{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Смешки снимки, картинки, надписи ,ситуации, заглавия.........  (Прочетена 50549 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vanila
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 388

силен характер,но нежна по душа

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Октомври 19, 2010, 21:31:02 »
Раздели ТемаНагоре

ауууу,на мен ми прилоша докато гледах.То аз щях да падна от стола ,какво остава за малия ездач Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Изчаквам 12 часа
НЕ изпращам и НЕ получавам с наложен платеж
ВРЪЩАМ стоки неотговарящи на описанието
за непознати и суми над 10 лв.изпращам след предварително плащане
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=59629&ppaction=readfeed ОЦЕНКИТЕ
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #61 -: Октомври 19, 2010, 21:46:42 »
Раздели ТемаНагоре

ние имахме такава зебра,но я продадохме поради липса на място в нас
лудницата беше същата Cheesy
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #62 -: Октомври 22, 2010, 20:55:35 »
Раздели ТемаНагоре

Правила за държане във форумите
I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!

Направете си повече от една регистрация, безплатно e.

II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)

III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae?Huh?Huh?"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.

IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "ehh, izprevari me "

V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете във форума - тогава напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива

Копи и пейст от друг форум
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

everything
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 531

Профил WWW
« Отговор #63 -: Октомври 22, 2010, 21:19:46 »
Раздели ТемаНагоре

I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.

II. Началото
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)

III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae?Huh?Huh?"
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.

IV. Отговори в теми
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "ehh, izprevari me "

V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете във форума - тогава напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива

"aa utepa ribata brato!!"   (laugh6)
Активен

Очаквам коректност, ще я получите и от мен.
Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка.
Пиша оценки.
Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Октомври 27, 2010, 10:16:10 »
Раздели ТемаНагоре

http://smile-bg.com/images/stories/videos/other/tatu.swf

Колонките да са включени. Wink
Активен

Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Профил
Re:
« Отговор #65 -: Октомври 27, 2010, 10:25:45 »
Раздели ТемаНагоре

Така се яде диня

http://vbox7.com/play:830d9beb&ef=1
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #66 -: Октомври 27, 2010, 10:27:40 »
Раздели ТемаНагоре

I. Регистрацията

II. Началото

IV. Отговори в теми

V. Краят

(laugh5) (laugh6)
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #67 -: Октомври 27, 2010, 10:37:09 »
Раздели ТемаНагоре

Турчин продава чехли за сексуална потентност. Идва клиент и иска да ги пробва. Обува ги и веднага награбва продавача. Той извиква:
-Сус, бре, ефенди, обул си ги обратно...
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Октомври 27, 2010, 10:50:07 »
Раздели ТемаНагоре

Сутринта в 8.00 мъжът ми се изстрелва от леглото, грабва детето и хуква да бяга. На съненият ми въпрос "Ти полудя ли,  или тепърва ще полудяваш ? " Ми отговаря, че имало земетресение. Питам го аз защо само детето грабва, а жената т.е. мен  оставя да спи, той ми се хили. Е оказа се, че земетресение няма, а до нас трамбоват с валяк и цялата кооперация се тресе (дажжже и ввв моменттта)
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #69 -: Октомври 27, 2010, 10:53:37 »
Раздели ТемаНагоре

http://vbox7.com/play:e5e2db60

Тест за блондинки
Активен

Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Октомври 27, 2010, 10:59:40 »
Раздели ТемаНагоре

http://audio-spirit.com/~wania/Bottom/Pages/Callina.php

Пуезия от Калина
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #71 -: Октомври 27, 2010, 12:43:52 »
Раздели ТемаНагоре

Апартамент мечта.Гледайте внимателно Tongue
http://vbox7.com/play:623f2b5a
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #72 -: Октомври 27, 2010, 12:45:34 »
Раздели ТемаНагоре

Сутринта в 8.00 мъжът ми се изстрелва от леглото, грабва детето и хуква да бяга. На съненият ми въпрос "Ти полудя ли,  или тепърва ще полудяваш ? " Ми отговаря, че имало земетресение. Питам го аз защо само детето грабва, а жената т.е. мен  оставя да спи, той ми се хили. Е оказа се, че земетресение няма, а до нас трамбоват с валяк и цялата кооперация се тресе (дажжже и ввв моменттта)
ХАХхаахАХХХАаа мале хихихихи остави те да си спиш а? хихихихих
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #73 -: Октомври 27, 2010, 12:50:28 »
Раздели ТемаНагоре

ХАХхаахАХХХАаа мале хихихихи остави те да си спиш а? хихихихих
Представяш ли си ? Добре се е сетил за малкото, ама да беше казал и на мен нещо или пък тайно се надява да имам застраховка живот  Cheesy
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #74 -: Ноември 06, 2010, 10:01:49 »
Раздели ТемаНагоре

Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: