MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
Публикации: 35
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #420 -: Декември 13, 2011, 17:08:19 » |
Нагоре
|
Не така ..... ние от гърч избягахме ти сега пак си го просиш Девойките ще почерпят ,а ти и претенции Да почерпим ние.... Виж как ни пускат да да вратирим Айде за добре заварили!
|
|
|
Активен
|
За мен е важна коректността и добрата комуникация!
Дрехите и обувките втора употреба които предлагам са в идеално състояние,получавате ги чисти !Повечето дрехи и обувки за семейството ми са купувани от чужбина и са с високо качество!Ако имат забележка задължително е опоменато!
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #421 -: Декември 13, 2011, 17:10:55 » |
Нагоре
|
Не така ..... ние от гърч избягахме ти сега пак си го просиш Девойките ще почерпят ,а ти и претенции Да почерпим ние.... Виж как ни пускат да да вратирим Айде за добре заварили! Браво Мими!!!!Ей тъй се влиза в нова къща.Да ви е честита и да се забавлявате от сърце!Сега ще си сипа едно малко от твоето питие
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
Публикации: 47
|
|
« Отговор #422 -: Декември 13, 2011, 17:16:36 » |
Нагоре
|
Не така ..... ние от гърч избягахме ти сега пак си го просиш Девойките ще почерпят ,а ти и претенции Да почерпим ние.... Виж как ни пускат да да вратирим Айде за добре заварили! Браво Мими!!!!Ей тъй се влиза в нова къща.Да ви е честита и да се забавлявате от сърце!Сега ще си сипа едно малко от твоето питие ....то хубаво да почерпя,ама от тия кредити не ми остана и стотинка...
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #423 -: Декември 13, 2011, 17:17:50 » |
Нагоре
|
Наздраве
|
|
|
Активен
|
Дрехите и обувките втора употреба които предлагам са в идеално състояние,получавате ги чисти !Повечето дрехи и обувки за семейството ми са купувани от чужбина и са с високо качество!Ако имат забележка задължително е опоменато!
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #424 -: Декември 13, 2011, 17:19:08 » |
Нагоре
|
Крис ,пусни есемес от телефоно на мъжо той нема да разбере
|
|
|
Активен
|
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #425 -: Декември 13, 2011, 17:23:12 » |
Нагоре
|
Мацки , оставям ви с банбоните и вискито ,а аз си бия сута да не ми го бият мойте мъже ! Айде до после
|
|
|
Активен
|
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #426 -: Декември 13, 2011, 17:29:27 » |
Нагоре
|
Крис ,пусни есемес от телефоно на мъжо той нема да разбере Да бе,да! Да товаря семейния бюджет за глупости! ....та като игрите на Ники Кънчев го направиха ОНЯ сайт-пускаш СКЪП СМС и я печелиш,я не...
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #427 -: Декември 13, 2011, 17:40:16 » |
Нагоре
|
Крис ,пусни есемес от телефоно на мъжо той нема да разбере Да бе,да! Да товаря семейния бюджет за глупости! ....та като игрите на Ники Кънчев го направиха ОНЯ сайт-пускаш СКЪП СМС и я печелиш,я не... е свао ,добре дошла и тука.абе мойте щерки искат едно фото на синето,да го поразгледат...а видят,ша я бъде ли работата или не
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #428 -: Декември 13, 2011, 18:13:37 » |
Нагоре
|
Крис ,пусни есемес от телефоно на мъжо той нема да разбере Да бе,да! Да товаря семейния бюджет за глупости! ....та като игрите на Ники Кънчев го направиха ОНЯ сайт-пускаш СКЪП СМС и я печелиш,я не... е свао ,добре дошла и тука.абе мойте щерки искат едно фото на синето,да го поразгледат...а видят,ша я бъде ли работата или не .....оооо,БРАВУС!!!...шА го гримосЪм и шА го напудря,че да е арен и да го *аресат мОмите ти от раз!!! Имам малко нужда да се поразровя още тука из темичките и да се ориентирам къде к*ви снимки да кача Ако има нЕкъде тема за "плоско гръдие",НО в комбинация с потресаващо огромни джуки,давайте линк,за да сЪ пУкажа При менИ си важи старият принцип ЕДНОТО за сметка на другото! ))) ...и в главата съм така! Мозък нЕмам грам в нея,ама за сметка на това пък ми е ПЪЛНА с бръмбари.ВСИЧКИТЕ до един обаче са висшисти!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #429 -: Декември 13, 2011, 20:28:06 » |
Нагоре
|
Не така ..... ние от гърч избягахме ти сега пак си го просиш Девойките ще почерпят ,а ти и претенции Да почерпим ние.... Виж как ни пускат да да вратирим Айде за добре заварили! Браво Мими!!!!Ей тъй се влиза в нова къща.Да ви е честита и да се забавлявате от сърце!Сега ще си сипа едно малко от твоето питие Оуууу добра среща Бибке ! Гледам отворила си къщата.........ма май треа да дода да поизтъркам прозорците, чи все едно щори сме си сложили........ Гледам и бунбоните си отворила - слушай на ушенце......ти за мухъл провери ли ги мъ сестро, чи отдавна са май... И некой друа мебел треа да купим ма - де шъ сядат гостите.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #430 -: Декември 13, 2011, 23:17:07 » |
Нагоре
|
Гледам и бунбоните си отворила - слушай на ушенце......ти за мухъл провери ли ги мъ сестро, чи отдавна са май... И некой друа мебел треа да купим ма - де шъ сядат гостите..... А ний вечИ смА си свой , можИм и на земята
|
|
|
Активен
|
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #431 -: Декември 13, 2011, 23:38:24 » |
Нагоре
|
Гледам и бунбоните си отворила - слушай на ушенце......ти за мухъл провери ли ги мъ сестро, чи отдавна са май... И некой друа мебел треа да купим ма - де шъ сядат гостите..... А ний вечИ смА си свой , можИм и на земята ....то си е така-свои сме си само!...ама аз с моя ръбат г.з..... НищУ! Ще стоя на челна стойка..и без друго скоро я научих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MIMIandDENIZ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #432 -: Декември 13, 2011, 23:55:27 » |
Нагоре
|
Гледам и бунбоните си отворила - слушай на ушенце......ти за мухъл провери ли ги мъ сестро, чи отдавна са май... И некой друа мебел треа да купим ма - де шъ сядат гостите..... А ний вечИ смА си свой , можИм и на земята Криси , ти пък сега като нова снаха , ми донесиси нещо от мама ...... Аз ли да тА уча ....то си е така-свои сме си само!...ама аз с моя ръбат г.з..... НищУ! Ще стоя на челна стойка..и без друго скоро я научих
|
|
|
Активен
|
НЯМАМ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #433 -: Декември 13, 2011, 23:57:29 » |
Нагоре
|
Гледам и бунбоните си отворила - слушай на ушенце......ти за мухъл провери ли ги мъ сестро, чи отдавна са май... И некой друа мебел треа да купим ма - де шъ сядат гостите..... А ний вечИ смА си свой , можИм и на земята Виж ся Крисенце......Ериата донесе пояси от мурету - ша та настаним в него да седниш ! Тъй доволно ли е мило ? ....то си е така-свои сме си само!...ама аз с моя ръбат г.з..... НищУ! Ще стоя на челна стойка..и без друго скоро я научих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #434 -: Декември 13, 2011, 23:58:41 » |
Нагоре
|
Гледам и бунбоните си отворила - слушай на ушенце......ти за мухъл провери ли ги мъ сестро, чи отдавна са май... И некой друа мебел треа да купим ма - де шъ сядат гостите..... А ний вечИ смА си свой , можИм и на земята Ти Миме пояс ша искаш ли ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|