НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ КОНТАКТУВАЙТЕ С KLEO74-ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК Е!!!Здравейте всички!Никога не сьм мислила че ще пускам тема тук за ОТНОШЕНИЕ,но се чудя как на някои потребители им липсва елементарното-дали момичето не е израсло без родители,че няма елементарно уважение кьм останалите?!дали има семейство и кьм тях ли се дьржи по сьщия начин?
значи историята я знаят част от вас от снощи в МНОГО МЕ ДРАЗНИ,което видимо е подразнило и вьпросната КЛЕО...записах се под една нейна обява,за която не иска размяна че е много красива и дано дамата която си я купи да си я ползва с удоволствие...след ден-два наблюдение и писах че я искам,много ми харесва,направо ще си я купя.Моментално се започна сПОЩА НЕ ПОЕМАМ и такива простотии,при положение че не сьм искала никаква отстьпка,не сьм и намекнала каквото и да е около цена и пощенски!тя ми поиска предварително парите,аз директно се отказах-мога да и пратя телеграфен,споменах и еконта ако иска,но ето какво получих след публикуването на мнение в МНОГО МЕ ДРАЗНИ-
Kleo74
new user
*
Неактивен Неактивен
Публикации: 73
Профил Лично Съобщение (Неактивен)
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 23:03:29 »
Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
ТИ НАРЕД ЛИ СИ Smiley Smiley Smiley Smiley ОТ ТВОИТЕ ПАРИ (!@лв) НЯМАМ НУЖДА Айде СТОЙ СИ В ПЕРНИК Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Sad Sad Sad Sad Sad
Kleo74
new user
*
Неактивен Неактивен
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 23:04:40 »
ТИ ПОДАРЪК ЛИ ЧАКАШ БЕ ПЕРНИК!!!!!!!!!!
Kleo74
new user
*
Неактивен Неактивен
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 23:15:10 »
ПЕРНИЧАНСКА СЕЛЯНКОООООО какво лошо има в това да си платиш преди да купиш Smiley Smiley Smiley НЕ МИ ИЗПРАЩАЙ СЕЛСКИТЕ СИ СУОБЩЕНИЯ ПОВЕЧЕ!!!!!!! АМАН ОТ СЕЛЯЯЯЯЯНКИИИИИ!!!!!!
Kleo74
new user
*
Неактивен Неактивен
« Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 23:21:58 »
КАТО СИ Я ИСКАШ БЕЗ ПАРИ ЛИ СИ Я ИСКАШ СЕЛЯНКОООООООООООООО!!!!!!!
моля кажете какво да мисля,при положение че не сьм влизала,писала,обиждала и каквото и да е правила по неин адрес?!
И МОЛЯ АДМИНИТЕ ЗА РЕАКЦИЯ И НАКАЗАНИЕ,НЕКА ПОПРЕМИСЛИ КАКВО ТЬРСИ ТУК И КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЬРЖИ,НИЕ ПОМЕЖДУ СИ СЕ ОБРЬЩАМЕ ИЛИ С "ПРИЯТЕЛКО',ИЛИ С "МИЛА",ИЛИ ПРОСТО ПОЛЗВАМЕ УЧТИВАТА ФОРМА ЗА ОБРЬЩЕНИЕ КОГАТО НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ТОПИМ ДИСТАНЦИЯ,НО ТАКОВА НЕЩО И В ДВАТА САЙТА НЕ СЬМ СРЕЩАЛА ДОСЕГА!!!НАПРАВО ОСТАНАХ ШОКИРАНА