rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Юни 10, 2011, 14:21:11 » |
Нагоре
|
на теб май ти имам адреса,ако не-меткай го,да опитам отнякьде да ти я пусна още утре,пьк ако искаш и друга-ще взимам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #136 -: Юни 10, 2011, 14:21:51 » |
Нагоре
|
абе кви са тез рокли,колко пара са и има ли некви чувалести кат за мен ПОЛИ мило,те са си чувалести,нали ме видя мен на снимки!освен да я облека моята и да се снимам пред огледалото,струват по 9 лв! Мац,по-голям размер от твоята има ли за мен?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #137 -: Юни 10, 2011, 14:23:05 » |
Нагоре
|
абе кви са тез рокли,колко пара са и има ли некви чувалести кат за мен ПОЛИ мило,те са си чувалести,нали ме видя мен на снимки!освен да я облека моята и да се снимам пред огледалото,струват по 9 лв! Мац,по-голям размер от твоята има ли за мен? са ше я облека да видиш,че има място и за теб у нея!! /за двете едновременно/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #138 -: Юни 10, 2011, 14:30:24 » |
Нагоре
|
абе кви са тез рокли,колко пара са и има ли некви чувалести кат за мен ПОЛИ мило,те са си чувалести,нали ме видя мен на снимки!освен да я облека моята и да се снимам пред огледалото,струват по 9 лв! Мац,по-голям размер от твоята има ли за мен? са ше я облека да видиш,че има място и за теб у нея!! /за двете едновременно/ не вярвам бре жено ,120 кила жена съм...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #139 -: Юни 10, 2011, 14:30:45 » |
Нагоре
|
ето ви моя шал потник
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #140 -: Юни 10, 2011, 14:32:25 » |
Нагоре
|
ето още материал
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #141 -: Юни 10, 2011, 14:33:12 » |
Нагоре
|
от де го взе тва мац,нещо ментак ли,че не виждам хубаво снимките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #143 -: Юни 10, 2011, 14:34:57 » |
Нагоре
|
снимах се,ма май е пьлен провал,ше трее да гадаете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #144 -: Юни 10, 2011, 14:36:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #145 -: Юни 10, 2011, 14:36:46 » |
Нагоре
|
от де го взе тва мац,нещо ментак ли,че не виждам хубаво снимките
пОЛИ снимаах само шитото направо кошмарно е ушито ,явно иглата дето са шили с нея е била подбита и е нацъфкано всичко ,а този сатен се шие с много тънки игли за да не остават дупки ,и отделно преди да се ушие се зачиства или директно се минава на пико или покривна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #146 -: Юни 10, 2011, 14:36:55 » |
Нагоре
|
Марче не можеш ли го върна бря ? Нали уж в седемдневен срок не знам кво там.........Иначе добре изглежда това дето уж си поръчала А и с тоя надпис SEX напраооооооо Русо, къде си бре, нищо се не види
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #147 -: Юни 10, 2011, 14:37:21 » |
Нагоре
|
снимах се,ма май е пьлен провал,ше трее да гадаете мацо даи размери на таз твойта рокля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #149 -: Юни 10, 2011, 14:40:03 » |
Нагоре
|
снимах се,ма май е пьлен провал,ше трее да гадаете мацо даи размери на таз твойта рокля техните са сьщия размер-хл !то мноооого ластично!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|