bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #450 -: Декември 14, 2011, 14:23:49 » |
Нагоре
|
Алююю Ивиани,не стой горе само да надничаш ми дай вчерашната грис-алвЪ!
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #451 -: Декември 14, 2011, 14:27:14 » |
Нагоре
|
Айде намерих спалня за новодомцитеhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?spalnq+bez+matraci+za+Vraca-Namalena+e%21&product=9664&cat=32,ама да си тичат на лов сами за матрака
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #452 -: Декември 14, 2011, 14:28:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #453 -: Декември 14, 2011, 14:29:30 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #454 -: Декември 14, 2011, 14:31:55 » |
Нагоре
|
АкУ няма място за някой...може тука да се кукнеhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Vyzglavnici+za+pod-est.agneshka+koja+2br.&product=123801&cat=32
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #455 -: Декември 14, 2011, 14:34:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #456 -: Декември 14, 2011, 15:18:17 » |
Нагоре
|
вернУ!биг-систър-фемили само Ериата чисто луда ми липсва многУУУУУ шъ зема да и звънна!и без тва треа да я пазаря да си гледа зетя по нова година-ше е при тех у пловдиФ...ше пазариме да пусне малката коЗица с моя прьчльо ...Бибкей,и теб те нема бре душо!!само с Ивка ме остаихте!пустош!!и Хуанито чат-пат ми поеме некоя реплика,те тФа е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #457 -: Декември 14, 2011, 15:20:14 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения оп приятелкооо-добре заварили тук шЪси лудуваме на воля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
Публикации: 47
|
|
« Отговор #458 -: Декември 14, 2011, 15:22:28 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения ....то там е тихо,щото КУКО-то им избЕга тука...да не кажа куХото им.... ...и Радост беше тука,ама що я нЕма сега нИ знам....ама ми липсвааааа.....
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #459 -: Декември 14, 2011, 16:47:05 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения ....то там е тихо,щото КУКО-то им избЕга тука...да не кажа куХото им.... ...и Радост беше тука,ама що я нЕма сега нИ знам....ама ми липсвааааа..... алюююю,двете им "кукувици",нали сьм ти вице бре!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radost30
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #460 -: Декември 14, 2011, 17:16:31 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения ....то там е тихо,щото КУКО-то им избЕга тука...да не кажа куХото им.... ...и Радост беше тука,ама що я нЕма сега нИ знам....ама ми липсвааааа..... Криси, лИбоФ моя, мъжО си е вкъщи ,та гледам да не го нервя и да се заседявам на компа ! Когато е възможно ще се включа !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #461 -: Декември 14, 2011, 18:07:46 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения ....то там е тихо,щото КУКО-то им избЕга тука...да не кажа куХото им.... ...и Радост беше тука,ама що я нЕма сега нИ знам....ама ми липсвааааа..... ..тъй си е!!! Ти си ми МНОГО достойно Вице-КУКУ.....в ОНЯ форум алюююю,двете им "кукувици",нали сьм ти вице бре!
|
|
|
Активен
|
Брак-това е такъв вид "институция" в която едната страна е ВИНАГИ права....,а другата е мъж!....
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #462 -: Декември 14, 2011, 18:09:54 » |
Нагоре
|
...ама ти и преди си беше тука,Русичко-гърмян заек си,а аз вчера дебютирах...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kristalina76
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #463 -: Декември 14, 2011, 18:15:57 » |
Нагоре
|
Я, где се събрали .....аз се чуда отатъка що е толкова тихо,а то тука повдигната лигавата темичка Ай и от мен: Добре дошли на новите попълнения ....то там е тихо,щото КУКО-то им избЕга тука...да не кажа куХото им.... ...и Радост беше тука,ама що я нЕма сега нИ знам....ама ми липсвааааа..... Криси, лИбоФ моя, мъжО си е вкъщи ,та гледам да не го нервя и да се заседявам на компа ! Когато е възможно ще се включа ! Радостчееее,пращай мъжО си при мен,за да не ти се пречка там и да можеш да си пишеш на воля,че ми е много тегаво без теб навсЕкъде П.П. Мъжо си НЕ ГО МИСЛИ,след като го пратиш! Ще го приспивам при куч-леглото му е персон и полУвина...та пУл*вината ще остане за твоичкия...щото куч все пак е доста едро кутре....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radost30
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #464 -: Декември 14, 2011, 19:36:33 » |
Нагоре
|
...и Радост беше тука,ама що я нЕма сега нИ знам....ама ми липсвааааа..... [/quote] Криси, лИбоФ моя, мъжО си е вкъщи ,та гледам да не го нервя и да се заседявам на компа ! Когато е възможно ще се включа ! [/quote] Радостчееее,пращай мъжО си при мен,за да не ти се пречка там и да можеш да си пишеш на воля,че ми е много тегаво без теб навсЕкъде П.П. Мъжо си НЕ ГО МИСЛИ,след като го пратиш! Ще го приспивам при куч-леглото му е персон и полУвина...та пУл*вината ще остане за твоичкия...щото куч все пак е доста едро кутре.... [/quote] Ей за т'ва си тЪ Убичкам ! Утре пУ ИконтЯ ще ти го засиля, като пощенска пратка, та да ми излезне по-тънко !Дано Марк не ми се Убиди многУ , че ще му разваля рахата !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|