Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Юли 29, 2011, 17:21:07 » |
Нагоре
|
Внимание, при съседите има масов измамник тип Coro. Казва се Ели Христова от гр.Мездра. Иска пратки за купуване и размяна до поискване в пощата. Пазете се!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Юли 29, 2011, 19:23:20 » |
Нагоре
|
благодаря ти,и аз мислех да пиша подобна тема за нея,и на мен ми беше писала за размяна оттатьк,но не повтори
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #2 -: Юли 30, 2011, 07:11:20 » |
Нагоре
|
Какъв ник има тази потребителка,рових в некоректни но не намерих тема с нейното име?!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Юли 30, 2011, 07:20:04 » |
Нагоре
|
И аз не я намерих...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #4 -: Юли 30, 2011, 08:07:02 » |
Нагоре
|
eli_hristova
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Юли 30, 2011, 08:37:12 » |
Нагоре
|
eli_hristova
тц,не излиза нищо,явно си е изтрила профила
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #6 -: Юли 30, 2011, 11:26:05 » |
Нагоре
|
В момента са 9 и 10 тема в "НЕКОРЕКТНИ"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Юли 30, 2011, 21:07:49 » |
Нагоре
|
о,за нея е имало и други теми,общо взето е еквивалент на КОРО!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shushamusha
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #8 -: Юли 31, 2011, 09:16:19 » |
Нагоре
|
Не си е изтрила профила, а само артикулите и затова не може да я намериш. Ето линк към нейния профил, но доколкото разбрах снимката не е нейна, сложила е чужда снимка - абе краде дрехи, краде самоличност... http://bgdomakinq.com/eli_hristova-profileЗабележете оценките по нейните сделки!!!!! Не бях виждала такова чудо! Все още има с какво да бъде изненадан човек на тоя свят!!!!! Не само това ами и 8 ПОСЛЕДОВАТЕЛИ има.....?! Невероятно!!!!!!
|
|
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 09:26:22 от shushamusha »
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Юли 31, 2011, 21:54:22 » |
Нагоре
|
Не си е изтрила профила, а само артикулите и затова не може да я намериш. Ето линк към нейния профил, но доколкото разбрах снимката не е нейна, сложила е чужда снимка - абе краде дрехи, краде самоличност... http://bgdomakinq.com/eli_hristova-profileЗабележете оценките по нейните сделки!!!!! Не бях виждала такова чудо! Все още има с какво да бъде изненадан човек на тоя свят!!!!! Не само това ами и 8 ПОСЛЕДОВАТЕЛИ има.....?! Невероятно!!!!!! последователи са хората,които просто я "следят"а не че и се кефят!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #10 -: Септември 14, 2011, 14:58:24 » |
Нагоре
|
Внимание, при съседите има масов измамник тип Coro. Казва се Ели Христова от гр.Мездра. Иска пратки за купуване и размяна до поискване в пощата. Пазете се!!!
НЕ проумявам как ще пратиш нещо до поискване и ще си чакаш парите после и най - вече защо се изпраща предварително на хора без оценки или с малко такива - не съм гледала тази потребителка има ли и с колко е. Пропаднаха ми няколко сделки точно защото искаха да изпратя предварително или пък с наложен платеж понеже се страхували да не ги измамя. ТОва са хора регистрирани от по месец , два най - много и с нито една оценка. О и са ми пробутвали номера от сорта че отдавна са в сайта или пък че имат и друг профил ...... с мнооого оценки но до там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|