{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Колко чакаме за запис???  (Прочетена 5170 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Boyana
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 70

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Август 15, 2011, 14:32:43 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте на всички,искам да задам един въпрос и моля да ме извините ако сте го коментирали Smiley изпратих едни дрешки на една майка с много положителни оценки(на 06.08) ,на 10-ти ми писа,че имала известие за пакет и като "станели децата" ще отиде да си го вземе и да пусне парите и пак ще пише................ е от тогава чакам................да пише.............да каже какво е станало....... още изчаквам защото виждам че и не влиза,но все пак ако го е взела-трябваше да е пратила парите,но аз нито имам обяснение,нито имам запис........
Въпросът ми е как трябва да постъпя?

До колко вярвате на "положителните" оценки и как се застраховате от измами?

Поздрави: надяваща се да сме по-добри Smiley

Хубав ден!
Активен
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #1 -: Август 15, 2011, 14:37:04 »
Раздели ТемаНагоре

Може нещо да й се е случило.................има и такива моменти !
Пробвай емейл да й напишеш !
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
Boyana
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Август 15, 2011, 14:43:44 »
Раздели ТемаНагоре

Може нещо да й се е случило.................има и такива моменти !
Пробвай емейл да й напишеш !

Да,и аз изчаквам по тази причина-всичко се случва,но ако е взела пакета,парите обикновено се пускат много близо до получаването Smiley сега ще видя дали мога да пратя мейл
Благодаря!
Активен
vesi1977
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 198

Профил
« Отговор #3 -: Август 15, 2011, 14:50:29 »
Раздели ТемаНагоре

Да,и аз изчаквам по тази причина-всичко се случва,но ако е взела пакета,парите обикновено се пускат много близо до получаването Smiley сега ще видя дали мога да пратя мейл
Благодаря!
Да, така е! И до сега тpябваше да са пpи теб  Cheesy
Активен

Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него! Cheesy
iviani
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 549

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

Профил
« Отговор #4 -: Август 15, 2011, 14:56:38 »
Раздели ТемаНагоре

и аз да се "похваля",че 3 месеца чакам 4.00лв за едно парф'мче от мама с положителни оценки,отказах се да си ги търся,даже и ника не и помня,но тя ако прочете може и да се познае?..........нека бъдем коректни,,това е от полза на всички ни!
Активен

точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се  иска да "горя".
Boyana
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Август 15, 2011, 15:35:04 »
Раздели ТемаНагоре

и аз да се "похваля",че 3 месеца чакам 4.00лв за едно парф'мче от мама с положителни оценки,отказах се да си ги търся,даже и ника не и помня,но тя ако прочете може и да се познае?..........нека бъдем коректни,,това е от полза на всички ни!

явно вече и на положителни оценки не трябва да се доверяваме Sad да се надяваме,че на некоректните ще им омръзне да са такива......... Cheesy
аз лично,няма да се откажа да си ги търся!Не са много,но не си намирам парите на пътя!!!!Ако имам възможности,няма да продавам,а ще подарявам! Smiley)))))
Активен
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #6 -: Август 15, 2011, 18:18:45 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Здравейте на всички,искам да задам един въпрос и моля да ме извините ако сте го коментирали Smiley изпратих едни дрешки на една майка с много положителни оценки(на 06.08) ,на 10-ти ми писа,че имала известие за пакет и като "станели децата" ще отиде да си го вземе и да пусне парите и пак ще пише................ е от тогава чакам................да пише.............да каже какво е станало....... още изчаквам защото виждам че и не влиза,но все пак ако го е взела-трябваше да е пратила парите,но аз нито имам обяснение,нито имам запис........
А дали е взела пакета?Ако имате възможност проверете в пощата дали пратката е получена Roll Eyes
Активен

Boyana
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Август 15, 2011, 19:39:52 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
А дали е взела пакета?Ако имате възможност проверете в пощата дали пратката е получена Roll Eyes

Не съм се сещала да проверя дали е взет,още утре ще отида да проверя!
Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #8 -: Август 16, 2011, 06:59:31 »
Раздели ТемаНагоре

Бояна,законният срок за пращане или получаване на запис е 20 дена,добави още 3-4 от теб,ей толкова дьлго би могло да се притесняваме,ако не провериме дали е пратен записа или взет пакета.Наистина тьрпение ,напоследьк се бавят доста пакетите,сьс записите не е така,но все пак...с промените в пощите и пощальонките са в променливо настроение за работа Winkявно доста от тях ще взимат вечната отпуска Roll Eyes
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
Boyana
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Август 16, 2011, 07:35:25 »
Раздели ТемаНагоре

Бояна,законният срок за пращане или получаване на запис е 20 дена,добави още 3-4 от теб,ей толкова дьлго би могло да се притесняваме,ако не провериме дали е пратен записа или взет пакета.Наистина тьрпение ,напоследьк се бавят доста пакетите,сьс записите не е така,но все пак...с промените в пощите и пощальонките са в променливо настроение за работа Winkявно доста от тях ще взимат вечната отпуска Roll Eyes

Благодаря! Smiley Аз се притеснявам единствено защото тя ми каза,че по късно през деня ще отиде да си вземе пакета,от тогава ни вест ни кост.Знам,че всичко се случва и днес ще отида да проверя дали е взет пакета. Smiley
Активен
Boyana
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Август 16, 2011, 12:17:15 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат

Днес проверих и пакета е взет още когато е пристигнал-на 08.08!Явно госпожата просто е нямала желание да си плати покупката........
Активен
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Август 16, 2011, 12:47:34 »
Раздели ТемаНагоре

писах на л.с.
Активен

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #12 -: Август 21, 2011, 16:42:45 »
Раздели ТемаНагоре

Искам да попитам колко дълго да чакам две дами, които заявиха, че искат дрешки за подаряване, оставиха си адресите, аз им дадох моя, разбрахме се, че ще си поемат пощата, но от 2 дни не са писали на лс.Днес им писах, че ще ги изчакам до края на месеца, след това ще ги дам или на др.или на позната.Така според вас коректно ли е?
Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #13 -: Август 21, 2011, 16:52:48 »
Раздели ТемаНагоре

Искам да попитам колко дълго да чакам две дами, които заявиха, че искат дрешки за подаряване, оставиха си адресите, аз им дадох моя, разбрахме се, че ще си поемат пощата, но от 2 дни не са писали на лс.Днес им писах, че ще ги изчакам до края на месеца, след това ще ги дам или на др.или на позната.Така според вас коректно ли е?
мила даже си прекалено тьрпелива!ако наистина са се нуждаели,да са си ги взели вече,но сакьн-като са разбрали че има условие...аз обикновено сьщо си искам пощенските предварително-ако са бьрзи и коректни добавям по още нещо,може да е малко,но от сьрце,и се чувстват поощрени,но в твоя случай да искат и да те мотаят...може би ще е достатьчно да изчакаш само уикенда!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Август 21, 2011, 16:54:04 »
Раздели ТемаНагоре

Ами почивни дни са WinkИначе е повече от коректно решението Ви да ги изчакате до края на месеца!Според мен ако примерно до четвъртък не получите записи,с чиста съвест ги дайте на друг.
Весел уикенд! Smiley
Активен

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: