slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Февруари 27, 2011, 22:29:05 » |
Нагоре
|
Ето обещаното, Люси-елегантният панталон на Бенетон! Благодарим! Бъдете живи и здрави!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #121 -: Февруари 27, 2011, 23:16:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #122 -: Март 01, 2011, 10:54:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #123 -: Март 03, 2011, 00:08:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
KickFish
KickFish=TheaFea
new user
Неактивен
Публикации: 104
KickFish=TheaFea
|
|
« Отговор #124 -: Март 03, 2011, 13:59:23 » |
Нагоре
|
Зори, който е контактувал с теб знае колко голямо сърце имаш, така че не чувствам да съм направила кой знае какво в сравнение с това, което ти направи за мен Всички дечица са страхотни, целувки
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добронамерената комуникация Сериозните хора пишат на лични и ползват предимство. За повече от една обява също давам предимство. Разменям обяви, по които няма активност и стига да ми хареса нещо от вашите обяви. Ходя веднъж в седмицата до пощата. Предпочитам предварително плащане! ♥♥♥ моите обяви ♥♥♥♥♥♥ моите оценки ♥♥♥
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #125 -: Март 03, 2011, 15:28:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #126 -: Март 04, 2011, 13:35:30 » |
Нагоре
|
с поличка от bebelan4o2
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #127 -: Март 06, 2011, 08:36:51 » |
Нагоре
|
Ето сладурката Поли ,какво настроение донесе у дома с красивите се мартенички и златните си ръчички!Продължавай мила все така!
|
|
« Последна редакция: Март 06, 2011, 08:38:29 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #128 -: Март 06, 2011, 09:08:55 » |
Нагоре
|
Люска
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #129 -: Март 06, 2011, 13:15:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #130 -: Март 11, 2011, 13:43:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #131 -: Март 12, 2011, 22:11:06 » |
Нагоре
|
Малко успях да я хвана,но ето със серия GYMBOREE от мама darma и супер ботушки от мама elina!Абе,всички са готини!Целувкиииии!!! анимационные картинки - Любовь толкова е хубаво да видя детенце с нашите дрешки , сякаш вече сте част от моето сем-во ,Луси ! голямо ти е Слънчице !
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #133 -: Април 05, 2011, 15:21:22 » |
Нагоре
|
Днес да се похвали с придобивка е ред на Скоки,която е дала живот на малкия си син тази сутрин.Нека всички й пожелаем да са живи и здрави и скоро да се приберат у дома при кака Мими
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|