|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Юни 11, 2011, 21:37:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Юни 11, 2011, 21:41:17 » |
Нагоре
|
а моя-ВЧЕРА!не обичам комедии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Юни 11, 2011, 21:52:35 » |
Нагоре
|
Мен този ми харесваше -много далечни спомени имаш ся се сетих и за още един-КУЧЕ В ЧЕКМЕДЖЕ-за киноцентьра... опааа,ма Хуан го писал още горе...аз се чудех как се казваше...
|
|
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 21:56:11 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #5 -: Юни 11, 2011, 22:59:16 » |
Нагоре
|
На мен "Време разделно" и "Васко да Гама от село Рупча"-гледам ги и до днес за кой ли път с удоволствие.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Юни 11, 2011, 23:37:12 » |
Нагоре
|
Май Топло ми е най - любим но и Войната на таралежите, Ваканция по никое време, С деца на море, да не забрвя Специалист по всичко и т.н. и т.н. Като се замисла доста качествени филми са произвеждали
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
la vida loca
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #7 -: Юни 12, 2011, 08:00:47 » |
Нагоре
|
Комедия: Дами канят Драма: Бъди благословена (много тежък филм ...)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #8 -: Юни 12, 2011, 08:45:49 » |
Нагоре
|
И аз да се разпиша "Васко да Гама от село Рупча" Войната на таралежите С деца на море "Куче в чекмедже" Дами канят
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #9 -: Юни 12, 2011, 09:13:14 » |
Нагоре
|
Моят е "На всеки километър".Други много не съм гледала,или не си ги спомням
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Юни 12, 2011, 09:18:10 » |
Нагоре
|
сега се сетих и за още един-ВИЛНА ЗОНА-ма ми става смешно като се сетя,че две трети от това сме го сьпреживели питам се-е как е могло,истина ли е било?!колко години усилия на бай Тошо са заминали безвьзвратно,само спомени са останали и запечатаното по старите ленти на кинцентьра Бояна и да ви кажа честно-не ме мьчи носталгия по миналото време,всички сме били малки и не сме усетили зора на родителите ни,само строгия ученически живот и някои от мьжете-живота в казармата поне па си имаме хубавка тема да си я обсьждаме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
buba_go
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #12 -: Юни 12, 2011, 20:44:17 » |
Нагоре
|
филмът "Вчера"
|
|
|
Активен
|
Не желая промяна, първо искам да ми пратите паричките, после аз колета! Тук съм, за да продам някоя дреха!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Юни 13, 2011, 11:23:14 » |