rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #180 -: Юни 10, 2011, 19:41:11 » |
Нагоре
|
НА ТАЛИФОНО СМЕЕЕЕЕЕ,ЧЕКАМЕЕЕЕЕЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #182 -: Юни 10, 2011, 19:48:44 » |
Нагоре
|
ivka1986 new user * Неактивен Неактивен Публикации: 199 Skype Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен) Re:ПЪЛНА ЛУДНИЦА(СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ!)№ 6 « Отговор #175 -: Днес в 18:41:11 » Отговори с цитатЦитат Раздели ТемаНагоре Значи аз обилалях като малоумна за тея рокли, АЛЮЮЮЮ,ДУМАТА МАЛОУМНА ЛИ ЧУХ?!?! ИВКЕЙ,ЩО МЬ ВИКАШ МА?! Ма не бе,какоооо,не ма бийй,ша плача мноооогооо ,дано утре да имам късмет,ша ходя до града и аз малко свет да вида.Мерси за инфото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #183 -: Юни 10, 2011, 19:49:51 » |
Нагоре
|
НЯМАМ НЕТТ ОЩЕЕ ,НА ГОСТИ СЪМ И НАМЕСТО ДА ПИЯ РАКИЯ АЗ ВИ ЧЕТА САМО ЛЕКО БАДЖАКА НАТОПИХ ,ВОДАТА Е СТУДЕНА ОЩЕЕЕ А И ИМАМ МНОГО РАБОТА НЯМАМ ВРЕМЕ ..ЗАБРАВИХ СИ ТЕЛЕФОНА В ВИЛАТА ИНАЧЕ ЩЯХ ДА ТИ ЗВЪНАА ,АКО УТРЕ Е УДОБНО ЩЕ ЗВЪНЯ !! МАЛКО ПИШЕТЕ ТУК ,МАЛКО ЧЕТИВО АЛЮЮЮЮЮЮ ,БИБКА КЪДЕЕ ЕЕЕ !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #184 -: Юни 10, 2011, 19:53:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #185 -: Юни 10, 2011, 20:38:48 » |
Нагоре
|
Бибка върти сделките,пуска обявиии и са е покрилааа,събира парички за море ,Ерийкоу де си беее
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #186 -: Юни 10, 2011, 21:32:22 » |
Нагоре
|
Бибка върти сделките,пуска обявиии и са е покрилааа,събира парички за море ,Ерийкоу де си беее Ехуууу,ич не се скътавам,ама само чета................няма време за писане.По цял ден съм със стоката навън и куту се прибера за малко се чудя от къде да я подхвана.Поглеждам с Ино оче и пак бягам . Полиии,ако разчитах на сделките за да стигна до морето сигур до пенЦия няма да събера пара Десиииии-кукундресииии да ни чакаш скоро.Проветрила съм си банЦкия от лани и ша дождам .
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #187 -: Юни 10, 2011, 21:48:55 » |
Нагоре
|
е ше ти кажа че я има но не е дьлга до земята,а малко по-кьса!много Фнимателно гледай питай ИВКЕЕ!!има я приятелко,бяла,само не помня другото цвет на нея кьФ беше но материята е тьнка и ес подплата отдолу,а не е като нашите ликра!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #188 -: Юни 10, 2011, 23:32:14 » |
Нагоре
|
Ох добих представа вече, как изглежда туй чудо роклята. Като тая на точките имам подобна ама с подплата и за 15 евро А и ей това много ме радва http://www.lipnenski-bg.com/За-Жени/Рокли/item/500-Дамска-Рокля.html В Софето нЕма ли такъв мазегин
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #189 -: Юни 11, 2011, 07:23:56 » |
Нагоре
|
е ше ти кажа че я има но не е дьлга до земята,а малко по-кьса!много Фнимателно гледай питай ИВКЕЕ!!има я приятелко,бяла,само не помня другото цвет на нея кьФ беше но материята е тьнка и ес подплата отдолу,а не е като нашите ликра! Ех,мамка му па съм расла и съм се забравила - с мойте 178см как да си намеря дрехиииии Значи пак отпадам,пу!Явно е че требва да си шия.А шивачките в Радомир така ги мързи да шият,че чак г...за ги боли.Ко да се прави ще чакам друга някоя,ама едва ли ще намеря:(.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #190 -: Юни 11, 2011, 11:51:08 » |
Нагоре
|
е ше ти кажа че я има но не е дьлга до земята,а малко по-кьса!много Фнимателно гледай питай ИВКЕЕ!!има я приятелко,бяла,само не помня другото цвет на нея кьФ беше но материята е тьнка и ес подплата отдолу,а не е като нашите ликра! Ех,мамка му па съм расла и съм се забравила - с мойте 178см как да си намеря дрехиииии Значи пак отпадам,пу!Явно е че требва да си шия.А шивачките в Радомир така ги мързи да шият,че чак г...за ги боли.Ко да се прави ще чакам друга някоя,ама едва ли ще намеря:(. Извинявай ти с твоите 178 къде си тръгнала да се оплакваш Аз от позицията на 182 см какво да кажа Има едно място, което е раят на земята за високите и с големи крака - Холандия. Там имаше дамска обувка(елегантна) 45 номер !!! В Холандия се родих и се чувствах добре, тук ......ми е леко криво
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #191 -: Юни 11, 2011, 14:27:20 » |
Нагоре
|
Ох добих представа вече, как изглежда туй чудо роклята. Като тая на точките имам подобна ама с подплата и за 15 евро А и ей това много ме радва http://www.lipnenski-bg.com/За-Жени/Рокли/item/500-Дамска-Рокля.html В Софето нЕма ли такъв мазегин мацко,бе мисля че имаше на централна гара,от страната кьдето трьгват автобусите за львов мост,точно на трамвайната спирка,до него трябва да има нотариална кантора!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #192 -: Юни 11, 2011, 17:04:24 » |
Нагоре
|
Маци моля ви се изровете от шкафовете си салфетките от вашето детство,искам ги за дъщеря си
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #193 -: Юни 11, 2011, 21:45:37 » |
Нагоре
|
Полинце,какви салфетки?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #194 -: Юни 11, 2011, 21:51:49 » |
Нагоре
|
...щот и аз имам само ползвани леле мацкооо,аз едно време сьбирах,ма не сьм стьпвала в кьщата в бояна от...20 години-как ли са ги гризали по бараката мишките или изобщо кога ли са заминали на суходол
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|