qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Януари 23, 2011, 11:12:50 » |
Нагоре
|
Ето нии нас със суитчер от Криси09: блуза от Orchid, джинси от desitka79: с второто ни яке от mimitooo и ботушки от Jivka-Jirova: Благодаря ви много момичета зз хубавките неща
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
|
|
« Отговор #106 -: Януари 26, 2011, 21:58:46 » |
Нагоре
|
Имам уникална дървена кутия за бижута от niki (mariana)
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #107 -: Януари 26, 2011, 22:13:05 » |
Нагоре
|
Със суитчер от borislav И маротонки от max_mara Благодаря ви мацки за хубавите дрешки и удоволствието ,че ви познавам!!! МИЛА СРАХОТЕН Е МАЛКИЯ,СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО НОСИТЕ,ЦЕЛУВКИ
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #109 -: Февруари 11, 2011, 18:20:34 » |
Нагоре
|
Имам уникална дървена кутия за бижута от niki (mariana) Кутията е невероятна! Дечицата ви са срахотни момичета!!
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Соня Димиева
new user
Неактивен
Публикации: 140
Принцесата на мама
|
|
« Отговор #110 -: Февруари 14, 2011, 09:42:28 » |
Нагоре
|
Дени голяма хубавица имаш.Да ти е жива и здрава и много да ви радва. Целувки от нас.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #111 -: Февруари 14, 2011, 11:07:21 » |
Нагоре
|
Дени голяма хубавица имаш.Да ти е жива и здрава и много да ви радва. Целувки от нас. мерси миличка
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #112 -: Февруари 17, 2011, 13:35:09 » |
Нагоре
|
Ето нии нас със суитчер от Криси09: блуза от Orchid, джинси от desitka79: с второто ни яке от mimitooo и ботушки от Jivka-Jirova: Благодаря ви много момичета зз хубавките неща ЕЕЕЕ я виж какъв пич със здраве да си го носите!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #113 -: Февруари 17, 2011, 13:55:56 » |
Нагоре
|
еее супер темичка не я бях видяла ще снимам и ще кача какво си имам от тук и с кеф си нося панталона...от dan4ela
|
|
« Последна редакция: Март 04, 2011, 17:47:25 от s0n1a »
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #114 -: Февруари 27, 2011, 14:59:42 » |
Нагоре
|
Здравейте мили мамчета,защо спирате до тук?Мойта дъщеричка е много дива, и все не дава да я снимам,или ще хвана нещо не както трябва,но имаме толкова хубави дрешки от тук от най-различни майчета! Малко успях да я хвана,но ето със серия GYMBOREE от мама darma и супер ботушки от мама elina!Абе,всички са готини!Целувкиииии!!! анимационные картинки - Любовь
|
|
« Последна редакция: Февруари 27, 2011, 15:06:28 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #115 -: Февруари 27, 2011, 15:42:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #116 -: Февруари 27, 2011, 16:43:01 » |
Нагоре
|
Включвам се с удоволствие тук- тренч от vesy78 и прекрасни маратонки от abrikotin!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #117 -: Февруари 27, 2011, 16:43:56 » |
Нагоре
|
Благодаря, момичета!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #118 -: Февруари 27, 2011, 19:01:49 » |
Нагоре
|
Иве,мила със здраве да си ги носиш и само хубави емоции със тях!Знаеш мнението ми за теб,целувки! А на теб сламчице,мацето ти е страхотноооооооо,целувам ви и вас и чакам нещо обещанооооо! анимационные картинки - Любовь
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #119 -: Февруари 27, 2011, 19:26:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|