ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Април 05, 2011, 19:19:19 » |
Нагоре
|
И аз вече си имам куп неща от мнооого мили дами
1.Дидка0402- страхотен панталон 2.Анелия83-сладурско потниче 3.Биси_к-ракошна блузка 4.marhela-сребърна гривничка 5.еленцето112-страхотна туника 6.Лора03-красив бял панталон....... 7.МарианаТ-СТРАХОТЕН ПОДАРЪК-ТУНИКИ 2 БРОЯ И ПАНТАЛОНЧЕ
......и продължавам с красивите придобивки на малко по-късен етап(като пристигнат;) П.с:Написах имената на български,не ми се мести на латиницаааа:)
|
|
« Последна редакция: Април 06, 2011, 11:28:51 от ivka1986 »
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #136 -: Април 05, 2011, 20:04:27 » |
Нагоре
|
Днес да се похвали с придобивка е ред на Скоки,която е дала живот на малкия си син тази сутрин.Нека всички й пожелаем да са живи и здрави и скоро да се приберат у дома при кака Мими Нека и е живо и здраво синчето, да им носи само радост и хубави емоции!
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #137 -: Април 15, 2011, 11:45:37 » |
Нагоре
|
МАЦКО,КОЙ НОМЕР Е ТОВА?И КОЛКО ПАРИЧКИ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #138 -: Април 15, 2011, 12:20:33 » |
Нагоре
|
МАЦКО,КОЙ НОМЕР Е ТОВА?И КОЛКО ПАРИЧКИ? Е,мила,не се продават,те са уникати!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #139 -: Април 15, 2011, 12:24:20 » |
Нагоре
|
МАЦКО,КОЙ НОМЕР Е ТОВА?И КОЛКО ПАРИЧКИ? Е,мила,не се продават,те са уникати! хихих знам за тез балеринки,наистина са страхотни и знам случая с тях,Ивка търсеше под дърво и камък Люската за тях Със здраве да ги носиш
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #140 -: Април 15, 2011, 14:24:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #141 -: Април 15, 2011, 14:52:09 » |
Нагоре
|
абеее,шматкиии много ли е трудно да ми кажете откьде и за колко сте ги взели бреее!Поли-марчее!оказа се че с ивка сме на километьр една от друга,наеш как ми иде да я изнудя за тях
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #142 -: Април 23, 2011, 01:49:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #143 -: Май 11, 2011, 15:19:19 » |
Нагоре
|
са да се поФалА и аз тук-нема се смеете многУ! обяснявам-черно пончо от lil2000,лилава туника от албенуша,шалчето лила от bareta 20102010,поличката е разкошна на воланчета и с шнурчета от мимен4ето,балеринките тип патладжанки са ми от ne4ii,чантата е уникална-произведение на изкуството от мачкан сатен и мноооого ресни и цветя-от TIGERWOMEN-целата сьм окомплектована от бгдомакинята,и са ше сметна за колко-10+1.50+2.00=10+4+размяна=има няма 25-30 левчета-то едно скромно бижу у кьщата на мьжо бре,я ква сьм била спестовница... /само дет е обратния вариант/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #144 -: Май 11, 2011, 17:11:50 » |
Нагоре
|
са да се поФалА и аз тук-нема се смеете многУ! обяснявам-черно пончо от lil2000,лилава туника от албенуша,шалчето лила от bareta 20102010,поличката е разкошна на воланчета и с шнурчета от мимен4ето,балеринките тип патладжанки са ми от ne4ii,чантата е уникална-произведение на изкуството от мачкан сатен и мноооого ресни и цветя-от TIGERWOMEN-целата сьм окомплектована от бгдомакинята,и са ше сметна за колко-10+1.50+2.00=10+4+размяна=има няма 25-30 левчета-то едно скромно бижу у кьщата на мьжо бре,я ква сьм била спестовница... /само дет е обратния вариант/ БРЕЙ СУПЕР СИ СЕ БАРНАЛА,АЛА БГДОМАКИНЯ.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #146 -: Май 11, 2011, 17:43:03 » |
Нагоре
|
ТО НИЩО НЕ СЕ ВИБДА БРЕ ЕЛИИИ,ЕДНА КАЦА У ЧЕРНО САМО КО ТА БЪРКА,НИЕ НАЛИ ЗНАЕМ КОЯ Е КАЦАТА!ХА,ХА,ХА.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #147 -: Август 22, 2011, 11:34:51 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Август 22, 2011, 11:44:59 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
Илейн
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично усмотрение!
power user
Неактивен
Разгледайте другите ми обяви.
|
|
« Отговор #148 -: Август 22, 2011, 12:00:52 » |
Нагоре
|
Мила и аз благодаря
|