{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Надомна работа  (Прочетена 3952 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Юли 30, 2011, 10:31:28 »
Раздели ТемаНагоре

Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си.
Спешно се нуждая от работа,но няма кой да гледа малкия. Sad
Активен
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #1 -: Юли 30, 2011, 11:11:50 »
Раздели ТемаНагоре

Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си.
Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме  Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Юли 30, 2011, 11:37:08 »
Раздели ТемаНагоре

Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме  Wink

Поли,мерси,мила за инфото,но аз не мога да шия.Ще се наложи нещо друго да търся,но май всичко е бош-лаф,нали? Sad Sad Sad
Активен
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #3 -: Юли 30, 2011, 11:48:17 »
Раздели ТемаНагоре

Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме  Wink

Поли,мерси,мила за инфото,но аз не мога да шия.Ще се наложи нещо друго да търся,но май всичко е бош-лаф,нали? Sad Sad Sad
Aми да мила,и аз съм вързана с детето в къщи,а такава работа,за да изкараш примерно 100 лв. на месец не можеш и чиниите в къщи да си измиеш за да ги направиш,може и да има някъде,но ще е жив късмет някой да те свърже с тях  Wink
Аз си мисля,варианта е да си намериш работа нормална за около 400-450 лв.дай боже и повече и да вържеш някоя  бабка да го гледа у вас за 50-60 лв.,оставяш и манджата и всичко,което е нужно на детето и почваш бач,аз сега на есен ще пробвам този вариант,макар че моята е голяма та ще видим,може и сама да се гледа вече  Cheesy
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 11:49:49 от Поли » Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Юли 30, 2011, 12:40:29 »
Раздели ТемаНагоре

Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме  Wink

Aми да мила,и аз съм вързана с детето в къщи,а такава работа,за да изкараш примерно 100 лв. на месец не можеш и чиниите в къщи да си измиеш за да ги направиш,може и да има някъде,но ще е жив късмет някой да те свърже с тях  Wink
Аз си мисля,варианта е да си намериш работа нормална за около 400-450 лв.дай боже и повече и да вържеш някоя  бабка да го гледа у вас за 50-60 лв.,оставяш и манджата и всичко,което е нужно на детето и почваш бач,аз сега на есен ще пробвам този вариант,макар че моята е голяма та ще видим,може и сама да се гледа вече  Cheesy

Мила,знам аз за тея 400-500 лева,но наистина няма кой да го гледа на село.Имам тука едни бабки-съседки дето ми помагат от време на време,за по час-два.Няма кой,Поли,сама съм от всякъде.А той е много малък -да ми е жив и здрав-на годинка и половина едва.Но понеже наистина много спешно се нуждая от работа,за това търся такива варианти,за надомна работа.В безизходица съм........
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: