Има толкова други закони които имат нужда от промяна ,те тръгнали да защитават полицаи ,митничари ,доктори и т.н.....
Има толкова лекари които не си вършат работата и оставят хората, ей така каквото стане .
Не дай си боже стане нещо при нас .Не ще го бия ,на право ще го убия тоя лекар .Свидетел съм на много случки,единия от тях беше преди няколко месеца в спешното отделение.Ходих с приятелката ми спешното ,че получи криза .Първо чакахме 2 часа да дойде някакъв лекар ,докато чакаш се редиш на едно гише което прилича на бутка за банички .Там си казваш имената и какво те боли ,а отсреща сестрата която записва е силно ангажирана да гледа сериал и отделно не чува какво и казваш .Тя ти поставя някаква диагноза и ти казва да седнеш и да почакаш че доктора го няма .Седях ме чаках ме и по едно време пристига един мъж миришещ на пот от км ,с изкривени от носене и скъсани на пръстите плетени обувки ,панталона му вдигнат до под мишницата това е лекарят идващ на смяна .И започва да пита ,на теб какво , на теб какво.Стига до нас .На приятелката ми и отминава болката, то 3 часа каквато и криза да е ще отшуми малко или много. Пита я какво ти има тя обяснява ,а той и вика" ти да не си бременна "
.Е,как може тя с бъбречна криза той я пита да не е бременна?!?!?!
Тя се ядоса и вика да си ходим .Докато излизахме дойде линейка със стар човечец .Тоя ти "доктор" направо го метна на количката и докато го вкарваха в спешния кабинет му обърнаха ръката на стареца,той извика от болка.А доктора ,направи с ръка давай ,давай и тихо каза>>
какво викаш бе ,ти си почти умрял За тези хора не трябва да има закрила ..................................................