|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #61 -: Октомври 25, 2010, 13:57:34 » |
Нагоре
|
amber, снимките ти са невероятни ,но разбира се дребният е още по сладък жив и здрав да ти е п.п. отдавна не бях гледала,така добре изпипани снимки.СТРАХОТНА СИ
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #62 -: Октомври 25, 2010, 15:08:59 » |
Нагоре
|
Много ви благодаря Не снимам професионално- фотографията ми е хоби:) AVANA Canon 400D ми е апарата;) Много ти благодаря за кожухчето, страхотно е !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #63 -: Октомври 25, 2010, 15:23:04 » |
Нагоре
|
Много ви благодаря Не снимам професионално- фотографията ми е хоби:) AVANA Canon 400D ми е апарата;) Много ти благодаря за кожухчето, страхотно е ! Като решиш да го продаваш - виж в моите обяви за размяна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #64 -: Октомври 26, 2010, 17:25:12 » |
Нагоре
|
якенцето е от Поли-Liamo, а шапката от mama_balioti мн благодарим!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #65 -: Октомври 26, 2010, 21:06:47 » |
Нагоре
|
якенцето е от Поли-Liamo, а шапката от mama_balioti мн благодарим! леле тя твойта сладурка голяма хубавица
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #66 -: Октомври 26, 2010, 21:27:23 » |
Нагоре
|
якенцето е от Поли-Liamo, а шапката от mama_balioti мн благодарим! леле тя твойта сладурка голяма хубавица благодаря!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #67 -: Октомври 26, 2010, 21:31:32 » |
Нагоре
|
Обувките ми в които се влюбих От tsanni !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #68 -: Октомври 28, 2010, 08:49:18 » |
Нагоре
|
Amber, че те са си за влюбване
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #71 -: Октомври 28, 2010, 11:06:38 » |
Нагоре
|
Ито и моят малък сладур с колело от aleks3004 п.п.amber, снимките ти са страхотни
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #72 -: Октомври 29, 2010, 22:07:37 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 23:02:13 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
joli
new user
Неактивен
Публикации: 105
Коректна съм. Ще се убедите.
|
|
« Отговор #73 -: Октомври 30, 2010, 08:09:23 » |
Нагоре
|
Ето и нашия комплект пуловер и джинси, купени от Sky_Angel и яке от mishell
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП след плащане. Предпочитам да получавам и превеждам парички по Еконт. Коректна съм.Ще се убедите сами. Очаквам това и от вас. Оглеждайте си добре нещата за петна, дупчици и др.дефекти преди да ги обявявате. Моля Продавачите да ми поставят оценки като Купувач. Не си ги спестявайте, за да ми имат доверие и другите Продавачи! Успех на всички!
|
|
|
|
|
|