Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #195 -: Юни 11, 2011, 21:57:23 » |
Нагоре
|
Полинце,какви салфетки?
ми салфетки мац,от тез колекционерските разни дето едно време събирахме
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #196 -: Юни 11, 2011, 23:31:11 » |
Нагоре
|
Ох добих представа вече, как изглежда туй чудо роклята. Като тая на точките имам подобна ама с подплата и за 15 евро А и ей това много ме радва http://www.lipnenski-bg.com/За-Жени/Рокли/item/500-Дамска-Рокля.html В Софето нЕма ли такъв мазегин мацко,бе мисля че имаше на централна гара,от страната кьдето трьгват автобусите за львов мост,точно на трамвайната спирка,до него трябва да има нотариална кантора! Ти има нема се по гарите шъ мъ връткаш.......Сточна гара, Централна гара.....ай сиктир. Прати ме на аерогарата с еднопосочен барем
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #197 -: Юни 12, 2011, 09:20:59 » |
Нагоре
|
хехе Емка,така ли ше тьрсиш изход от кризата??ти оздравей,пьк ше дойдеш при мен малко да ми погостуваш! гледа ли вчера"пьлна лудница"??умрех от смех!!палиш голфа и идваш-начи пуснаха страшен лаф-столичани толкова обичали перник,че СИ направили магистрала да стигат по-бьрзо до тех-еййййййййййййййййй разбих се точно за 30 минути идваш с колата у нас,качиш ли се на"люлин"!! пьк шь ть водя да те запозная и с Ивка
|
|
« Последна редакция: Юни 12, 2011, 09:23:19 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #198 -: Юни 12, 2011, 23:53:31 » |
Нагоре
|
хехе Емка,така ли ше тьрсиш изход от кризата??ти оздравей,пьк ше дойдеш при мен малко да ми погостуваш! гледа ли вчера"пьлна лудница"??умрех от смех!!палиш голфа и идваш-начи пуснаха страшен лаф-столичани толкова обичали перник,че СИ направили магистрала да стигат по-бьрзо до тех-еййййййййййййййййй разбих се точно за 30 минути идваш с колата у нас,качиш ли се на"люлин"!! пьк шь ть водя да те запозная и с Ивка Лафове бол. Магистрала Люлин всъщност била Голфстрийм Шъ оздравея не съ бой
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #199 -: Юни 13, 2011, 11:35:04 » |
Нагоре
|
хехе Емка,така ли ше тьрсиш изход от кризата??ти оздравей,пьк ше дойдеш при мен малко да ми погостуваш! гледа ли вчера"пьлна лудница"??умрех от смех!!палиш голфа и идваш-начи пуснаха страшен лаф-столичани толкова обичали перник,че СИ направили магистрала да стигат по-бьрзо до тех-еййййййййййййййййй разбих се точно за 30 минути идваш с колата у нас,качиш ли се на"люлин"!! пьк шь ть водя да те запозная и с Ивка Ха заповедайте,ша Ви чакам на папуциииии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #200 -: Юни 14, 2011, 19:18:22 » |
Нагоре
|
Ето яяяяяя,малка е снимката,но се вижда!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #201 -: Юни 14, 2011, 22:00:10 » |
Нагоре
|
Ивке кой туй мър? Дан си с нов армаган .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #202 -: Юни 14, 2011, 22:01:45 » |
Нагоре
|
Бибке де са згуби мър ? Как върви памперс анулирането ,спрайхти ли съ? Ние сме с напредък веч си казваме ,да ден веднъж се изпуска ама малко.Ама нощите и по обяд пак слагаме
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #203 -: Юни 14, 2011, 22:21:51 » |
Нагоре
|
Момичета я да въ зъпитам аз тъй и не разбрах Деси де избяга и що Бунгала ли дава под наем, кво прави Че трябва нещо евтинджос за една седмица да се измисли. ък претенции йок
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #204 -: Юни 14, 2011, 22:25:12 » |
Нагоре
|
Деси се затри на морето .В Шкорпиловци се намира. Не знам как са цените при нея ,ама разправя че било много готинко при тях . Имало бунгала и бар на плажа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #205 -: Юни 14, 2011, 23:18:34 » |
Нагоре
|
Ивке кой туй мър? Дан си с нов армаган . Не ма Миме,мааа,тва ще го купувам-за балеринките нямам чанта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #206 -: Юни 15, 2011, 06:29:03 » |
Нагоре
|
Емка,ако те устройва на черноморец хотел анди,страшно обслужване,два прилични плажа,изключително евтин курорт сьсстрахотни местенца,дискотека на центьра,на 8 км от созопол,на два от 'градина"-в хотела нощувка и храна-закуска вечеря е 20 лв,страшно обслужване и екстри по стаите,ще ти обяснявам,порциите са огромни-не ти трябва да харчиш нищо друго!много е готинко,можеш да погледнеш в нета,ние ходиме вече само там-супер е!!и несе пьтува много,и е все още ок-не е пренаселено!по-добре е от бунгала,вьпреки че и ние ходехме на шкорпиловци-там все още е селяния,вьпреки че селото е на мама си-на 5 км от ивицата и бунгалата!те са на едни дюни,а отгоре започват гори-не е зле,но е по- на север доста и водата е яко по-студена!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Юни 15, 2011, 09:58:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #209 -: Юни 15, 2011, 11:16:06 » |
Нагоре
|
Бибке де са згуби мър ? Как върви памперс анулирането ,спрайхти ли съ? Ние сме с напредък веч си казваме ,да ден веднъж се изпуска ама малко.Ама нощите и по обяд пак слагаме Нямам време свао за писане ....каката вече е ваканция и с двете деца съм по цял ден навън.Като се прибера се чудя от къде да я подкарам.....от пиканите килими ли,от тенджерите ли,абе замаяла съм се .Малкия гад като е вкъщи пика през час навсякъде,като сме навън стиска и си казва и аз като една уличница се мотам по цял ден по градинките,че къщата ми на градски кенеф мирише вече . Ся стягам багаж да ходим малко на курорт.....аку не се натръшкат до тогава децата с шарка
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
|