sslavena-извинявай!
всички по-стари потребители на сайта помнят една неприятна тема от миналата година,която бях пуснала за нея по редица недоразумения около една покупка-няма да напомням за нея,вьпреки че и двете бяхме останали разочаровани една от друга.тогава нападнах много грубо Славянка,доста цветисти изрази отнесе,а аз една отрицателна.админите ни премахнаха оценките и тушираха напрежението.едва сега,след почти година,се осмелих да поискам нещо от нея и и писах под обявата-"ако не си злопаметна"е оказа се че жената не е,прие ми офертите и ми прати пакета,в който макар всичко да беше от 1 лв се оказаха мноого хубави и запазени за стойността си неща.даже не пожела да ми даде адреса си за да пусна най-малкото едновременно с нея записа си,а каза че пьрво трябва да видя порьчаното и да преценя!много мил жест!и сега искам и аз окончателно да премахна облаците от отдавна отминалата буря помежду ни-ИЗВИНЯВАЙ,ТОГАВА БЯХ НЕСПРАВЕДЛИВА!това го пиша най-искрено,просто ми е сьвестно за изхабените преди месеци нерви,няма да се оправдавам защо е било така,но се надявам поне това да прочете!