panda7
power user
Неактивен
Публикации: 276
Поканени потребители: 1
|
|
« -: Юни 20, 2011, 15:18:35 » |
Нагоре
|
Питам за потребителката Sparky_LCH - някой скоро да е контактувал с нея ? Последно е влизала на 12 юни. Аз и изпратих един топ преди това.Полсе не получих нито съобщение дали е пристигнал при нея, нито запис. Може би нещо се е случило - незнам и аз какво да мисля. Има 33 положителни оценки. От град Ловеч е. Ще бъда благодарна ако някой ми пише.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Юни 20, 2011, 15:21:36 » |
Нагоре
|
Питам за потребителката Sparky_LCH - някой скоро да е контактувал с нея ? Последно е влизала на 12 юни. Аз и изпратих един топ преди това.Полсе не получих нито съобщение дали е пристигнал при нея, нито запис. Може би нещо се е случило - незнам и аз какво да мисля. Има 33 положителни оценки. От град Ловеч е. Ще бъда благодарна ако някой ми пише.
Пиши на модератор. Аз лично се обърнах към Дацето и тя за отрицателно време издири една, с която как да кажа.......щяхме да станем на кълбета ПП Те в тоя регион много почнаха да лъжат бре
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Юни 20, 2011, 15:23:28 » |
Нагоре
|
Благодаря ти !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #3 -: Юни 20, 2011, 15:26:38 » |
Нагоре
|
Благодаря ти !
Моля. Дано не се окаже некоректна. Не, че предпочитам да й се е случило нещо..........Надявам се да е недоразумение.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #4 -: Юни 20, 2011, 17:41:53 » |
Нагоре
|
пробвай на мейла и.ако е скрит искай го от админчо
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #5 -: Юни 21, 2011, 08:47:49 » |
Нагоре
|
И аз съм в кюпа - изпратих и едно потниче на 5 ти и нито ми писа дали го е получила , нито имам запис ! Контактувала съм с нея преди и всичко беше наред - затова го изпратих преди да съм получила парите ! Отогава ни вопъл ни стон ! Незная дори дали го е получила ! Виждам и аз , че не е влизала и затова се въздържах от теми и т. н. , защото наистина може да й се е случило нещо ....... Ще видим - дано има положително развитие темата .........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Юни 21, 2011, 10:27:44 » |
Нагоре
|
Модератор Дацето се зае да и пише. Аз едва днес пробвах да и пиша на мейла на Спаркли,но на 2 пъти пощата ми дава че има проблем и не ми изпраща писмото.Не можах да разбера от пощата ми ли е или има проблем с нейния мейл.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #7 -: Юни 21, 2011, 16:58:47 » |
Нагоре
|
Писала съм на дамата,очакваме отговор
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #8 -: Юни 23, 2011, 09:14:19 » |
Нагоре
|
Sparky_LCH днес ми е писала с извинение ! Днес пише , че ще ми изпрати парите ! Ще пиша като ги получа !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Юни 23, 2011, 10:20:24 » |
Нагоре
|
Sparky_LCH днес ми е писала с извинение ! Днес пише , че ще ми изпрати парите ! Ще пиша като ги получа !
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Юни 23, 2011, 11:41:54 » |
Нагоре
|
И аз имам лично - Благодаря на Дацето !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #11 -: Юни 23, 2011, 15:03:16 » |
Нагоре
|
rusamapaumna, Sparky_LCH и 0 Гости преглежда(т) тази тема. аз пьк виждам че има намерение да оправи нещата-браво за което!глупаво е за дребни суми!трудно се градят имидж и доверие,лесно се сриват!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Юни 24, 2011, 17:19:15 » |
Нагоре
|
Получих си записа още на обяд ! Всичко е наред ! Благодаря отново на Дацето !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Юни 24, 2011, 17:34:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|