На прав път сте,тази идея се роди преди година-две в следствие на наливните парфюми.
Например аз харесвам Диор Адикт -синия.Да обаче оригинал е 180 лв/100 мл,а аз не мога да отделя толкова в момента.Та някоя добра женица,ако го има и е решила да изкара и някой лев,си прецаква флакона за да ми отсипе..............мл(или пък пръска до желаните мл. в съдинка и после в шишенце).Другият вариант е купуваш наливен парфюм ,слагаш максимален брой капки,за да е по силен и пак ,обявяваш ,че продаваш отливка от нещо си
Момичета, не е точно така
Отливките, които се предлагат тук, са от оригинални парфюми, но за да се отлее количество не е нужно да "се прецака" флакона
защото после за нищо не става, а никой няма да изхвърли парфюм за 100 лв, за да изкара 10
... Даце, права си , че се пръска от оригиналното шише, но направо в празно рефанско шишенце- има си техника
, а те са с определеи милилитри- 10,30 ,50 и 100 .Обикновенно се отлива в 10 или 30 милилитровите и лесно може да се прецени примерно в шишенце от 30 мл какво количество е останало, ако не е пълно до горе. Конкретно за момичетата /познавам виртуално 90% от тях / , които предлагат отливки тук / и аз в това число
/ мога да гарантирам , че предлагат 100% оригинали ! А пък ако се чудите, защо съм толкова сигурна - в БГ Мама има цяла тема , посветена на "зависимите от ОРИГИНАЛНИ парфюми", но не ви съветвам да четете - силно заразно е и няма отърване , ако затънеш в парфюмните изпарения
И повечето момичета от там , сме тук