{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4] 5 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: МНОГО МЕ ДРАЗНИ №3  (Прочетена 36155 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Юли 05, 2011, 14:56:48 »
Раздели ТемаНагоре

аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко TongueИвкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Профил
« Отговор #46 -: Юли 05, 2011, 15:31:59 »
Раздели ТемаНагоре

аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко TongueИвкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170

Душо,аз с тех съм 191см,малко над моя мъж стърча,той е около 188см. Cheesy Cheesy CheesyРеших да им резна малко токовете с по 2 см,имало такъв вариант.Аз отдавна търсех такъв тип,но в нашия Радомир няма:(И сега тея няма да ги гледам само от страни,ще се науча да ги карам Cheesy Cheesy Cheesy
Активен
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #47 -: Юли 05, 2011, 16:39:29 »
Раздели ТемаНагоре

Душо,аз с тех съм 191см,малко над моя мъж стърча,той е около 188см. Cheesy Cheesy CheesyРеших да им резна малко токовете с по 2 см,имало такъв вариант.Аз отдавна търсех такъв тип,но в нашия Радомир няма:(И сега тея няма да ги гледам само от страни,ще се науча да ги карам Cheesy Cheesy Cheesy

Их бре, обувай обувките и да годим заедно на кафенце, че инак ще се комплексирам Smiley Тя Русата уж ме видЕ ама не съвсем, аз без токчета съм 182......
По темата (за да не е чист спам) много ме дразнят пазарлъци на дребно и то не на ЛС, а направо в обявата Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #48 -: Юли 05, 2011, 18:00:48 »
Раздели ТемаНагоре

Их бре, обувай обувките и да годим заедно на кафенце, че инак ще се комплексирам Smiley Тя Русата уж ме видЕ ама не съвсем, аз без токчета съм 182......
По темата (за да не е чист спам) много ме дразнят пазарлъци на дребно и то не на ЛС, а направо в обявата Smiley

О,милата ми тя,айде,аз преди яко се комплексирах,защото аз обуя токове 5см и стърча ли стърча над всички.А такива като теб ми трябват-височки,че и по-високи от мен да са-тип волейболистка ми върши екстра работа-спокойно да си нося токове:)Требва да се срещнеме на по кафе Tongue
Активен
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #49 -: Юли 05, 2011, 19:42:01 »
Раздели ТемаНагоре

хахааа,вика русата уж ме виде-е трееше да отворя капака на голфа да вида дали краците ти беха у двигатела! Cheesy Winkпредставяш ли си-махаме предните седалки и си седате спокойно отзад/тия дет имате надстройки/аз па си иам пристройки-тва дет се шири настана Tongue
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #50 -: Юли 05, 2011, 19:43:46 »
Раздели ТемаНагоре

аз на нашата сватба бех с токчета 10 см,издьржах ги само на подписа,после пак му стигнах до под мишницата Cheesyа уж сьм раснала у евтинките години мааму!!
Активен

ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #51 -: Юли 05, 2011, 21:48:06 »
Раздели ТемаНагоре

аз на нашата сватба бех с токчета 10 см,издьржах ги само на подписа,после пак му стигнах до под мишницата Cheesyа уж сьм раснала у евтинките години мааму!!

Милата,ще ме убиеш направооооо Cheesy Cheesy CheesyА аз си мислех,че само аз имам яка самоирония Kiss Kiss KissУтре ще се постарая да направя снимки да видите какъв съм маркуч Tongue
Активен
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #52 -: Юли 20, 2011, 13:28:08 »
Раздели ТемаНагоре

ей сега се подразних мноооого- една дама продава сандали на известна фирма на 21лв. с поща, в момента във фирменият магазин този модел струва 9лв. (защото е стар модел), магазина се намира в моят блок и всеки ден минавам от там и така ми се е набила цената , че направо , който си ги купи ще е на "страхотна далавера" Shocked Shocked 
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 13:33:17 от plamcho » Активен
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #53 -: Август 21, 2011, 07:58:54 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!Не знам дали питането ми е за тук, не че се дразня, просто искам да попитам как да процедират, две дами ми заявиха, че искат дрешките за подаряване от обявите, дадоха адресите, казах, че искам да ми изпратят 2 лева за пощенски . Колко време да ги чакам от последната комуникация минаха 2 дни.Днес им писах, че ще ги чакам до края на месеца, след което давам дрешките на приятелка
Активен
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 03, 2011, 12:33:07 »
Раздели ТемаНагоре

ей сега се подразних мноооого- една дама продава сандали на известна фирма на 21лв. с поща, в момента във фирменият магазин този модел струва 9лв. (защото е стар модел), магазина се намира в моят блок и всеки ден минавам от там и така ми се е набила цената , че направо , който си ги купи ще е на "страхотна далавера" Shocked Shocked 
Аз пък съм виждала стари модели обувки по 20 лв - ползвани из тези сайтове а в магазините се продават по 3 лева - кой ли ще си купи обувки и ботуши  от мода преди около 10 години.  Cheesy става въпрос за тези супер острите и с тънък ток.
Активен

s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 09, 2011, 13:21:12 »
Раздели ТемаНагоре

Харесала съм нещо. ПИсах 2 пъти ЛС. Потребителката влиза в сайта, активна е, но не ми отговаря. НА какво прилича това ? Щом не иска да продава да си изтрие обявата. Ако не е актуална толкова ли е трудно да отговори. Ето я и обявата. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?kon4e+za+igra&product=148924&cat=64
Активен

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 27, 2011, 09:34:20 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни това, че има некоректни потребители, които описват стоката си като отлична, а продават нещо, което отива направо в коша за боклук.Лятото от тук си купих стока, която беше описана като отлична и ползвана само за веднъж.Набутах се с 30 лева плюс пощата.Купих нещо, което не мога да ползвам, затова спирам с всякакви покупки тук.Не ми се занимава да пускам тема, нито да си хабя нервите заради въпросната потребителка, защото знам, че парите ми няма да бъдат възстановени.
Активен
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 27, 2011, 13:06:04 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме дразни това, че има некоректни потребители, които описват стоката си като отлична, а продават нещо, което отива направо в коша за боклук.Лятото от тук си купих стока, която беше описана като отлична и ползвана само за веднъж.Набутах се с 30 лева плюс пощата.Купих нещо, което не мога да ползвам, затова спирам с всякакви покупки тук.Не ми се занимава да пускам тема, нито да си хабя нервите заради въпросната потребителка, защото знам, че парите ми няма да бъдат възстановени.
Е поне кажи коя е,да знаем да не се опарим и ние Smiley
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 27, 2011, 15:07:33 »
Раздели ТемаНагоре

надали ще чуеме приятелко Wink
аз се дразня когато се опитват да ни насочат да се пазиме,но не казват от кого!какьв е изобщо смисьла тогава?!
Активен

iviani
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 549

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 27, 2011, 21:45:15 »
Раздели ТемаНагоре

и аз да се включа,харесах от преди две седмици два чифта кецове, на една потребителка са и двата,писах,писах...ама тя не е влизала от лятото.е наистина какво да правим в такъв случай?и наистина защо ги пускат тези обяви ,а после нито влизат ,нито пишат Roll Eyes Lips Sealed
Активен

точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се  иска да "горя".

Страници: 1 2 3 [4] 5 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: