ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Юли 30, 2011, 10:31:28 » |
Нагоре
|
Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си. Спешно се нуждая от работа,но няма кой да гледа малкия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Юли 30, 2011, 11:11:50 » |
Нагоре
|
Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си. Спешно се нуждая от работа,но няма кой да гледа малкия. Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Юли 30, 2011, 11:37:08 » |
Нагоре
|
Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си. Спешно се нуждая от работа,но няма кой да гледа малкия. Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме Поли,мерси,мила за инфото,но аз не мога да шия.Ще се наложи нещо друго да търся,но май всичко е бош-лаф,нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Юли 30, 2011, 11:48:17 » |
Нагоре
|
Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си. Спешно се нуждая от работа,но няма кой да гледа малкия. Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме Поли,мерси,мила за инфото,но аз не мога да шия.Ще се наложи нещо друго да търся,но май всичко е бош-лаф,нали? Aми да мила,и аз съм вързана с детето в къщи,а такава работа,за да изкараш примерно 100 лв. на месец не можеш и чиниите в къщи да си измиеш за да ги направиш,може и да има някъде,но ще е жив късмет някой да те свърже с тях Аз си мисля,варианта е да си намериш работа нормална за около 400-450 лв.дай боже и повече и да вържеш някоя бабка да го гледа у вас за 50-60 лв.,оставяш и манджата и всичко,което е нужно на детето и почваш бач,аз сега на есен ще пробвам този вариант,макар че моята е голяма та ще видим,може и сама да се гледа вече
|
|
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 11:49:49 от Поли »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Юли 30, 2011, 12:40:29 » |
Нагоре
|
Някой пробвал ли е т.нар. Надомна работа?Има ли полза от такъв вид дейност?Моля за съвет,мнение,споделете опита си. Спешно се нуждая от работа,но няма кой да гледа малкия. Мацо аз съм я пробвала,плащаха си коректно като изключим жълтите стотинки за които им вършиш работа,става въпрос за шиене и ръчно и на машина,за това се отказах,зависи какъв доход ти трябва,в надомните повече от 50-100 лв. на месец ако вземеш оплюй ме Поли,мерси,мила за инфото,но аз не мога да шия.Ще се наложи нещо друго да търся,но май всичко е бош-лаф,нали? Aми да мила,и аз съм вързана с детето в къщи,а такава работа,за да изкараш примерно 100 лв. на месец не можеш и чиниите в къщи да си измиеш за да ги направиш,може и да има някъде,но ще е жив късмет някой да те свърже с тях Аз си мисля,варианта е да си намериш работа нормална за около 400-450 лв.дай боже и повече и да вържеш някоя бабка да го гледа у вас за 50-60 лв.,оставяш и манджата и всичко,което е нужно на детето и почваш бач,аз сега на есен ще пробвам този вариант,макар че моята е голяма та ще видим,може и сама да се гледа вече Мила,знам аз за тея 400-500 лева,но наистина няма кой да го гледа на село.Имам тука едни бабки-съседки дето ми помагат от време на време,за по час-два.Няма кой,Поли,сама съм от всякъде.А той е много малък -да ми е жив и здрав-на годинка и половина едва.Но понеже наистина много спешно се нуждая от работа,за това търся такива варианти,за надомна работа.В безизходица съм........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|