meg
new user
Неактивен
Публикации: 358
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Септември 18, 2010, 21:10:54 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да се отбележа с една малка част от покупките Двете рокли от първата снимка са благодарение на Tia_e ,а бялата рокличка на малката принцеса е благодарение на darma.
|
|
|
Активен
|
При покупка на няколко неща поемам пощенски и правя отстъпки! Поставям оценки,очаквам същото и от Вас! Не изпращам за проба! Приемам размяна![/b][/i][/size][/color]
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #16 -: Септември 19, 2010, 09:53:04 » |
Нагоре
|
Фръц и от нас с благодарности на Sky_Angel
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #17 -: Септември 24, 2010, 19:22:15 » |
Нагоре
|
да се похвалим и ние с тоалета от kremenkova http://zuzi78.snimka.bg/holidays/dechica-zlatni.536264безкрайни благодарности, роклята е страхотна и малката се чувстваше чудесно облечена с нея.
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
Didsun (c.d)
new user
Неактивен
Публикации: 440
Добротата дава удоволетворение!
|
|
« Отговор #18 -: Септември 24, 2010, 21:33:14 » |
Нагоре
|
Красавицата мииии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #20 -: Септември 25, 2010, 13:51:57 » |
Нагоре
|
естествено,отново малкия е страхотен Бонбон
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #22 -: Септември 25, 2010, 14:35:17 » |
Нагоре
|
Дънки от Mentina и кецове от Mamanateo Страхотна снимка, много ми хареса......винаги като вляза в тази тама си оправям настроението с тези бонбони
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
Tia_e
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #24 -: Септември 26, 2010, 17:53:47 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да се отбележа с една малка част от покупките Двете рокли от първата снимка са благодарение на Tia_e ,а бялата рокличка на малката принцеса е благодарение на darma. Meg ,изключително ми е приятно, да ви видя с роклите.Страхотни сте и винаги ми е адски приятно да общувам с теб:))))
|
|
|
Активен
|
Предпочитам плащане по банков път. НЕ желая размяна. НЕ пращам за проба.
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #25 -: Септември 26, 2010, 19:27:14 » |
Нагоре
|
Дънки от Mentina и кецове от Mamanateo Наистина страхотна снимка
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
vanesa
new user
Неактивен
Публикации: 217
|
|
« Отговор #26 -: Септември 26, 2010, 20:29:35 » |
Нагоре
|
уаааоууу,наистина страхотна снимка,но малкия е още по-страхотен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
meg
new user
Неактивен
Публикации: 358
|
|
« Отговор #28 -: Септември 28, 2010, 08:48:15 » |
Нагоре
|
Хайде и аз да се отбележа с една малка част от покупките Двете рокли от първата снимка са благодарение на Tia_e ,а бялата рокличка на малката принцеса е благодарение на darma. Meg ,изключително ми е приятно, да ви видя с роклите.Страхотни сте и винаги ми е адски приятно да общувам с теб:)))) Благодаря ти миличка,всичко което сме си купили от теб е просто невероятно,а с роклите обрахме всички точки
|
|
|
Активен
|
При покупка на няколко неща поемам пощенски и правя отстъпки! Поставям оценки,очаквам същото и от Вас! Не изпращам за проба! Приемам размяна![/b][/i][/size][/color]
|
|
|
|
|
|