rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Юни 10, 2011, 14:42:23 » |
Нагоре
|
Русо, къде си бре, нищо се не види Smiley хахаааа,ми кат нема кой ми избьрше огледалото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #151 -: Юни 10, 2011, 14:43:09 » |
Нагоре
|
снимах се,ма май е пьлен провал,ше трее да гадаете мацо даи размери на таз твойта рокля Поли искаш ли да изчакаш до утре с Русата ще се видим и ако не ми стане таз лилавата да ти я метна на теб Аз нямам ц.ц. и подозирам, че ще ми стои грозно. Ако ли ми стане ела до нас, виж мери и ако ти хареса ще поръчваш на Русата, която пък ще бъде обвинена в търговия
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #152 -: Юни 10, 2011, 14:45:09 » |
Нагоре
|
снимах се,ма май е пьлен провал,ше трее да гадаете мацо даи размери на таз твойта рокля Поли искаш ли да изчакаш до утре с Русата ще се видим и ако не ми стане таз лилавата да ти я метна на теб Аз нямам ц.ц. и подозирам, че ще ми стои грозно. Ако ли ми стане ела до нас, виж мери и ако ти хареса ще поръчваш на Русата, която пък ще бъде обвинена в търговия Емка ама тя твойта е с чашки нали?другия модел май ми се видя без твърди чашки,че не мога да вкарам цица вътре,ще прелеят добре дее дайте ми малко размери ширина под мишница талия и ханш,да знам да не се надявам....
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #153 -: Юни 10, 2011, 14:45:35 » |
Нагоре
|
браво емка,умно си ми ти!и поли е наблизо до теб,их!!как ме е яд че сьм всеки ден на работа и неможе да се видиме ей така-на спокойствие!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #154 -: Юни 10, 2011, 14:47:54 » |
Нагоре
|
утиам да меря поли!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #155 -: Юни 10, 2011, 14:48:25 » |
Нагоре
|
утиам да меря поли!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #156 -: Юни 10, 2011, 14:48:39 » |
Нагоре
|
Поли роклята ако ти стане те чашките лесно се махат .Аз направих скоро на една рокля дето си купих беше с чашки ама цицата изкача и хоп ножицата в действие и елиминирах екстрите .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #157 -: Юни 10, 2011, 14:50:14 » |
Нагоре
|
Поли моите са 2 с и без чашки. И понеже у чашките нЕма какво да влезе и да прелее (докато не сбера за силикон) тая с ластика не си я давам Пък тая с чашките ще я пробвам, ама нещо не ми се вярва да ми се получи
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #158 -: Юни 10, 2011, 14:51:25 » |
Нагоре
|
Поли моите са 2 с и без чашки. И понеже у чашките нЕма какво да влезе и да прелее (докато не сбера за силикон) тая с ластика не си я давам Пък тая с чашките ще я пробвам, ама нещо не ми се вярва да ми се получи чакай само да видиме размерите горе долу на Иренка и ще го мислиме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #159 -: Юни 10, 2011, 14:52:10 » |
Нагоре
|
значи дьлж.под бюста-125 там под бьста пак шир-33,на ластик е,разпьвам го до 60 спокойно,но може поне 10 см още!на талията горе-долу-50,но стига до 70/и повече!/надолу е 65,крачиш спокойно,щото е ликра.двата модела-единия с чашка-презрамките се регулират като на сутиен,тия с по-малко багаж ги вдигат повече презрамките и подпльнката изпьлва чашките,тия като нас с поли с повечето-то си прелива и се показва толкова,колкото позволиш/пак регулираш/втория вид/черната/е на ластичета,не сьм я разпьвала,но е сьщото-може и много,и малко,има много тьнички регулируеми презрамки,очертава фини талийки,на мен стои грозно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #160 -: Юни 10, 2011, 14:54:30 » |
Нагоре
|
значи дьлж.под бюста-125 там под бьста пак шир-33,на ластик е,разпьвам го до 60 спокойно,но може поне 10 см още!на талията горе-долу-50,но стига до 70/и повече!/надолу е 65,крачиш спокойно,щото е ликра.двата модела-единия с чашка-презрамките се регулират като на сутиен,тия с по-малко багаж ги вдигат повече презрамките и подпльнката изпьлва чашките,тия като нас с поли с повечето-то си прелива и се показва толкова,колкото позволиш/пак регулираш/втория вид/черната/е на ластичета,не сьм я разпьвала,но е сьщото-може и много,и малко,има много тьнички регулируеми презрамки,очертава фини талийки,на мен стои грозно! ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ОБЛЕКА И ДВАТА ВИДА/ЕМИ,МОЖЕ ЛИ??/И ЩЕ НАКАРАМ МАРТИ ДА МЕ СНИМА,АЗ САМА НЕЗНАМ КАК!ПРЕГЛЕДАЙТЕ ДО ПРИВЕЧЕР,КЬМ 18.00!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #161 -: Юни 10, 2011, 14:55:22 » |
Нагоре
|
Иренка може ама аз под бюста ся се мерих и съм към 90, кво да правя до 125
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #162 -: Юни 10, 2011, 14:55:42 » |
Нагоре
|
значи дьлж.под бюста-125 там под бьста пак шир-33,на ластик е,разпьвам го до 60 спокойно,но може поне 10 см още!на талията горе-долу-50,но стига до 70/и повече!/надолу е 65,крачиш спокойно,щото е ликра.двата модела-единия с чашка-презрамките се регулират като на сутиен,тия с по-малко багаж ги вдигат повече презрамките и подпльнката изпьлва чашките,тия като нас с поли с повечето-то си прелива и се показва толкова,колкото позволиш/пак регулираш/втория вид/черната/е на ластичета,не сьм я разпьвала,но е сьщото-може и много,и малко,има много тьнички регулируеми презрамки,очертава фини талийки,на мен стои грозно! ще вляза у тва,но ще съм кат хамбургски салам у собствено черво...не мога да нося по мен дреха,а тя ще седи по мене нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #163 -: Юни 10, 2011, 14:58:02 » |
Нагоре
|
нещо много не вденах размерите...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #164 -: Юни 10, 2011, 14:58:39 » |
Нагоре
|
Иренка може ама аз под бюста ся се мерих и съм към 90, кво да правя до 125 емка,под бюста е 30,а се разтяга до 60 ти ще я разтегнеш сьвсеем леко,а ние-доста!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|