bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Юни 08, 2011, 08:26:10 » |
Нагоре
|
Здравейте мили дами и господа Доколкото знам за се работи по въпроса , да можем да виждаме обявите на дамите , които предлагат размяна, но все още тази опция не е факт. За това предлагам ако приемате размяна просто да се запишете в темата и аз както и други ще преглеждат обявите от тук . Предварително се извинявам ако темата не е точно за тук. Надявам се темата да бъде полезна bonbonnin iviani delia ruki1980 Поли rusamapaumna ivka1986 emi9 denismami panda7 shoppy1 stefani220609 vesi1977 Фло kemilii desiplamen emi_9eni NELINA-70 sonia-k
|
|
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 14:30:45 от Фло »
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #1 -: Юни 08, 2011, 08:41:59 » |
Нагоре
|
Здравейте мили дами и господа Доколкото знам за се работи по въпроса , да можем да виждаме обявите на дамите , които предлагат размяна, но все още тази опция не е факт. За това предлагам ако приемате размяна просто да се запишете в темата и аз както и други ще преглеждат обявите от тук . Предварително се извинявам ако темата не е точно за тук. Надявам се темата да бъде полезна здравейте,аз съм от тези дето предлагат и приемат размяна
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #2 -: Юни 08, 2011, 08:56:33 » |
Нагоре
|
И аз
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #4 -: Юни 08, 2011, 09:29:03 » |
Нагоре
|
аз също,стига да харесам нещо
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #5 -: Юни 08, 2011, 10:26:36 » |
Нагоре
|
ХОП И АЗ ТУК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #6 -: Юни 08, 2011, 10:38:01 » |
Нагоре
|
Здравейте мили дами и господа Доколкото знам за се работи по въпроса , да можем да виждаме обявите на дамите , които предлагат размяна, но все още тази опция не е факт. За това предлагам ако приемате размяна просто да се запишете в темата и аз както и други ще преглеждат обявите от тук . Предварително се извинявам ако темата не е точно за тук. Надявам се темата да бъде полезна Искам, да се извиня за неудобството, но е софтуера ми прави проблеми при опит да разработя тази функция. Ще се опитам да се консултирам с по-голям специалист и да изработим тази функция.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #7 -: Юни 08, 2011, 11:25:10 » |
Нагоре
|
И аз съм съгласна на размени
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #8 -: Юли 18, 2011, 20:09:44 » |
Нагоре
|
Къде без мен
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
Публикации: 276
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #10 -: Юли 19, 2011, 11:59:59 » |
Нагоре
|
И аз разменям с удоволствие ! Имам обяви на които пише че не желая размяна- тях не бих разменил за всяко нещо, но ако намеря нещо което ми трябва , разменям и тях. Бих разменила и по-скъпите атикули в обявите си - сватбена рокля, количка Куини Спиди, нова чанта за лаптоп Гай Ларош - стига да открия нещо полезно !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shoppy1
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #11 -: Юли 19, 2011, 12:23:29 » |
Нагоре
|
Оп ,и аз в кюпа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! При покупка на повече от една обява поемам пощенските .
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #12 -: Юли 19, 2011, 12:24:01 » |
Нагоре
|
и аз разменям,стига да харесам нещо
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #13 -: Юли 19, 2011, 12:54:34 » |
Нагоре
|
и аз, и аз
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #14 -: Юли 19, 2011, 14:24:03 » |
Нагоре
|
Надникнете и при мен - всеки ден изкача нещо,което не ми става:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|