ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Юни 28, 2011, 09:04:19 » |
Нагоре
|
ами за това се дразня,вчера я виждам на линия,даже си пусна нова обява,а не ми отговаря на личните,ще я изчакам още ден два и ще и орезиля положителните оценки...
Какво да ти кажа - кой както си е заслужил....Но дано е недоразумение,може би е забравила,макар,че вече не знам....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #31 -: Юни 28, 2011, 12:02:14 » |
Нагоре
|
Ох, побеснях..................... Публикувам обява за дюшече и тук и там И следва въпроса дали ставало за не знам си каква марка креватче. Ми мери бре жена. Хвани метъра и мери, толко пък да не се сетиш
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #32 -: Юни 28, 2011, 15:05:56 » |
Нагоре
|
Ох, побеснях..................... Публикувам обява за дюшече и тук и там И следва въпроса дали ставало за не знам си каква марка креватче. Ми мери бре жена. Хвани метъра и мери, толко пък да не се сетиш
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #33 -: Юли 03, 2011, 12:14:22 » |
Нагоре
|
Е само аз ли меря, пиша на листче, снимам и после с фотото и листчето пред компа Мне само ти - и аз , ако си се съмнявала де , може ли да не правя нещо като теб И наистина ми е по-лесно и бързо, щото не разгъвам всяка дреха по два пъти - един път за снимки, един път за мерки. Ами наведнъж - снимам, меря, прибирам и следващата пак така и аз действам на същия принцип,по-бързо е! Аз явно съм по- мързелива и не пиша на листчета.Използвам програмата Paint и размерите слагам в/у снимката.Така мога да покажа къде точно е измерено. И да споделя нещо - много,ама много се дразня ,когато излеза да простирам някой идиотски съсед да си изхвърли найлоновата торбичка с боклука през балкона.Случи ми се преди малко и побеснях ! Иде ми го убия .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #34 -: Юли 04, 2011, 12:27:31 » |
Нагоре
|
Ох, побеснях..................... Публикувам обява за дюшече и тук и там И следва въпроса дали ставало за не знам си каква марка креватче. Ми мери бре жена. Хвани метъра и мери, толко пък да не се сетиш И аз като теб,само че за една рокличка.Дала сьм размери ,докьде била дьлга? Ами аз откьде да знам колко си висока на мен ми е до коляното, и и казах да вземе метьрчето и да си измери аз за какво ги давам тия размери
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #35 -: Юли 04, 2011, 12:36:19 » |
Нагоре
|
Ох, побеснях..................... Публикувам обява за дюшече и тук и там И следва въпроса дали ставало за не знам си каква марка креватче. Ми мери бре жена. Хвани метъра и мери, толко пък да не се сетиш И аз като теб,само че за една рокличка.Дала сьм размери ,докьде била дьлга? Ами аз откьде да знам колко си висока на мен ми е до коляното, и и казах да вземе метьрчето и да си измери аз за какво ги давам тия размери Мани, мани трагедията е пълна Докъде била дълга Докъдето стане
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #36 -: Юли 04, 2011, 19:16:10 » |
Нагоре
|
ами за това се дразня,вчера я виждам на линия,даже си пусна нова обява,а не ми отговаря на личните,ще я изчакам още ден два и ще и орезиля положителните оценки...
Какво да ти кажа - кой както си е заслужил....Но дано е недоразумение,може би е забравила,макар,че вече не знам.... Не мисля ,че е коректно да поставиш неутрална оценка за това.Оценки до колкото знам се поставят при размяна/покупко-продажба ,или евентуално проба. Не виждам да те обидила или измамила по някакъв начин ,за да заслужи неутрална. Факт е обаче ,че не е приятно да не ти отговарят ,още повече ,че е била на линия.Аз на това му казвам - незаинтересованост към обявите си и продажбата им.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #37 -: Юли 04, 2011, 19:18:48 » |
Нагоре
|
Какво да ти кажа - кой както си е заслужил....Но дано е недоразумение,може би е забравила,макар,че вече не знам.... Не мисля ,че е коректно да поставиш неутрална оценка за това.Оценки до колкото знам се поставят при размяна/покупко-продажба ,или евентуално проба. Не виждам да те обидила или измамила по някакъв начин ,за да заслужи неутрална. Факт е обаче ,че не е приятно да не ти отговарят ,още повече ,че е била на линия.Аз на това му казвам - незаинтересованост към обявите си и продажбата им. СУИТИ,незнаеш историята и-уж пратени,искат записа,а е с доста отрицателни мацката,пьк покупката е около 30 лв,пьк уж пратени,пьк не са...иска си парите,ма няма бележка да е пращала каквото и да е....бе шантава история!! поне с хубав край де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Юли 04, 2011, 20:13:26 » |
Нагоре
|
Какво да ти кажа - кой както си е заслужил....Но дано е недоразумение,може би е забравила,макар,че вече не знам.... Не мисля ,че е коректно да поставиш неутрална оценка за това.Оценки до колкото знам се поставят при размяна/покупко-продажба ,или евентуално проба. Не виждам да те обидила или измамила по някакъв начин ,за да заслужи неутрална. Факт е обаче ,че не е приятно да не ти отговарят ,още повече ,че е била на линия.Аз на това му казвам - незаинтересованост към обявите си и продажбата им. СУИТИ,незнаеш историята и-уж пратени,искат записа,а е с доста отрицателни мацката,пьк покупката е около 30 лв,пьк уж пратени,пьк не са...иска си парите,ма няма бележка да е пращала каквото и да е....бе шантава история!! поне с хубав край де Ух значи съм се изказала неподготвена ,извинявам се. Руса 10х ,че ме светна.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #39 -: Юли 04, 2011, 20:47:12 » |
Нагоре
|
хехее,милата ако знаеш само колко много нерви хвьрли Ивка...не е истина!!то цял роман по тая покупка може да се пише ти преставяш ли си-"няква никва"с няколко последователни отрицателни да ти иска 30 лв предварително,да ти казва че нещото е пратено,а го няма 2 седмици,да те тормози сьс сьобщения непрекьснато и да те притеснява,но най-накрая нещото се е получило,и разбрах че си е заслужавало-ИВКЕЕЕИ,ИСКАМЕ СНИМКИ-ОБЕЩАЛА СИ,ЧАКАМЕ СИ ГИ У ЩУРАВАТА ТЕМА,МА ГИ ИЗМАНЕКЕНСТВАЙ ДЕ,ДА ПРОПЛАКНЕМЕ И НИЕ СЬС СУИТИ ОЧИЧКИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Юли 04, 2011, 21:22:25 » |
Нагоре
|
хехее,милата ако знаеш само колко много нерви хвьрли Ивка...не е истина!!то цял роман по тая покупка може да се пише ти преставяш ли си-"няква никва"с няколко последователни отрицателни да ти иска 30 лв предварително,да ти казва че нещото е пратено,а го няма 2 седмици,да те тормози сьс сьобщения непрекьснато и да те притеснява,но най-накрая нещото се е получило,и разбрах че си е заслужавало-ИВКЕЕЕИ,ИСКАМЕ СНИМКИ-ОБЕЩАЛА СИ,ЧАКАМЕ СИ ГИ У ЩУРАВАТА ТЕМА,МА ГИ ИЗМАНЕКЕНСТВАЙ ДЕ,ДА ПРОПЛАКНЕМЕ И НИЕ СЬС СУИТИ ОЧИЧКИ О,милата,утре ще снимам и ще кача снимки,както си му е редът,днес нямах време да се обърна...свърших 1000 неща и имам поне още 1000 чувала работа ,луда станах. -половината неща нагледно,другите нямат аналогични емотикони
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Юли 05, 2011, 11:39:03 » |
Нагоре
|
Ох момичета стана обърквация ,аз говорех ,че според мен не е коректно Поли да поставя неутрална оценка на Лора.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Юли 05, 2011, 11:54:57 » |
Нагоре
|
Ето ги красавиците ми Само дето трябва да се науча да ги "карам" ,мнооогоо са ми височки,ама ще свикна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #43 -: Юли 05, 2011, 11:56:08 » |
Нагоре
|
уауууу
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #44 -: Юли 05, 2011, 14:37:43 » |