:49 » |
Нагоре
|
EMI9 И stefani220609-са ше ви покажа роклетата,взех ви ги,но ще ги пускам в понеделник,че сьбота не работи пощата,емка,твоите са две,както искаше,ако нещо сьс марийчето решите да си ги смените-кажете ми,много ограничен ми беше избора,имаше по един цвят и модел!така че ся снимам и си ви ги показвам,за да ми кажете предварително коя на кой!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #114 -: Юни 10, 2011, 13:30:47 » |
Нагоре
|
секунда,има още!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #115 -: Юни 10, 2011, 13:32:07 » |
Нагоре
|
на последната снимка се виждат по-добре цветовете,паднали са ми батериите на апаратчето,но цветовете са наситени,ярки!цикламената си я порьча Марийчето по телефона преди малко,но се разберете двечките!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #116 -: Юни 10, 2011, 13:33:26 » |
Нагоре
|
Не знам на кое му викаш циклама, ама черната пу за мен Пък иначе каквото рече Марчето - претенции нямам. Ако не ми стане на туй дет го нямам - ще си я пускам за продажба С надценка (тъй било модерно ) ПП Русичко кво са те подкарали в Крадалника оф Продавалника. Да влизам и аз да се изказвам освен
|
|
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 13:40:13 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #118 -: Юни 10, 2011, 13:47:33 » |
Нагоре
|
ЕМИ,черната си е за теб бре мило,ти така я порьча!на другите две модела е еднакьв,но едната е розово+цикламено+жьлто-нея ми я порьча марийка,а другата е в по-убити лилаво-кафеви тонове,тя е за теб сьщо,нали ми каза синьо-зеленикаво-лилавичкаво,затова я взех!и е без презрамки,а с една врьзка през бюста!марийка каза че ще я скьси,а на теб ще ти е екстра,сигурна сьм!аз сьм 170 и ми е точно до земята,на теб ще ти е почти до глезените!а в бюста са с банелче с подпльнка-споко!то придава ОБЕЕЕЕМ!освен да ти пратим от мене некой сантиметьр армаган у тая област,а а тия от про-то-мани,нема си смисьл,две жени-диалог,три-свада-типично по нашенски,коя недочУла,коя недочЕла...не хвьрляй нерви и ти,няма си смисьл!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #119 -: Юни 10, 2011, 13:49:31 » |
Нагоре
|
МАРЧЕЕЕЙ!!а кЪт те питах по тела викаш розоФкУтУ,а?!ам ся?!освен да я сменявам в понеделник?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|