stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Юни 10, 2011, 13:50:09 » |
Нагоре
|
аз май обърках рокалата ,ако Емка си е поръчала тази аз ще взема другата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #121 -: Юни 10, 2011, 13:50:41 » |
Нагоре
|
не бе нищу няма сменяш пращай ми я
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #122 -: Юни 10, 2011, 13:51:50 » |
Нагоре
|
не бе нищу няма сменяш пращай ми я ку искаш мога да пробвам да я сменя поне?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #123 -: Юни 10, 2011, 13:53:15 » |
Нагоре
|
Ай тенкю Прати ми и от твойте, щото аз на г.з го докарвам ама горе нЕма кой знае колко много Пък ако не стане ще я пускам да се продава бре Трябва да седна да преровя ЛС-тата за адрес за запис и в Понеделник или утре да пратя някой, че съм изрината от шарка и ще уплаша народа ПП. Прати ми хабер колко трябва да пише във записа ППП Марче, аз със сигурност искам и държа на черната на точки. От другите две която си избереш - за теб е. А пък ако искаш Русата да ти прати и двете и ти да си избереш на място После ще ми пратиш тая, която не харесваш и готово
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #124 -: Юни 10, 2011, 13:54:02 » |
Нагоре
|
не бе няма проблеми ,не се притеснявай и тази е готинка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #125 -: Юни 10, 2011, 13:55:10 » |
Нагоре
|
не бе няма проблеми ,не се притеснявай и тази е готинка Пак предлагам - ако искаш Русата да ти прати и двете, пък която не ти допадне ми я меткаш на мен
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #126 -: Юни 10, 2011, 13:57:55 » |
Нагоре
|
не бе няма проблеми ,не се притеснявай и тази е готинка Пак предлагам - ако искаш Русата да ти прати и двете, пък която не ти допадне ми я меткаш на мен Няма значение бре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #127 -: Юни 10, 2011, 13:58:52 » |
Нагоре
|
не бе няма проблеми ,не се притеснявай и тази е готинка Пак предлагам - ако искаш Русата да ти прати и двете, пък която не ти допадне ми я меткаш на мен Няма значение бре И за мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #128 -: Юни 10, 2011, 14:05:50 » |
Нагоре
|
абе кви са тез рокли,колко пара са и има ли некви чувалести кат за мен
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #129 -: Юни 10, 2011, 14:07:07 » |
Нагоре
|
марийче последно ти предлагам-ако ти каресва лилавичкавото,понеделник я сменям и ти я пращам вьв вторник!еми е ясна вече,тя искаше по-тьмните!значи няма да я пусна твоята,а ще отида да я сменя!ако не стане-вторник трьгва кьм теб тая,но е мнооого красива и тя,да знаеш че няма да сьжаляваш!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #130 -: Юни 10, 2011, 14:08:14 » |
Нагоре
|
Ако знете как се набутах купувам си туника е ето това заглавие Екстравагантни български потници-туники в цветове на уникална цена-НОВИ! Няма да ви кажа какво получавам...... Искаха ми 0.30 ст са специална кутиика за да може дрехата да пристигне в добър вид. Кутийката е от бельо.А съдържанието е .... ..... един сатенен шал които е изрязан на никъде си ,ушит е без думи . след малко ще ви кача снимки на боклука който от майсторското шиене е целия в дупки .......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #131 -: Юни 10, 2011, 14:08:25 » |
Нагоре
|
абе кви са тез рокли,колко пара са и има ли некви чувалести кат за мен ПОЛИ мило,те са си чувалести,нали ме видя мен на снимки!освен да я облека моята и да се снимам пред огледалото,струват по 9 лв!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #133 -: Юни 10, 2011, 14:13:29 » |
Нагоре
|
Ако знете как се набутах купувам си туника е ето това заглавие Екстравагантни български потници-туники в цветове на уникална цена-НОВИ! Няма да ви кажа какво получавам...... Искаха ми 0.30 ст са специална кутиика за да може дрехата да пристигне в добър вид. Кутийката е от бельо.А съдържанието е .... ..... един сатенен шал които е изрязан на никъде си ,ушит е без думи . след малко ще ви кача снимки на боклука който от майсторското шиене е целия в дупки ....... Е къде пък се прее.. така Да вземем търговийка да врътнем. От мен шаловете и дупките, от теб кутийките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #134 -: Юни 10, 2011, 14:20:48 » |
Нагоре
|
направо яко се пре е..хххххх ,ейсега ги качвам да видите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|