rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Юли 05, 2011, 14:56:48 » |
Нагоре
|
аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко Ивкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #46 -: Юли 05, 2011, 15:31:59 » |
Нагоре
|
аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко Ивкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170 Душо,аз с тех съм 191см,малко над моя мъж стърча,той е около 188см. Реших да им резна малко токовете с по 2 см,имало такъв вариант.Аз отдавна търсех такъв тип,но в нашия Радомир няма:(И сега тея няма да ги гледам само от страни,ще се науча да ги карам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #47 -: Юли 05, 2011, 16:39:29 » |
Нагоре
|
аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко Ивкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170 Душо,аз с тех съм 191см,малко над моя мъж стърча,той е около 188см. Реших да им резна малко токовете с по 2 см,имало такъв вариант.Аз отдавна търсех такъв тип,но в нашия Радомир няма:(И сега тея няма да ги гледам само от страни,ще се науча да ги карам Их бре, обувай обувките и да годим заедно на кафенце, че инак ще се комплексирам Тя Русата уж ме видЕ ама не съвсем, аз без токчета съм 182...... По темата (за да не е чист спам) много ме дразнят пазарлъци на дребно и то не на ЛС, а направо в обявата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #48 -: Юли 05, 2011, 18:00:48 » |
Нагоре
|
аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко Ивкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170 Душо,аз с тех съм 191см,малко над моя мъж стърча,той е около 188см. Реших да им резна малко токовете с по 2 см,имало такъв вариант.Аз отдавна търсех такъв тип,но в нашия Радомир няма:(И сега тея няма да ги гледам само от страни,ще се науча да ги карам Их бре, обувай обувките и да годим заедно на кафенце, че инак ще се комплексирам Тя Русата уж ме видЕ ама не съвсем, аз без токчета съм 182...... По темата (за да не е чист спам) много ме дразнят пазарлъци на дребно и то не на ЛС, а направо в обявата О,милата ми тя,айде,аз преди яко се комплексирах,защото аз обуя токове 5см и стърча ли стърча над всички.А такива като теб ми трябват-височки,че и по-високи от мен да са-тип волейболистка ми върши екстра работа-спокойно да си нося токове:)Требва да се срещнеме на по кафе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Юли 05, 2011, 19:42:01 » |
Нагоре
|
аз па си я представям Ивка,1.80 и кусур,па с токчетата...изглед отвисоко Ивкей,шь си комплексираш мьжо ма,ти давам моя га си с тия обувки-има мегдан-Марио е 196,аз изглеждам кат недораснала до него,нищо че сьм 170 Душо,аз с тех съм 191см,малко над моя мъж стърча,той е около 188см. Реших да им резна малко токовете с по 2 см,имало такъв вариант.Аз отдавна търсех такъв тип,но в нашия Радомир няма:(И сега тея няма да ги гледам само от страни,ще се науча да ги карам Их бре, обувай обувките и да годим заедно на кафенце, че инак ще се комплексирам Тя Русата уж ме видЕ ама не съвсем, аз без токчета съм 182...... По темата (за да не е чист спам) много ме дразнят пазарлъци на дребно и то не на ЛС, а направо в обявата хахааа,вика русата уж ме виде-е трееше да отворя капака на голфа да вида дали краците ти беха у двигатела! представяш ли си-махаме предните седалки и си седате спокойно отзад/тия дет имате надстройки/аз па си иам пристройки-тва дет се шири настана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Юли 05, 2011, 19:43:46 » |
Нагоре
|
аз на нашата сватба бех с токчета 10 см,издьржах ги само на подписа,после пак му стигнах до под мишницата а уж сьм раснала у евтинките години мааму!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Юли 05, 2011, 21:48:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #53 -: Август 21, 2011, 07:58:54 » |
Нагоре
|
Здравейте!Не знам дали питането ми е за тук, не че се дразня, просто искам да попитам как да процедират, две дами ми заявиха, че искат дрешките за подаряване от обявите, дадоха адресите, казах, че искам да ми изпратят 2 лева за пощенски . Колко време да ги чакам от последната комуникация минаха 2 дни.Днес им писах, че ще ги чакам до края на месеца, след което давам дрешките на приятелка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 03, 2011, 12:33:07 » |
Нагоре
|
ей сега се подразних мноооого- една дама продава сандали на известна фирма на 21лв. с поща, в момента във фирменият магазин този модел струва 9лв. (защото е стар модел), магазина се намира в моят блок и всеки ден минавам от там и така ми се е набила цената , че направо , който си ги купи ще е на "страхотна далавера" Аз пък съм виждала стари модели обувки по 20 лв - ползвани из тези сайтове а в магазините се продават по 3 лева - кой ли ще си купи обувки и ботуши от мода преди около 10 години. става въпрос за тези супер острите и с тънък ток.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #56 -: Ноември 27, 2011, 09:34:20 » |
Нагоре
|
Много ме дразни това, че има некоректни потребители, които описват стоката си като отлична, а продават нещо, което отива направо в коша за боклук.Лятото от тук си купих стока, която беше описана като отлична и ползвана само за веднъж.Набутах се с 30 лева плюс пощата.Купих нещо, което не мога да ползвам, затова спирам с всякакви покупки тук.Не ми се занимава да пускам тема, нито да си хабя нервите заради въпросната потребителка, защото знам, че парите ми няма да бъдат възстановени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #57 -: Ноември 27, 2011, 13:06:04 » |
Нагоре
|
Много ме дразни това, че има некоректни потребители, които описват стоката си като отлична, а продават нещо, което отива направо в коша за боклук.Лятото от тук си купих стока, която беше описана като отлична и ползвана само за веднъж.Набутах се с 30 лева плюс пощата.Купих нещо, което не мога да ползвам, затова спирам с всякакви покупки тук.Не ми се занимава да пускам тема, нито да си хабя нервите заради въпросната потребителка, защото знам, че парите ми няма да бъдат възстановени.
Е поне кажи коя е,да знаем да не се опарим и ние
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Ноември 27, 2011, 15:07:33 » |
Нагоре
|
надали ще чуеме приятелко аз се дразня когато се опитват да ни насочат да се пазиме,но не казват от кого!какьв е изобщо смисьла тогава?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #59 -: Ноември 27, 2011, 21:45:15 » |
Нагоре
|
и аз да се включа,харесах от преди две седмици два чифта кецове, на една потребителка са и двата,писах,писах...ама тя не е влизала от лятото.е наистина какво да правим в такъв случай?и наистина защо ги пускат тези обяви ,а после нито влизат ,нито пишат
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
|
|