eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #405 -: Октомври 20, 2011, 09:54:41 » |
Нагоре
|
Аууууу Честито макар и със закъснение .Да ти здрав и много щастлив !! Ай ся дай по един банбон!!!! Добро утро на всички кроасанчета(кИфли)
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #406 -: Октомври 23, 2011, 08:27:01 » |
Нагоре
|
Ехе Да ти е жив и здрав. Успех в чистенето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #407 -: Декември 13, 2011, 15:15:29 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЙ,кукувицииииии никой веке не влазя в къщи .Айде да се събираме,че голяма скука насатана.....
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #408 -: Декември 13, 2011, 15:26:10 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЙ,кукувицииииии никой веке не влазя в къщи .Айде да се събираме,че голяма скука насатана..... Бибке ма дай насам една миялна,печка си имам ,блузката не ти я ща,а пощата не е нужно да поемаш,аз ша дойда да си я взема
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #409 -: Декември 13, 2011, 15:28:34 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕЙ,кукувицииииии никой веке не влазя в къщи .Айде да се събираме,че голяма скука насатана..... Бибке ма дай насам една миялна,печка си имам ,блузката не ти я ща,а пощата не е нужно да поемаш,аз ша дойда да си я взема Доообре,ама миялната ми е само на два оборота....акУ ти върши работа давам веднага
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #410 -: Декември 13, 2011, 15:32:39 » |
Нагоре
|
Чудя се дали да не отворя кутия с бАмбони,че много народ иде насам ...да се почерпят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #411 -: Декември 13, 2011, 15:36:54 » |
Нагоре
|
Чудя се дали да не отворя кутия с бАмбони,че много народ иде насам ...да се почерпят.
айде отваряй кутията с бонбоните,а аз идвам с цяла тава грис-халва,да се подсладят гостите.а колкото до предложението ,малко са ми оборотите иначе съм навита ,нема да се поемат пътни,минава през уличката и съм у вас
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #412 -: Декември 13, 2011, 15:41:24 » |
Нагоре
|
айде отваряй кутията с бонбоните,а аз идвам с цяла тава грис-халва,да се подсладят гостите.а колкото до предложението ,малко са ми оборотите иначе съм навита ,нема да се поемат пътни,минава през уличката и съм у вас Айде пък сега - малко били оборотите.Ти с две ръце колко оборота въртиш мъъъъъ? Жалко,че не я щеш,можеше даром дузина мръсни чинии да ти харижа...ама както искаш Ако размислиш намигни ми през джама за нишан
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #413 -: Декември 13, 2011, 15:48:16 » |
Нагоре
|
не бързай с бонбоните,да не ветреят,гости май няма да има,само ние с тебе ще си хортуваме май?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #414 -: Декември 13, 2011, 15:50:36 » |
Нагоре
|
не бързай с бонбоните,да не ветреят,гости май няма да има,само ние с тебе ще си хортуваме май?
Кво ти пука!Тъкмо за нас ще има повече...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #415 -: Декември 13, 2011, 15:54:43 » |
Нагоре
|
Кво ти пука!Тъкмо за нас ще има повече... леле що ли ми требва да го кажа?идат,идат...посрещни ги
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #416 -: Декември 13, 2011, 15:56:12 » |
Нагоре
|
Кво ти пука!Тъкмо за нас ще има повече... леле що ли ми требва да го кажа?идат,идат...посрещни ги Бързооооо,прибирай ТОФИФИ-то,да изкараме "карамел МУ"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #417 -: Декември 13, 2011, 16:30:49 » |
Нагоре
|
абе вие ко вратарите само по стаите!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
Публикации: 47
|
|
« Отговор #418 -: Декември 13, 2011, 16:57:36 » |
Нагоре
|
Кво ти пука!Тъкмо за нас ще има повече... ...а бре...дека са Тофифи-то!?....аз на крава,че мязам-мязам! ))...ама пУне първия ден бъдете снизходителни към гостите и не ни успивайте с Карамела МУУУУУ,ами извадете Фносните бАмбони.... ...от утре ни гърчете,колкото ви душица иска... ...ний на гърч сме свикнали и без друго....
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #419 -: Декември 13, 2011, 17:01:15 » |
Нагоре
|
Кво ти пука!Тъкмо за нас ще има повече... ...а бре...дека са Тофифи-то!?....аз на крава,че мязам-мязам! ))...ама пУне първия ден бъдете снизходителни към гостите и не ни успивайте с Карамела МУУУУУ,ами извадете Фносните бАмбони.... ...от утре ни гърчете,колкото ви душица иска... ...ний на гърч сме свикнали и без друго.... Добре дощлЕ .Баш в правилната стая сте се наденали .Айде давам по един лачен бонбон като за начало...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|